Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trio Łódzko-Chojnowskie - 13 XII 2008
Która informacja jest prawdziwa podana na stronie:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/kalendarz/index.php?year=2008&today=13&month=12">http://www.kaczmarski.art.pl/kalendarz/ ... 3&month=12</a><!-- m -->
czy
<!-- m --><a class="postlink" href="http://forum.1944.pl/index.php?showtopic=6841">http://forum.1944.pl/index.php?showtopic=6841</a><!-- m -->

czyli gdzie Trio Łódzko-Chojnowskie występuje 13 XII 2008 w Kongresowej czy w kościele św. Jakuba przy pl. Narutowicza?
Odpowiedz
Oczywiście w Sali Kongresowej Wink przed/po* inscenizacji Jeziora Łabędziego w wykonaniu Moscow City Ballet.
Na placu Narutowicza w Warszawie jest Kościół pw. Niepokalanego Poczęcia Najświętszej Maryi Panny... ale to już tylko drobiazg. Kościół czy parafia?? Kto by się zajmował takimi "pierdołami".
Odpowiedz
MarekM napisał(a):http://www.kaczmarski.art.pl/kalendarz/ ... 3&month=12
Znaczy – Trio Ł-Ch ma supportować ТЕАТР КЛАССИЧЕСКОГО БАЛЕТА СМИРНОВА ГОЛОВАНОВА (MOSCOW CITY BALLET)? To chyba coś dla naszych krowo-mendowych twórców niusów Wink

por:http://www.pkin.pl/aktualnosci/#259

PS. Pils mnie ubiegł.
A strażak także był Sam
Odpowiedz
Pils napisał(a):Oczywiście w Sali Kongresowej przed/po* inscenizacji Jeziora Łabędziego w wykonaniu Moscow City Ballet.
Och Pilsie, jak to miło, żeś tu zajrzał i błynął swoim tirowskim dowcipem.

A co do sprawy:
Wszystkie aktualne i planowane przez nas wystepy pojawiają się na naszej stronie internetowej. Jeśli czegoś tam nie ma, a jest gdzieś w Necie - nie podnosimy za info nie z naszej strony www odpowiedzialności.
W dniu dzisiejszym lub jutro spis koncertów na stronie <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.trio.art.pl">www.trio.art.pl</a><!-- w --> zostanie uzupełniony o dwa wystepy. Nie ma wśród nich SK.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
A kiedy się Was doczekamy w Lublinie? Smile
"Nie szukaj drogi, znajdziesz ją w sercu..."
Kult
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Wszystkie aktualne i planowane przez nas wystepy pojawiają się na naszej stronie internetowej.
No, ale Pawle wbrew temu co Ci się wydaje, nie wszyscy tutejsi kaczmarofile ja śledzą. A forum owszem.
Paweł Konopacki napisał(a):Nie ma wśród nich SK.
To było raczej do przewidzenia. Bez złośliwości, ale skoro organizatorem koncertu w SK była TVP3 i skoro nie udało jej się dotrzymać wcześniejszych terminów, to trudno się spodziewać, aby w przypadku największej stołecznej sceny było inaczej. Zresztą, niespecjalnie sobie wyobrażam że ktoś mógłby zorganizować koncert zespołowi znanemu wąskiej grupie osób w tak ogromnym i kosztownym miejscu. No, chyba że byłby finansowym samobójcą, albo jakimś niezwykle bogatym zapaleńcem.
Inna sprawa, że Ty Pawle na pewno wiedziałeś, że z Kongresowej nici, więc wypadało zaktualizować informacje o koncertach w stosownym wątku, który zresztą sam założyłeś(!). Sugerowanie, że zainteresowani powinni śledzić stronę Waszego zespołu jest w tym momencie trochę bez sensu, nie sądzisz? Chyba, że to element PR-u Smile
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):No, ale Pawle wbrew temu co Ci się wydaje, nie wszyscy tutejsi kaczmarofile ja śledzą.
a to już ich problem.
Kuba Mędrzycki napisał(a):ale skoro organizatorem koncertu w SK była TVP3
Nie była TVP3. To, że program "Kuźnia talentów" emitowany jest przez TVP3 nie oznacza automatycznie, że producenci "Kuźni", który podjęli się zorganizowania koncertów są automatycznie organizatorami z ramienia TVP3.
Kuba Mędrzycki napisał(a):Zresztą, niespecjalnie sobie wyobrażam że ktoś mógłby zorganizować koncert zespołowi znanemu wąskiej grupie osób w tak ogromnym i kosztownym miejscu
Znów nie tak. To nie miał być WYŁĄCZNIE nasz koncert. Miał wystąpić Daukszewicz, Pietrzak, ktoś tam jeszcze i my. O koncercie mowa była jeszcze mniej wiecej trzy tygodnie temu. W tej sprawie rozmowy prowadził jeden z przyjaciół JK.
Kuba Mędrzycki napisał(a):Inna sprawa, że Ty Pawle na pewno wiedziałeś, że z Kongresowej nici, więc wypadało zaktualizować informacje o koncertach w stosownym wątku, który zresztą sam założyłeś(!).
Inna sprawa, że jak zwykle pierdolisz swoje mędrzyckie kretynizmy. Pokaż mi wątek i informacje w nim, które powinienem zaktualizować? Bo mnie się coś zdaje, że 26 września pisałem wyraźnie:
Paweł Konopacki napisał(a):Na tą chwilę informacje mamy takie, że przygotowywany jest z całego cyklu tylko jeden wystep - 13 grudnia 2008 w warszawskiej Sali Kongresowej. O szczegółach będziemy informować.
Umiesz czytać, Kuba? Jest tam napisane, że będziemy informować? Jest napisane, że koncert jest przygotoWYWANY? Czy to znaczy to samo, co przygotoWANY? Chyba nie, prawda?
O szczegółach informowaliśmy? Chyba nie, prawda? To co mam aktualizować? Jakie informacje prostować, skoro nigdzie tych ostatecznych informacji nie podaliśmy.
I gdzie jest ten wątek, który założyłem?
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):
Kuba Mędrzycki napisał(a):No, ale Pawle wbrew temu co Ci się wydaje, nie wszyscy tutejsi kaczmarofile ja śledzą.
a to już ich problem.
Cóż za eleganckie potraktowanie chętnych na Wasz koncert! No, ale buraczany styl(żeby nie powiedzieć tirowy Wink ) Twoich wypowiedzi to już norma, więc w sumie nie powinien nikogo dziwić.
W takim razie, po co w ogóle informujesz o koncertach, których nie jesteś pewien? A przynajmniej jak już wspomniałem poinformuj, że taki a taki koncert nie dojdzie do skutku, a nie teraz na tydzień przed, dopiero w osobnym wątku założonym przez jednego z forumowiczów, który próbuje się czegoś od Ciebie dowiedzieć, przebąkujesz coś tam, że koncertu ma nie być odwołując zainteresowanych do Waszej strony.
Kuba Mędrzycki napisał(a):Inna sprawa, że Ty Pawle na pewno wiedziałeś, że z Kongresowej nici, więc wypadało zaktualizować informacje o koncertach w stosownym wątku, który zresztą sam założyłeś(!).
Inna sprawa, że jak zwykle pierdolisz swoje mędrzyckie kretynizmy. Pokaż mi wątek i informacje w nim, które powinienem zaktualizować? Bo mnie się coś zdaje, że 26 września pisałem wyraźnie:
Paweł Konopacki napisał(a):Na tą chwilę informacje mamy takie, że przygotowywany jest z całego cyklu tylko jeden wystep - 13 grudnia 2008 w warszawskiej Sali Kongresowej. O szczegółach będziemy informować.
No i co? Poinformowałeś? Tak jak wspomniałem powyżej, coś tam napisałeś po dodatkowym poście MarkaM.
Ale rozumiem. W sumie po co zakładać wątek, w którym wprost należy powiedzieć o organizacyjnej klęsce...
Paweł Konopacki napisał(a):Jest napisane, że koncert jest przygotoWYWANY? Czy to znaczy to samo, co przygotoWANY? Chyba nie, prawda?
No, ale na tydzień przed występem, wypadałoby wiedzieć czy jest przygotoWANY, nie? Smile
Pawełku, nie stresuj się tak - nie w tym roku to w następnym wstąpisz na ścieżki wydeptane przez JK i odpalisz swojego 'kaseciaka'. Big Grin
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Rozumiem, że, jako człowiek, z którym chyba już nikt nie chce wystepować, poczuwasz się do przekazania swojego doświadczenia odnośnie organizacji koncertów.
Dziękuję za rady i obiecuję solennie, że - chcąc zagrać jeszcze kilka razy - nie zamierzam się do nich stosować.

pozdrawiam
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz
To wlsciwie trio-chojnacki wystapi w tej kongresowej 13grudnia czy nie?? :aniolek:
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):To wlsciwie trio-chojnacki wystapi w tej kongresowej 13grudnia czy nie
Przecież wyraźnie napisano:
Pils napisał(a):Oczywiście w Sali Kongresowej.przed/po* inscenizacji Jeziora Łabędziego w wykonaniu Moscow City Ballet.
piotrek napisał(a):Trio Ł-Ch ma supportować ТЕАТР КЛАССИЧЕСКОГО БАЛЕТА СМИРНОВА ГОЛОВАНОВА (MOSCOW CITY BALLET)
:flirt:
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):To wlsciwie trio-chojnacki wystapi w tej kongresowej 13grudnia czy nie??
Duchu, czy tego rodzaju pytaniami chcesz dorównać poziomem Medrzyckiemu? Chyba kogo, jak kogo, ale Ciebie stać coś więcej?
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Rozumiem, że, jako człowiek, z którym chyba już nikt nie chce wystepować, poczuwasz się do przekazania swojego doświadczenia odnośnie organizacji koncertów.
Kurna, Paweł ale mi dosrałeś! :zaplakany:
Paweł Konopacki napisał(a):Dziękuję za rady i obiecuję solennie, że - chcąc zagrać jeszcze kilka razy - nie zamierzam się do nich stosować.
To były rady odnośnie szanowania Twoich ewentualnych widzów, którzy chcieliby się wybrać na Twój występ. Niestety, po raz kolejny okazało się, że należy Ci ich udzielać. Ale rozumiem, że wolisz uchodzić za artystę, który ma głęboko w d... swoich słuchaczy. Jednak rację mają Ci, którzy twierdzą, że im bardziej maluczki artysta tym większy snop słomy wyłazi z sandałów.
Duch77 napisał(a):To wlsciwie trio-chojnacki wystapi w tej kongresowej 13grudnia czy nie??
Pytanie Ducha było jak najbardziej słuszne, gdyż jasna odpowiedzi z Twojej strony jeszcze nie padła.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):To wlsciwie trio-chojnacki wystapi w tej kongresowej 13grudnia czy nie?? :aniolek:
Nie wystąpi, tylko ciężko było to przyznać i stąd całe nieporozumienie.
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Niestety, po raz kolejny okazało się, że należy Ci ich udzielać.
No widzisz, kolejny raz się okazało. Tyle razy już się okazywało, ze pewnie nawet ostatni osioł coś by z tego pojął. Ale nie Ty. Tobie ciągle mało.
Kuba Mędrzycki napisał(a):Pytanie Ducha było jak najbardziej słuszne, gdyż jasna odpowiedzi z Twojej strony jeszcze nie padła.
No bo nie wskazałeś do tej pory tego wątku na Forum, co go niby "osobiście założyłem" a w którym owej "jasnej odpowiedzi" powinienem udzielić. Możesz ów temat podlinkować, bo coś nie umiem odszukać? Big Grin
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Wszystkie aktualne i planowane przez nas wystepy pojawiają się na naszej stronie internetowej
Podobnie jest i z Triadą.
Cala sprawę załatwiłam klikając na Plany koncertowe
Chcesz otrzymywać mailem informacje o koncertach? kliknij...
i podając mail, na który otrzymuje informacje koncertowe. Działa bez zarzutu.Wiadomo, ze z rożnych powodów plany się zmieniają -w ten sposób mam informacje u źródła.A poza tym telefony w Polsce jakby używane są w innym celu..gdy jest nieścisłość, starczy przecież wykonać telefon.Od wykonawców trudno zadać ciągłego śledzenia forum. Po to zrobili info na własnych stronach..

e.
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Odpowiedz
Pils napisał(a):Oczywiście w Sali Kongresowej Wink przed/po* inscenizacji Jeziora Łabędziego w wykonaniu Moscow City Ballet.
I w ten sposób dokonało się! Czajkowski wygrał z Kaczmarskim!*

* Wprawdzie tylko w pojedynku na wykonawców (bo co Moscow City to nie Uć Tałn), no ale zawsze.
Odpowiedz
Dziś (sobota 13.XII) 2/3 zespołu (P. Konopacki i W. Łuczyński) Trio Łódzko-Chojnowskie ok. 18:30 wystąpiło w kościele przy pl. Narutowicza (Parafia św. Jakuba Apostoła) mimo braku tej informacji na ich stronie. Sen Katarzyny II cokolwiek nie na miejscu.
Odpowiedz
MarekM napisał(a):Sen Katarzyny II cokolwiek nie na miejscu
Że niby co?
Odpowiedz
MarekM napisał(a):Sen Katarzyny II cokolwiek nie na miejscu.
Ze względu na 13 XII?
Ze względu na plac Narutowicza?
Czy ze względu na Jakuba Apostoła?
:co?:
[color=#008080][i]Nikt nigdy ich już nie obudzi,
Śmiech z klątwą się na usta cisną...
Głupio jest żyć wśród mądrych ludzi
Z ich piękną Latającą Wyspą.[/i][/color]
Odpowiedz
Może ze względu na kościół?
Odpowiedz