Liczba postów: 176
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
no to będzie kolejna okazja do opicia
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą
bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a następnie wygra doświadczeniem"
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Khamul napisał(a):no to będzie kolejna okazja do opicia Khamul! Ty żyjesz! Weź wolne na środę :]
Liczba postów: 1,103
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
O widze towarzyszu Simon ze postepy robicie,ale to ciekawe niby mnie zaprasza,a gitary mowi,zebym nie bral,czyzby bal sie ,ze prawda wyjdzie na jaw hie hie ) : :o :agent: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Liczba postów: 2,306
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Nie, Duchu, Simonowi chodzi o to, że będzie tam wystarczająco dużo gitar. :]
"In the city od blinding lights..."
--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Reputacja:
0
Elessar za to piwko na koncercie Duchoow ci stawiam ,upomnij sie jakbym zapomnial 15listopada w Artyscie .
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):niby mnie zaprasza,a gitary mowi,zebym nie bral,czyzby bal sie ,ze prawda wyjdzie na jaw hie hie Ja cię nie zapraszam.
Powiedziałem, że mam gdzieś to czy będziesz, czy nie.
Wstęp jest wolny, możesz przyjść.
Ale nie licz na to, że zagrasz.
A prawda o Tobie już wyszła, wszyscy ją znają.
Raz się już skompromitowałeś na Salonie. Wystarczy.
Duch77 napisał(a):Elessar za to piwko na koncercie Duchoow ci stawiam ,upomnij sie jakbym zapomnial 15listopada Liczysz na to że El przyjdzie na Twój koncert? :lol:
Reputacja:
0
Z ostatniej chwili: Stanisław Elsner Załuski potwierdził przybycie.
Najprawdopodobniej pojawi się także Adam Leszek, który zaśpiewa kilka swoich piosenek. Cieszę się bardzo!
Reputacja:
0
Nie chcesz zebym zagral,bo wiadomo co by sie okazalo i mialbys problem hihihihihihi :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Liczba postów: 392
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):Nie chcesz zebym zagral,bo wiadomo co by sie okazalo i mialbys problem hihihihihihi :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Wiadomo?
Co się ma okazać, to się pewnie okaże na Twoim koncercie, Duchu. Uprawiasz jakąś dziwną partyznatkę.
[color=#008080][i]Nikt nigdy ich już nie obudzi,
Śmiech z klątwą się na usta cisną...
Głupio jest żyć wśród mądrych ludzi
Z ich piękną Latającą Wyspą.[/i][/color]
Reputacja:
0
Po prostu mowie jak jest
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Simon napisał(a):Z ostatniej chwili: Stanisław Elsner Załuski potwierdził przybycie. Wspaniale! Może opowie kilka wódczanych anegdotek. Z tą o cytrynach na czele!
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Reputacja:
0
Ok, masz prawo do swojego zdania.
Szymon pisze:
Simon napisał(a):Ja cię nie zapraszam.
Powiedziałem, że mam gdzieś to czy będziesz, czy nie.
Wstęp jest wolny, możesz przyjść.
Ale nie licz na to, że zagrasz.
A prawda o Tobie już wyszła, wszyscy ją znają.
Raz się już skompromitowałeś na Salonie. Wystarczy. Po jaką cholerę pchasz się, gdzie Cię nie chcą?
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):Nie chcesz zebym zagral,bo wiadomo co by sie okazalo i mialbys problem hihihihihihi Jesteś żałosnym błaznem. Przestań mi zawracać głowę pierdołami.
Julioanna napisał(a):Ok, masz prawo do swojego zdania. On nie ma swojego zdania. Ze wszystkim leci do tatki :lol:
Reputacja:
0
Nie mnie nie chca ,tylko Simon i Stepniarz mnie nie chce z powodu jakichs osobistych animozji-to delikatna roznica. Poza tem Zerat mnie zapraszal na Salon jakos trzy miesiace temu
Tak wiec ja moge powiedziec,ze nie ide tam dla Simona i Stepniarza tylko dla Zerata i jemu podobnych :agent:
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):Nie mnie nie chca ,tylko Simon i Stepniarz mnie nie chce z powodu jakichs osobistych animozji-to delikatna roznica. Poza tem Zerat mnie zapraszal na Salon jakos trzy miesiace temu
Tak wiec ja moge powiedziec,ze nie ide tam dla Simona i Stepniarza tylko dla Zerata i jemu podobnych :agent: Skończ już. Każdy chce zobaczyć wariata na własne oczy.
Twoja obecność jest mi równie obojętna jak twa nieobecność, ważniejszy jest stojak na gitarę.
Reputacja:
0
Dobre,dobre Simon za to postawie cipiwko grzane z soczkiem na koncercie Duchoow :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Reputacja:
0
Ja pier…… co za dziecinada.
Widzę, że Duch pcha się na salon bardziej niż kaczor na szczyt (dobrze nie mamy sporu o tramwaj do Łykendu).
Simon puść go na scenę niech się zbłaźni, wyśmieją go (lub nie) i sobie pójdzie – krótka piłeczka.
Chcesz go na siłę ośmieszyć nagraniami – po kiego bata skoro on sam to chce zrobić na żywo!! Chcesz jednak nagrań - nagraj go dziś, wstaw na neta (skoro Duch tego nie umie) i dopier…. kilka śmiesznych/agresywnych/poniżających czy jakich tam chcesz komentarzy i ci przejdzie. Wyładuj się to ciśnienie ci spadnie, wróci dobry humorek.
Panowie to się robi żałosne……
PS. Nie widzę konsekwencji w twoim działaniu Simonie. Piszesz że Duch może przyjść bo wstęp wolny ale nie pozwolisz mu wystąpić mimo sceny otwartej.
PS2. Simon jeśli jednak go wpuścisz to proszę zrób to pod koniec, jak będę podpity (z doświadczenia wiem, że w takich stanie umiem się bawić przy śpiewie Ducha).
PS3. Duchu widzę większość osób przyjdzie na twój koncert tylko dla darmowych piw a nie dla twojej muzyki. (obawiam się że po pierwszej darmowej kolejce wyjdą). Ja do Ciebie na koncert mogę iść za 2 piwa i 50ml wódki.
Reputacja:
0
Nie ma takiej możliwości.
To ma być fajna, towarzyska impreza. Jest to koncert rocznicowy, dla mnie pewnie ważniejszy niż dla kogokolwiek innego. Nie mam zamiaru zamieniać go w farsę.
Wystarczy, że gość robi z siebie debila tutaj.
Koniec tematu.
Reputacja:
0
Simon napisał(a):To ma być fajna, towarzyska impreza. I będzie taka. Nie ma innej możliwości
Liczba postów: 1,549
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
ano nima
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Reputacja:
0
No i teraz wreszczcie prawda wyszla,simon zaprasza,ale na scene nie wpusci,dlaczego??? Sami sobie odpowiedzcie. :rotfl: :rotfl: :rotfl: :o
Czyzby Simonowi strach zajrzal w oczy ?? ?? ?? :patyk: :drunk: :mlotek: :brawo:
widmo zwyciestwa Duchoow.
ps.Khamul masz te dwa piwa i wodke ,trzymam za slowo i zapisuje cie na liste :agent:
Reputacja:
0
Właśnie dzwonił Adam Leszek - wsiada do pociągu z całą gromadą krakowską.
Mam nadzieję, że dojedzie również Łukasz i usłyszymy wspaniałe wykonania "Autoportretu Witkacego" oraz "Kantyczki". lonik:
Reputacja:
0
Świetnie
Czekamy na kolejne dobre wieści
Duszku - to nie jest zwycięstwo tylko konsekwencja pewnej decyzji. Ja tam bym się z niej nie cieszył.
Reputacja:
0
- Antek Kamiński
- Triada Poetica (z Ola Żurowską)
- Radek Książek
- Kraśny
- Stepniarz
- Marcin Magiera
- Łukasz Mytnik
- Yeremiash
- Elessar
- być może Łukasz Jęcek
- Rafał Baranowski, znany jako Redi .
- Adam Leszek
Powyższe zestawienie nie stanowi kolejności występowania.
:v:
Reputacja:
0
No tak decyzji,ze Duch Dwooch sa niezli i lepiej ich na scene nie wpuszczac,malo tego robic im totalna antyreklame i wyzywac od blaznow i innych takich ,przywolywac pomocnikow typu Stepniarz i probowac oklamac wszystkich,wielu juz tego probowalo w historii i jak skonczyli??? :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Zreszta kilka osob tu juz mowilo,ze Duch Dwooch poziomem nie odstaje od wykonawcow Salonu:tak mowili np. Pawel Konopacki,Partycja,Luter,a np. Gosiafar ktora byla na naszym koncercie w Warszawie i jej corka ,a takze chlopak sernellen nawet pochwalili,ale oczywiscie zostali za to zbesztani i delikatnie mowiac potraktowani nieprzyjemnie.
Wiec pytam jakim prawem Simon i Stepniarz rzucaja w nas bezkarnie jakimis idiotycznymi oszczerstwami,a niektorzy lykaja to jak mlode pelikany i wtoruja im w tej symfonii falszu i zawisci ?? ?? ?? :agent: :o :mur: :poklon: lonik: d )
Reputacja:
0
Aha, jeszcze jedno: kto może, niech założy naszą kaczmarską koszulkę!
Niechaj będzie kaczmarsko-niebiesko-forumowo.
Na scenie będzie także klawisz, tak więc Elessar będzie mógł również dograć co nieco niektórym wykonawcom. :v:
Liczba postów: 1,549
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):No i teraz wreszczcie prawda wyszla,simon zaprasza,ale na scene nie wpusci,dlaczego??? Sami sobie odpowiedzcie. odpowiadamy: w niezgodzie na miernotę muzyczno-intelektualno-leksykalno-doochoową
Duch77 napisał(a):No tak decyzji,ze Duch Dwooch sa niezli i lepiej ich na scene nie wpuszczac,malo tego robic im totalna antyreklame i wyzywac od blaznow nieźle to ty chłopcze potrafisz kłamać, zmyślać i opowiadać bajki na swój temat. nic więcej
Duch77 napisał(a):wielu juz tego probowalo w historii i jak skonczyli??? jak zawsze: prawda wyjdzie na jaw :]
Duch77 napisał(a):Zreszta kilka osob tu juz mowilo,ze Duch Dwooch poziomem nie odstaje od wykonawcow Salonu:tak mowili np. Pawel Konopacki,Partycja,Luter,a np. Gosiafar a widzisz... to jest właśnie dowód na to, że masz problemy z pamięcią tudzież kłamiesz bezczelnie. Paweł powiedział, że owszem nie odstajesz, ale od ogólnego poziomu imprez pokaczmarowych. Luter, Gosiafar i senerel nawet chyba nie byli na Salonie, więc bądź łaskaw i skończ pierdolić.
Duch77 napisał(a):Wiec pytam jakim prawem Simon i Stepniarz rzucaja w nas bezkarnie jakimis idiotycznymi oszczerstwami,a niektorzy lykaja to jak mlode pelikany i wtoruja im w tej symfonii falszu i zawisci ?? ?? dokładnie tym samy prawem, z którego korzystasz kłamiąc, manipulując faktami na swój temat, czepiając się jak rzep psiej rzyci jakiejkolwiek - choćby najdrobniejszej - wzmianki, że nie jesteś totalnym dnem muzycznym, że o reszcie nie wspomnę. prawem wolności słowa. z tym, że nad nami jest jeszcze jedno prawo - prawo prawdy :]
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Reputacja:
0
Zostało kilka godzin.
Kolejność występowania ustalimy na miejscu, gdyż wykonawcy mają swe preferencje w tym względzie.
Mam też nadzieję, że pojawi się Kasia Zawadzka, która, po początkach w radiu Młody Wrocław, pracuje teraz dla rozgłośni Polskiego Radia Wrocław. :v:
stepniarz napisał(a):Gosiafar Gosia była, chyba nawet dwa razy.
Reputacja:
0
stepniarz zobaczymy jak ty dzis wypadniesz ??? Usiade specjalnie w pierwszym rzedzie,zeby dobrze slyszec :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Kasia w Radiu Wroclaw??? No popatrz jak ta uroda i zgrabnosc dziala na niektorych facetow fiiiuuu fiiiiuu :poklon: :piwko: :brawo: :brawo: :brawo:
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Dzień dobry!!
Bardzo dziękuję panu Simonowi za umożliwienie mi występu. Było super!!
Musiałem iść po występie Triady Poetiki ale było naprawdę super!!
Jeszcze raz bardzo dziekuję i do zobaczenia!
|