10-30-2008, 05:32 PM
niestety - mnie również 
bardzo żałuję. Bardzo.

bardzo żałuję. Bardzo.
WSJK - koncerty w listopadzie!
|
10-30-2008, 05:32 PM
niestety - mnie również
![]() bardzo żałuję. Bardzo.
10-30-2008, 06:13 PM
Zaczyna się... :/
10-30-2008, 06:23 PM
Moderatorze Simonie, to nie ten wątek.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
11-01-2008, 06:20 PM
Simon napisał(a):Zaczyna się... :/A jednak... Ja też nie mogę być... ![]() Zakaz odgórny. Niestety. Liczę na liczne i wyczerpujące recenzje!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
11-01-2008, 06:48 PM
gosiafar napisał(a):Liczę na liczne i wyczerpujące recenzje!Postaramy się sprostać oczekiwaniom. ![]() Ale szkoda, że Simon napisał(a):Zaczyna się... :/
[color=#008080][i]Nikt nigdy ich już nie obudzi,
Śmiech z klątwą się na usta cisną... Głupio jest żyć wśród mądrych ludzi Z ich piękną Latającą Wyspą.[/i][/color]
11-01-2008, 06:52 PM
Julioanna napisał(a):Ale szkoda, żeUwierz, ja bardziej żałuję!Simon napisał(a):Zaczyna się... :/ Mam nadzieję, że chociaż uda mi się wybrać do KluboGalerii. Sam Artur też ostatnio wyrażał żal, że sam gra w tym dniu, bo chętniej by pojechał do Wrocławia! ![]()
11-01-2008, 06:57 PM
Julioanna napisał(a):Ale szkoda, żeTak jest zawsze...Simon napisał(a):Zaczyna się... :/
11-01-2008, 07:24 PM
No, trudno - może kiedyś uda się powtórzyć czerwcowy zlot, może nawet na większą skalę.
![]() Simon napisał(a):Tak jest zawsze...A takim gadaniem to akurat tworzy się atmosferę dość ponurą i niezachęcającą. A osoby bywające na salonie mogą się czuć, cholibka, jakieś niedocenione. :zly:
Śmiech z klątwą się na usta cisną... Głupio jest żyć wśród mądrych ludzi Z ich piękną Latającą Wyspą.[/i][/color]
11-01-2008, 07:32 PM
Ja tylko stwierdzam fakt istnienia pewnej reguły.
Być może jakiś matematyk wyprowadziłby nawet na to wzór. ![]()
11-01-2008, 08:16 PM
Simon napisał(a):Ja tylko stwierdzam fakt istnienia pewnej reguły.ale należy się z tym liczyć, że nie każdy, kto chciałby, nawet bardzo chciałby, ostatecznie będzie mógł przyjechać. W życiu nie wszystko da się zaplanować.
11-01-2008, 08:51 PM
jodynka napisał(a):ale należy się z tym liczyć, że nie każdy, kto chciałby, nawet bardzo chciałby, ostatecznie będzie mógł przyjechać. W życiu nie wszystko da się zaplanować.Oczywiście.
11-01-2008, 09:04 PM
gosiafar napisał(a):Zakaz odgórny.Mąż ? ![]()
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
11-01-2008, 09:21 PM
Zbrozło napisał(a):Mąż ?Niestety... Zwykle mówił tak, tym razem: nie. Trudno, podporządkuję się. Może jeszcze zmieni zdanie?
11-01-2008, 09:36 PM
gosiafar napisał(a):Niestety... Zwykle mówił tak, tym razem: nie.Gosiu.. możesz mu powiedzieć, że się będziemy Tobą opiekować a jesli będzie trzeba własnonożnie odprowadzę Cie do pociągu. Sądzę, że nawet nazbiera się liczna eskorta ![]() PS.. a przekupstwo w grę nie wchodzi? Jakiś obiadek? : ![]()
A Ty czcij, co żyje radośnie! A Ty szanuj to, co umiera.
11-01-2008, 10:15 PM
zamocik_23 napisał(a):PS.. a przekupstwo w grę nie wchodzi? Jakiś obiadek? :No, usiłowałam... Jeśli już, to jakieś inne względy... ![]() Ale na to nie masz wpływu... ![]()
11-01-2008, 10:26 PM
Simon napisał(a):Tak jest zawsze...Jeśli Cię to pocieszy, Kraków jakoś pomoże ![]()
[i]Nawet drzewa próchnieją przedwcześnie
A przecież istnieją - bezgrzesznie.[/i]
11-02-2008, 12:58 PM
czapon napisał(a):Kraków jakoś pomożeBędzie dobrze. :]
11-02-2008, 02:08 PM
Jak już pisałam Simonowi, moje plany uległy zmianie. Jest mi bardzo smutno i przykro, bo cieszyłam się na nawiedzenie Wrocławia i pobyt na Salonie. Wszystkim życzę miłej zabawy i wypijcie za tych, co bardzo chcą a nie mogą być.
Plus Leonardo i Mach
11-02-2008, 05:58 PM
Podaję aktualną listę wykonawców (niedziela, godz. 19.00).
- Antek Kamiński - Triada Poetica (z Ola Żurowską) - Radek Książek - Kraśny - Stepniarz - Marcin Magiera - Łukasz Mytnik - Yeremiash - Elessar - być może Łukasz Jęcek Powyższe zestawienie nie stanowi kolejności występowania. Z różnych powodów nie mogą wystapić: Jodynka, Adam Leszek, Janusz Bińczak, Fizol. Szkoda, Mam nadzieję że kiedyś się uda.
11-02-2008, 08:08 PM
Simon napisał(a):- Antek KamińskiO, dużo Was! ![]() ![]()
11-02-2008, 10:01 PM
Podaję aktualną listę wykonawców (niedziela, godz. 23.00).
- Antek Kamiński - Triada Poetica (z Ola Żurowską) - Radek Książek - Kraśny - Stepniarz - Marcin Magiera - Łukasz Mytnik - Yeremiash - Elessar - być może Łukasz Jęcek - Rafał Baranowski, znany jako Redi . Powyższe zestawienie nie stanowi kolejności występowania.
11-02-2008, 10:55 PM
Rozumiem ze Duchoow nie uwzgledniles ,ale i tak moze was nawiedzimy ,troche posluchamy i wypijemy za zdrowie Artystow ,ktorzy odeszli
![]()
11-02-2008, 11:07 PM
Duch77 napisał(a):Rozumiem ze Duchoow nie uwzgledniles ,ale i tak moze was nawiedzimy ,troche posluchamy i wypijemy za zdrowie Artystow ,ktorzy odeszliTak duchoo, ale przecież jest to impreza niskobudżetowa - a dla Artysty Twojego pokroju, jak sam z resztą stwierdziłeś -kwestia kasy jest nie do przejścia.
11-02-2008, 11:14 PM
Duch77 napisał(a):Rozumiem ze Duchoow nie uwzglednilesAleż uwzględniłem. 22 maja 2007 roku. Wystarczy. Miałeś swój czas. Zmarnowałeś go.
11-03-2008, 06:46 AM
Redi to chcesz te bilety, czy nie ?? ?? ??
Do Simona:ciekawe co zrobicie jak duchy jednak nawiedza???? :rotfl: :rotfl: :rotfl: A moze glosowanie,kto jednak chce zebym przyszedl na Salon,oprocz Simona i Stepniarza ?? ?? ?? :o ![]() ![]() ![]() ![]()
11-03-2008, 08:16 AM
Duch77 napisał(a):A moze glosowanie,kto jednak chce zebym przyszedl na Salon,oprocz Simona i Stepniarza:lol: ja chcę! ja chcę! Myślę, że wszyscy chcą. kurrrrrde, teraz jeszcze bardziej żałuję, że mnie jednak nie będzie... ale Ty przecież i tak nie przyjdziesz.
11-03-2008, 08:40 AM
Duch77 napisał(a):Do Simona:ciekawe co zrobicie jak duchy jednak nawiedza????czyżby Simon był członkiem partii komunistycznej, że zwracasz się do niego w 2 osobie liczby mnogiej? jak to co będzie jak nas duchy nawiedzą - niezły ubaw :rotfl:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
11-03-2008, 10:05 AM
Przyjde jesli mnie wezwiecie i wywolacie to przyjde Jodynko
![]()
11-03-2008, 10:22 AM
Duch77 napisał(a):Do Simona:ciekawe co zrobicie jak duchy jednak nawiedza????Człowieku, czy ty naprawdę sądzisz, że ja o tobie myślę i się zastanawiam co zrobić, jak przyjdziesz? :lol: Co ty - myślisz, że jesteś kimś ważnym i Gazeta Wrocławska odnotuje fakt, że raczyłeś zajść i opromienić blaskiem swego oblicza zgromadzenie? stepniarz napisał(a):jak to co będzie jak nas duchy nawiedzą - niezły ubawNo, na miarę małpki, z którą sobie można zrobić zdjęcie. Może nawet ktoś przyniesie banany. Duch77 napisał(a):Przyjde jesli mnie wezwiecie i wywolacie to przyjde JodynkoCokolwiek rozumiesz przez "wezwiecie" i "wywołacie" - mnie to kalafiorem wisi. Chcesz to przychodź, wstęp jest wolny. Ale gitary nie bierz, nie będzie ci potrzebna. Aha, i zważ, że jak trafisz na swoich fanów za barem - możesz mieć kłopoty z obsługą.
11-03-2008, 01:26 PM
Tak w ogóle, Moi Drodzy...
Właśnie doznałem olśnienia, że rocznica Salonu zbiega się przeca z rocznicą Triadową. ![]() Wszak pierwszy koncert z Olą miał miejsce podczas pierwszej edycji Salonu, w listopadzie 2006 roku. ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|