11-14-2008, 10:57 PM
A nie temu Zbrozłu?

"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Otwarcie sezonu przez Duch Dwooch ;-
|
11-14-2008, 10:57 PM
A nie temu Zbrozłu?
![]()
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
11-14-2008, 11:09 PM
Zbroźle. I koniec . (kropka)
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
11-15-2008, 12:00 AM
Simon napisał(a):Co więcej - ja jestem pewien, że ją masz. Jako stary koń zdawałeś starą maturę, a tę - przy odpowiedniej manipulacji ze strony nauczyciela sprawdzającego - mógł zdać byle osioł.Nie gadaj, nowa jest jeszcze prostsza! Simon napisał(a):Gdybyś miał choć połowę jego wiedzy, inteligencji, błyskotliwości i polotu...Co do Simonowej laurki dla Zbroziego to w pełni się zgadzam, choć nie miałem, niestety, okazji poznać go osobiście.
11-15-2008, 06:35 AM
No coz Ewus ,oprocz Duch Dwooch wystapi jeszcze ,wielu innych wykonawcow -pelna liste zamiescilismy strone wczesniej odsylam,zreszta bilety byly po 15zl-mozna bylo rezerwowac do 14listopada :agent:
11-15-2008, 08:10 AM
Duch77 napisał(a):No coz Ewus ,oprocz Duch Dwooch wystapi jeszcze ,wielu innych wykonawcowWiadomo. To jest oczywiste. Musisz sie pod kogos podpiąć. Najlepiej pod kogoś, kto jest lepszy, ciekawszy, ma coś do przekazania, potrafi się zachowac na scenie, potrafi sie podobać. Wtedy ludzie przyjdą, nawet zaplaca za bilety. Ludzie przyjdą posłuchać własnie tych wielu innych wykonawców. A ty potem będziesz piał, że "koncert jak zwykle sie udał", że przyszlo "na ciebie" wielu ludzi, krótko mówiąc: będziesz spijać śmietankę, którą zrobią inni wykonawcy. Prawda jest taka, że musisz mieć na koncercie jeszcze "wielu innych wykonawców", bo na ciebie nikt by nie przyszedł, a tym bardziej zapłacił za bilety. Oczywiście, nie podałeś, w którym miejscu $imon "odbiera ci" maturę. Duch77 napisał(a):zreszta bilety byly po 15zl-mozna bylo rezerwowac do 14listopadaDżentelmen w każdym calu. Iście kozacki.
11-15-2008, 10:12 AM
Simon napisał(a):Oczywiście, nie podałeś, w którym miejscu $imon "odbiera ci" maturę.A w takim razie o co chodzilo w tej wypowiedzi: stepniarz napisał(a):właśnie! maturę na świebockim można kupić... Duch77 napisał(a):Nie musze kupowac tego co mam juz dawno madralo Stepniarzu Simon napisał(a):Kliniczny przypadek autosugestii, czyli złudzenia, że ma się samochód.
11-15-2008, 11:13 AM
Jaśko napisał(a):A w takim razie o co chodzilo w tej wypowiedzi:Jeszcze raz... Duch77 napisał(a):Ja pod tym przejsciem zarabiam wiecej niz ty przez cale zycieJa na to: Simon napisał(a):O, to może się przesiądziesz z rowerka do jakiegoś merola?On na to: Duch77 napisał(a):Nie musze kupowac tego co mam juz dawno madraloI ja na to: Simon napisał(a):Kliniczny przypadek autosugestii, czyli złudzenia, że ma się samochód.Z mojej strony, Jaśku, nie ma słowa o maturze. ![]()
11-15-2008, 11:50 AM
Ale Duch pisał do Stępniarza, który z kolei wczesniej pisał o maturze.
Duch77 napisał(a):Nie musze kupowac tego co mam juz dawno madralo StepniarzuMoim zdaniem tu cały czas była mowa o maturze.
11-15-2008, 11:53 AM
Jaśko napisał(a):Ale Duch pisał do Stępniarza, który z kolei wczesniej pisał o maturze.Tym bardziej nie ma powodu czepiac się mnie: Duch77 napisał(a):np.Zbrozlo,Stepniarz i Simon,Zbrozlowi sie nie dziwie ,bo jeszcze jest dosc mlody,ale panowie S i S -ZenadaDuch po prostu każdy atak przypisuje z urzędu mnie. ![]()
11-15-2008, 12:12 PM
Ja cytowałem wyżej trzy wypowiedzi, z których zrozumiałem, że Twoim zdaniem Duch nie ma matury. Stepniarz pisze, że mozna kupic maturę. Duch pisze, ze on jej musi kupować, bo ma. Ty na to odpisujesz, że to przykład autosugestii. Ja tak to widzę i podejrzewam, ze o to chodziło Duchowi, ale moze niech on sam się wypowie.
11-15-2008, 12:23 PM
Jaśko napisał(a):Ja cytowałem wyżej trzy wypowiedzi, z których zrozumiałem, że Twoim zdaniem Duch nie ma matury.Utwierdzasz mnie jedynie w moim przekonaniu o rodzie prawniczym. :lol:
11-15-2008, 01:25 PM
Tak Jasko ma racje ,mowa byla o maturze ,ktora mam i to na calkiem niezlych ocenach :o
11-15-2008, 01:28 PM
Duch77 napisał(a):Tak Jasko ma racje ,mowa byla o maturzeAle mu tu nie rozmawiamy teraz o tym, czy była mowa o maturze. Nie to jest istotą dyskusji. :lol: Duch77 napisał(a):mam i to na calkiem niezlych ocenach :oPrzynajmniej raz postawiłes emotke adekwatną do tego, co udało ci się napisac. :lol:
11-15-2008, 02:15 PM
Simon, robisz się nudny... ;(
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
11-15-2008, 02:18 PM
gosiafar napisał(a):Simon, robisz się nudny...Pozdrawiam, Gosiu! *-`-
11-15-2008, 02:40 PM
Simon napisał(a):Pozdrawiam, Gosiu! *-`-I ja Ciebie, jak zwykle, serdecznie! *-`-
11-15-2008, 03:03 PM
Jaśko napisał(a):Ty na to odpisujesz, że to przykład autosugestiiNie na to, a na to: Duch77 napisał(a):Ja pod tym przejsciem zarabiam wiecej niz ty przez cale zycie
11-15-2008, 03:14 PM
Torrentius napisał(a):Nie na to, a na to:A dokładniej - chodzi o stary dowcip: "Co to jest autosugestia? Złudzenie, że ma sie samochód!" Duch pisze, że zarobił pod schodami więcej niz ja przez całe życie i nie musi kupowac sobie merola, bo już ma. I do tego merola, czyli auta, odnosi się moja autosugestia. ![]() A że w międzyczasie Step coś napisał - to doprawdy, nie moja wina. ![]()
11-15-2008, 03:29 PM
Torrentius napisał(a):Tak? Ciekawe, bo wygląda, jakby cytowal co innegoJaśko napisał(a):Ty na to odpisujesz, że to przykład autosugestiiNie na to, a na to: ![]() Simon napisał(a):<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?p=161135#p161135">viewtopic.php?p=161135#p161135</a><!-- l -->Duch77 napisał(a):Nie musze kupowac tego co mam juz dawno madralo StepniarzuKliniczny przypadek autosugestii, czyli złudzenia, że ma się samochód.
11-15-2008, 03:34 PM
Jaśku, skoro mój powyższy post niczego nie rozjaśnił, to pozostaje mi juz tylko serdecznie Cię pozdrowić :piwko:
11-15-2008, 04:00 PM
Simon napisał(a):Jaśku, skoro mój powyższy post niczego nie rozjaśniłAleż to nie ja prosiłem o wyjasnienia, tylko Ty. W dodatku nie raz: Simon napisał(a):Skup się i wskaż mi miejsce, w którym $imon kwestionuje fakt posiadania przez ciebie matury. Simon napisał(a):Oczywiście, nie podałeś, w którym miejscu $imon "odbiera ci" maturę.Także to raczej ja ubolewam, ze nie byłem w stanie wyjaśnić ci tego, o co pytasz Ducha. Osobiscie uważam, ze nieporozumienie zostało spowodowane tym, że niewlaściwie zrozumialeś wpis Ducha, na który odpowiadaleś: Duch77 napisał(a):Nie musze kupowac tego co mam juz dawno madralo Stepniarzu
11-15-2008, 04:12 PM
Jaśko napisał(a):Ależ to nie ja prosiłem o wyjasnienia, tylko Ty. W dodatku nie razAno. Bo i nie szlo mi o maturalne boje naszego bohatera, w żadnym momencie nie posądzałem go o jej brak. Ale że, jak to prawnik, zwracasz uwage na jedno slowo: "Stepniarzu" i na tym opierasz linie obrony - rozumiem to. Od tego jest prawnik, żeby grzebać. ![]()
11-15-2008, 04:16 PM
Simon napisał(a):Od tego jest prawnik, żeby grzebać.A ja myślałam, że grabarz(ż)... ![]()
11-16-2008, 03:51 PM
Dziekuje wszystkim za przybycie,nastepnym razem postaramy sie w wiekszym klubie zorganizowac impreze,bo faktycznie miejsca bylo troche malo :agent:
Jesli mozecie wypowiedzcie sie a propo koncertu,co ewentualnie moglibysmy zmienic,aby odbior tego widowiska byl lepszy??? : ![]()
11-16-2008, 10:01 PM
Powiedz mi, jeśli możesz, czy "zbawienie" zamiast "stracenia" w "Naszej klasie", to był zabieg celowy?
Jeśli nie - odbiór będzie lepszy, kiedy nie będziecie zmieniać sensu tekstu.
"Opatrzności wyroki, jak po deszczu - rynna:
Kto jeno w niebo patrzy - tego i zamoczy."
11-17-2008, 02:25 PM
No coz ,ja spiewam to zawsze w ten sposob,ale oki postaram sie poprawic to slowo,a generalnie pytam o odbior calego koncertu,mozecie cos napisac wiecej?
: ![]() ![]()
11-17-2008, 02:57 PM
Duch77 napisał(a):mozecie cos napisac wiecej?A był ktoś z elyty?
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
11-17-2008, 04:07 PM
Byli ,ale ja nie moge zdradzac kto :agent:
11-17-2008, 10:24 PM
Zbrozło napisał(a):A był ktoś z elyty?Kogo do niej zaliczasz? Byłem jeszcze ja. Opiszę swoje wrażenia jak tylko znajdę chwilkę czasu. Pozdr. ![]()
11-18-2008, 10:47 AM
Torrentius napisał(a):Kogo do niej zaliczasz?Wrocławskich przedstawicieli forum
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b] |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|