10-26-2008, 12:32 PM
Julioanna napisał(a):kalendarium na stronie WSJK powinno jednak być.Miałoby to sens tylko wtedy, gdyby było kompletne. A teraz, po dwóch latach, ciężko je uzupełnić.
WSJK - koncerty w listopadzie!
|
10-26-2008, 12:32 PM
Julioanna napisał(a):kalendarium na stronie WSJK powinno jednak być.Miałoby to sens tylko wtedy, gdyby było kompletne. A teraz, po dwóch latach, ciężko je uzupełnić.
10-26-2008, 02:35 PM
Celebrowania takiej rocznicy opuścić nie wypada komukolwiek, kto choćby raz zawitał w progi Wrocławskiego Salonu. Miałem to szczęście dość szybko odkryć tę piękną inicjatywę i doświadczać atmosfery salonowych spotkań kilkanaście razy. Mógłbym zatem uważać się za starego salonowca, gdyby nie moja absencja na sławnych i ogólnie cenionych afterkach. Śpieszę więc zmienić ten niechlubny fakt mojego życiorysu i zapowiadam pozostawienie wozidla na parkingu, jednocześnie zwracam się z prośbą do szanownych decydentów materacowych o wpisanie mojej osoby na właściwą listę. Do zobaczenia!
Dałeś mi Panie zbroję
...Choć krwią zachłysnął się nasz czas Choć myśli toną w paranojach Jak zawsze chronić będzie nas Zbroja
10-26-2008, 03:17 PM
Adamek napisał(a):zwracam się z prośbą do szanownych decydentów materacowych o wpisanie mojej osoby na właściwą listę. Do zobaczenia!Tak będzie Do zobaczenia!
10-26-2008, 03:18 PM
Adamek napisał(a):Celebrowania takiej rocznicy opuścić nie wypada komukolwiek, kto choćby raz zawitał w progi Wrocławskiego Salonu.To wcale nie jest takie łatwe... Pozdrawiam Z.
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
10-26-2008, 03:34 PM
Dla wszystkich, w szczególności dla tych, którzy w ostatniej chwili podejmą decyzję o przyjeździe lub którym w ostatniej chwili pojawi się możliwość przyjazdu (a są tacy) - mapka:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://jkaczmarski.wroclaw.pl/16,mapka.html">http://jkaczmarski.wroclaw.pl/16,mapka.html</a><!-- m -->
10-26-2008, 04:12 PM
Prawdopodobnie nawiedzę Salon. Możecie się już zacząć bać. Będę ok 14,00 . Czy znajdzie sie dobra dusza, która zaopiekowała by się mną ? We Wrocławiu byłam w zeszłym wieku, jako bardzo nieletnie dziecię.
Plus Leonardo i Mach
10-26-2008, 04:48 PM
tmach napisał(a):Czy znajdzie sie dobra dusza, która zaopiekowała by się mną ? We Wrocławiu byłam w zeszłym wieku, jako bardzo nieletnie dziecię.Czekam jeszcze na informacje od pozostałych: w jakich godzinach kto przyjeżdża, żeby zsynchronizować i ewentualnie podzielic obowiązkami komitety powitalne. tmach napisał(a):Możecie się już zacząć bać.A jakiego koloru chorągiewki na trasie przejazdu Pani sobie życzy?
10-26-2008, 05:16 PM
Simon napisał(a):A jakiego koloru chorągiewki na trasie przejazdu Pani sobie życzy?Czerwony dywan i orkiestra Powinnam być tak ok. 14.00
Plus Leonardo i Mach
10-26-2008, 05:18 PM
tmach napisał(a):Czerwony dywan i orkiestraLuzik. Dysponujemy też papamobile.
10-26-2008, 06:15 PM
Dodane do imprez )
Simon - możesz podać ceny biletów? bo na tym plakacie, który dałeś nie jestem w stanie się dopatrzeć
10-26-2008, 06:21 PM
tmach napisał(a):Prawdopodobnie nawiedzę Salon. Możecie się już zacząć bać. Będę ok 14,00 .Ok, od jutra zaczynam szykować pokój gościnny. tmach napisał(a):Czy znajdzie sie dobra dusza, która zaopiekowała by się mną ? We Wrocławiu byłam w zeszłym wieku, jako bardzo nieletnie dziecię.Akurat o 14.00 mam jeszcze zajęcia, ale zaraz po ich zakończeniu mogę się włączyć we wszelkie inicjatywy powitalne. Simon napisał(a):Dysponujemy też papamobile.Ale ja nie kieruję.
[color=#008080][i]Nikt nigdy ich już nie obudzi,
Śmiech z klątwą się na usta cisną... Głupio jest żyć wśród mądrych ludzi Z ich piękną Latającą Wyspą.[/i][/color]
10-26-2008, 06:41 PM
ann napisał(a):możesz podać ceny biletów? bo na tym plakacie, który dałeś nie jestem w stanie się dopatrzeć10 PLN - przedsprzedaż, 15 PLN w dniu koncertu.
10-26-2008, 06:51 PM
Julioanna napisał(a):Ale czerwonym dywanem i orkiestra dysponujesz?Simon napisał(a):Dysponujemy też papamobile.Ale ja nie kieruję.
Plus Leonardo i Mach
10-26-2008, 06:54 PM
tmach napisał(a):Ale czerwonym dywanem i orkiestra dysponujesz?Orkiestra będzie tak czy owak. A kalif we Wrocławiu też niejeden, pewnie się jakiś dywan znajdzie...
Śmiech z klątwą się na usta cisną... Głupio jest żyć wśród mądrych ludzi Z ich piękną Latającą Wyspą.[/i][/color]
10-27-2008, 01:55 PM
mogę przenocować kogoś sympatycznego, nawet w liczbie parzystej (ok 4 osob), blisko Salonu.
Jest też taki pub "Skrzypek na dachu" gdzie można by siedzieć do (?) 3?- ale jest uzależnione od spożycia piwa: dwa piwa na głowę (jedno 5zl), - przynajmniej tak się dzisiaj dowiedziałem od osoby zarządzającej
10-27-2008, 05:40 PM
sweter napisał(a):Jest też taki pub "Skrzypek na dachu" gdzie można by siedzieć do (?) 3?- ale jest uzależnione od spożycia piwa: dwa piwa na głowę (jedno 5zl), - przynajmniej tak się dzisiaj dowiedziałem od osoby zarządzającejMyślę, że dam radę dwa piwa to niemała ilość. A jakie spożycie wódki jest obowiązkowe??
10-27-2008, 06:32 PM
OLI napisał(a):Myślę, że dam radęA wybierasz sie?
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
10-27-2008, 07:08 PM
Spokojnie. Bywało już tak, że z afterka wracaliśmy już pierwszymi dziennymi tramwajami.
10-27-2008, 09:16 PM
Torrentius napisał(a):Zamierzam Nawet się na listę podłogową wpisałem przecieżOLI napisał(a):Myślę, że dam radęA wybierasz sie?
10-28-2008, 05:22 AM
Mowicie,ze nie wypada komukolwiek opuscic tego wydarzenia? :o :agent: :mur: :v: !! :zamykam: ?? :piwko: :gram: :poddaje: :nuci:
10-28-2008, 06:04 AM
Duch77 napisał(a):Mowicie,ze nie wypada komukolwiek opuscic tego wydarzenia?Broń boże! Nie: komukolwiek. Niektórym to nawet opuszczenie wskazane!
10-28-2008, 08:03 AM
OLI napisał(a):A jakie spożycie wódki jest obowiązkowe??Wódki nieobowiązkowe. Generalnie spożycie w kwocie 10zl na 90min. Tzn było powiedziane ,że na 60 min ale myślę ,że przy gorącej atmosferze jak się rozciągnie do 90min to też ujdzie.
10-28-2008, 09:04 AM
Czyli ty na moje mozesz przychodzic i to jeszcze w celach proby kompromitacji Duch Dwooch,ale duchy salonu juz nawiedzic nie moga???
I to z czystymi kurna intencjami ? :agent: d :o :/ :rotfl: :rotfl: :rotfl:
10-28-2008, 09:42 AM
Duch77 napisał(a):Czyli ty na moje mozesz przychodzicJa wiem, żeś miszcz samozadowolenia, ale doprawdy zbyt sobie pochlebiasz... Duch77 napisał(a):w celach proby kompromitacji Duch DwoochWidzisz, ulubiony mój aforysto, Ty nie potrzebujesz innych, by się kompromitować. Kompromitujesz się dosssskonale sam. Duch77 napisał(a):ale duchy salonu juz nawiedzic nie moga???Ależ mogą. To będzie dodatkowa atrakcja dla wszystkich przyjezdnych. Pamiętaj jeno, żeś na cenzurowanym w "Łykendzie". Pamiętają dobrze Twoje telefony z pretensjami czy groźbami nawet. PS. A jak tam Twoje wspaniałe audycje radiowe?
10-28-2008, 04:20 PM
No widzisz i od razu sie wygadalaes o co w tym wszystkim chodzilo,jak milo Simon-jednak szacun dla Ciebie :agent:
10-28-2008, 05:50 PM
Duch77 napisał(a):No widzisz i od razu sie wygadalaes o co w tym wszystkim chodziloO co chodziło i w czym wszystkim? Że, nie po raz pierwszy i nie ostatni, zrobiłeś z siebie pajaca? Czy też o to, że do dziś barmani z Łykendu mają lepsze humory, jak rozmawiają kogo to nie widzieli, a co gorsza - słyszeli, na mieście? Widzę, że skrzętnie przemilczasz bolesny temat swej kariery radiowej - czyli można mniemać, że Cię wylali, tj. podziękowali za współpracę. Nieważne. ____________________________________________________________________________ Do rzeczy. Przypominam wszystkim zainteresowanym o przesyłaniu informacji: kto, kiedy zjeżdża. Będzie łatwiej się zorganizować.
10-30-2008, 04:38 PM
Przed chwilą rozmawiałem z Antkiem Kamińskim. Potwierdzam udział Antka w urodzinowym koncercie.
10-30-2008, 05:04 PM
Simon napisał(a):Potwierdzam udział Antka w urodzinowym koncercie.Świetnie!
10-30-2008, 05:24 PM
Niestety. Nie uda mi się przyjechać. Zbyt dużo las malas concidentias. Simonie nie licz mnie w swej liście podłogowej. Życzę Wam udanej zabawy
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|