11-12-2008, 11:34 PM
Duch77 napisał(a):Simon ,ale ty chrzaniszA czy można traktowac powaznie to, co wypisujesz? :lol:
Otwarcie sezonu przez Duch Dwooch ;-
|
11-12-2008, 11:34 PM
Duch77 napisał(a):Simon ,ale ty chrzaniszA czy można traktowac powaznie to, co wypisujesz? :lol:
11-12-2008, 11:37 PM
To od razu mow,ze nic nie rozumiesz,albo strugasz warioata,albo nim jestes???
A ty uwazasz,ze np. Piwnica Pod Baranami nie byla w pewien sposob przedstawieniem teatralno-muzycznym??? :agent:
11-12-2008, 11:39 PM
Duch77 napisał(a):A ty uwazasz,ze np. Piwnica Pod Baranami nie byla w pewien sposob przedstawieniem teatralno-muzycznym???I ty sie porównujesz do Piwnicy? :lol: Zaprawdę, twoje skromność powala :lol:
11-12-2008, 11:42 PM
Oni zaczynali w podobny sposob jak my,nnie uwazasz??? :
![]()
11-12-2008, 11:44 PM
Duch77 napisał(a):Oni zaczynali w podobny sposob jak my,nnie uwazasz???jak wy? :lol: :lol: :lol: A co ty zacząłeś z drugim duszkiem niby? Grać pod przejściem?
11-12-2008, 11:49 PM
jestes zawistnym durniem,trudno ci jest pogodzic sie z wyzszoscia Duch Dwooch nad Toba,im bardziej probujesz nas skompromitowac-tym bardziej sam sie kompromitujesz,ludzie zobacza jaki jestes naprawde i odejda od Ciebie -rozumiesz???? :agent:
ps. Ja pod tym przejsciem zarabiam wiecej niz ty przez cale zycie :rotfl: :rotfl: :rotfl: :v: :poklon: :lol: :lol:
11-12-2008, 11:54 PM
Duch77 napisał(a):trudno ci jest pogodzic sie z wyzszoscia Duch Dwooch nad Tobahyhy, pod warunkiem, że wsiądziesz koledze "na barana". ![]() Duch77 napisał(a):Ja pod tym przejsciem zarabiam wiecej niz ty przez cale zycieO, to może się przesiądziesz z rowerka do jakiegoś merola? :lol: A na powaznie: skoro tak świetnie zarabiasz, to może opłac jakies lekcje śpiewu i gitary? A może pomyslałbyś o jakimś wyształceniu? Tyle teraz możliwości... ![]()
11-13-2008, 09:13 AM
Simon napisał(a):A może pomyslałbyś o jakimś wyształceniu? Tyle teraz możliwości...właśnie! maturę na świebockim można kupić... Duch77 napisał(a):ludzie zobacza jaki jestes naprawde i odejda od Ciebie -rozumiesz???? :agent:Simon na pewno rozumie, ale czy ty - śmiem wątpić ![]() Duch77 napisał(a):Oni zaczynali w podobny sposob jak my,nnie uwazasz???oni się rozwiali, czego o sobie raczej nie możesz powiedzieć. ale i tak gratulujemy tego, że zaczynałeś jak oni. to prawdopodobnie największe osiągnięcie w twoim życiu :rotfl: [Dodano 13 listopada 2008 o 12:12] EDIT: miało być rozwijali. :/
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
11-13-2008, 01:47 PM
Nie musze kupowac tego co mam juz dawno madralo Stepniarzu,a studia ci nic nie dadza jak ktos sie urodzil "takim jak ty" -to juz takim pozostanie,zeby na glowie stawal i fikolki w powietrzu robil-smutne ,ale prawdziwe :
![]() ![]()
11-13-2008, 03:38 PM
Duch77 napisał(a):Nie musze kupowac tego co mam juz dawno madralo StepniarzuKliniczny przypadek autosugestii, czyli złudzenia, że ma się samochód.
11-13-2008, 03:48 PM
Aha czyli oprocz tego,ze nie umiem spiewac i grac to matury tez nie mam ?? ?? ?? :lol: :lol: :lol: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
![]() ![]()
11-13-2008, 05:27 PM
Duch77 napisał(a):i grac to matury tez nie mama masz?
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
11-13-2008, 07:06 PM
Duch77 napisał(a):Aha czyli oprocz tego,ze nie umiem spiewac i grac to matury tez nie mamjak się patrzy na ciebie to nachodzą człowieka różne wątpliwości, ale kiedy się posłucha albo poczyta... Duch77 napisał(a):jak ktos sie urodzil "takim jak ty" -to juz takim pozostanie,zeby na glowie stawal i fikolki w powietrzu robil-smutne ,ale prawdziweależ ja wierzę, że ty w to wierzysz ![]()
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
11-13-2008, 07:52 PM
Zbrozło napisał(a):a masz?Wynika z tego, że ma. Poza tym Ty nie masz, więc siedź cicho ![]()
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
11-13-2008, 08:50 PM
Torrentius napisał(a):Wynika z tego, że ma.Z czego tak wynika? Nigdzie nie padło "tak-tak nie-nie". Torrentius napisał(a):Poza tym Ty nie masz, więc siedź cichoNo, ba. Ja nawet egzaminu gimnazjalnego nie mam ![]()
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
11-14-2008, 12:24 AM
Na moją uwagę:
Simon napisał(a):Kliniczny przypadek autosugestii, czyli złudzenia, że ma się samochód.odpowiadasz: Duch77 napisał(a):Aha czyli oprocz tego,ze nie umiem spiewac i grac to matury tez nie mamZ tego co piszesz wynika jasno, że masz kłopoty z czytaniem. Z tego jak piszesz wynika jasno, że masz kłopoty z pisaniem. Ergo: jak ktoś ma kłopoty nawet z czytaniem i pisaniem - pozostaje już tylko granie na ulicy...
11-14-2008, 02:29 AM
Baa,ale za to za jaka kase
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
11-14-2008, 09:38 AM
Tak na marginesie: ile zarabia kobieta, której określenie pochodzi od słowa "ulica"? :agent: :aniolek: :wredny: :zaplakany: :| d
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Dodano 14 listopada 2008 o 10:39] O, przepraszam - zapomniałem dodać: ![]() ![]() ![]()
Znajdzie się słowo na każde słowo
11-14-2008, 11:21 AM
Duch77 napisał(a):Baa,ale za to za jaka kaseJassssne :] W pewnym sensie - życie w świecie urojeń, w kłamstwie i ułudzie, jest piękne! :v:
11-14-2008, 02:12 PM
Zbrozło napisał(a):To wynikało z:Torrentius napisał(a):Wynika z tego, że ma.Z czego tak wynika? Duch77 napisał(a):Aha czyli oprocz tego,ze nie umiem spiewac i grac to matury tez nie mamDuch uważa,że umie grać, więc logiczne by było że, uważa iż ma również maturę. Oba fakty mają w wypwoiedzi ten sam wydźwięk. Ale może to nadinterpretacja ![]()
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
11-14-2008, 04:02 PM
Wydaje sie,ze to czywiste,ale jak widac niektorzy maja z tym problem np.Zbrozlo,Stepniarz i Simon,Zbrozlowi sie nie dziwie ,bo jeszcze jest dosc mlody,ale panowie S i S -Zenada
![]()
11-14-2008, 04:24 PM
Duch77 napisał(a):Wydaje sie,ze to czywiste,ale jak widac niektorzy maja z tym problem np.Zbrozlo,Stepniarz i Simon,Dajesz kolejny przykład swych kłopotów z czytaniem. Nie dość, że nie kumasz tego, co się do ciebie pisze, to jeszcze widzisz rzeczy, których nie napisano. Skup się i wskaż mi miejsce, w którym $imon kwestionuje fakt posiadania przez ciebie matury. Co więcej - ja jestem pewien, że ją masz. Jako stary koń zdawałeś starą maturę, a tę - przy odpowiedniej manipulacji ze strony nauczyciela sprawdzającego - mógł zdać byle osioł. Bo patrząc na to, jak posługujesz się językiem polskim w piśmie (forum) i mowie (twe nieszczęsne "audycje") oraz doświadczając popisów twej wiedzy z zakresu najnowszej historii (słynne opowieści na antenie o pochodach pierwszomajowych, które to pochody urządzali ludzie, aby zamanifestować opór przeciwko komunistycznym władzom!) można być pewnym, że nie zdałbyś matury będąc poddanym obiektywnym kryterium oceniania. Dlatego mam wiele zrozumienia dla osób, które mogą poddawać w wątpliwość fakt posiadania przez ciebie matury. Duch77 napisał(a):Zbrozlowi sie nie dziwie ,bo jeszcze jest dosc mlodyAno właśnie. Zbrozło jest ze dwa razy młodszy od ciebie. Gdybyś miał choć połowę jego wiedzy, inteligencji, błyskotliwości i polotu - to może nawet potrafiłbyś samodzielnie skonstruować poprawne, wielokrotnie złożone zdanie. I może nawet udałoby ci się zagrać kiedyś poprawnie "Naszą klasę".
11-14-2008, 07:28 PM
Idąc przez korytarz mojego Instytutu zauważyłam na tablicy ogłoszeń kartkę o koncercie Duchowym (swoją drogą nie wiem, czemu tam wisi - rzadko widuję tam ogłoszenia niedotyczące mniej lub bardziej matematyki). Nawet zaczęłam się zastanawiać, czy nie przyjść, ale odstraszyła mnie cena. 20zł wolę jednak wydać na niezły spektakl teatralny a nie koncert zespołu, którego nagrań nie mogę wcześniej usłyszeć. Pewnie nie jestem jedyna. A może szkoda... ;-)
'ta konspiracja wyobraźni'
11-14-2008, 07:30 PM
ewus napisał(a):nie koncert zespołu, którego nagrań nie mogę wcześniej usłyszeć.Jak to nie możesz? Przeca nagrania były/są dostępne na forum.
11-14-2008, 07:38 PM
ewus napisał(a):Serio? Jest coś poza Wysockim?Było kilka utworów. A Wysocki to mało? :lol: Można się doskonale zorientować w możliwościach interpretacyjnych wykonawcy, który każe sobie za coś takiego płacić 20 PLN od łebka.
11-14-2008, 07:44 PM
Noo, ale powiedzmy byłabym w stanie zrozumieć, że to był jakiś felerny koncert, jedyne złe nagranie czy cokolwiek... Dlatego nawet myślałam o przymknięciu oka i usłyszeniu na żywo. Nie usłyszę. Trudno.
Ale chodziło mi raczej o to, jak przeciętny czytelnik ogłoszenia, nie będący znajomym kogoś z zespołu, zareaguje. Taki, który nie słyszał też Wysockiego.
'ta konspiracja wyobraźni'
11-14-2008, 07:54 PM
ewus napisał(a):Nie usłyszę. Trudno.Nie mów hop. Jestem pewien, że zaraz dostaniesz PW od artysty z propozycją, że wejdziesz za darmo, byleś tylko raczyła przyjść.
11-14-2008, 09:08 PM
Duch77 napisał(a):ZbrozlowiZbroźle ![]()
11-14-2008, 09:20 PM
Zbroziemu
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|