Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):Jesli ci zalezy to przyjdz i posluchaj na zywo. Mnie nie stać na bilety do Wrocławia i z powrotem oraz na bilet na koncert, więc chętnie bym nagrań posłuchał. :wstyd: :o ;( :ups: :wzruszony: :agent: :znudzony: :aniolek: :zaplakany: :rotfl:  :tak: :v: :rumieniec: :poklon: :mur:  lonik: :|
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Liczba postów: 1,103
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Do Simona: Jak masz kompleksy to idz do specjalisty i nie zasmiecaj mi tematu,z gory dzieki :agent:
Duch  :poklon:
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):nie zasmiecaj mi tematu jak na razie piszę na temat: pytałem o zawartośc koncertu oraz o najnormalniejszą rzecz pod slońcem, jaką sa nagrania umieszczane często na forum po zakończonych koncertach.
Duch77 napisał(a):Jak masz kompleksy to idz do specjalisty Och, znów sie zaczyna. :lol:
Kompleks to lęk, obawa, niechęć. Jakos obawiasz sie tych nagrań, żywisz do nich wielką niechęć. Więc kto tutaj ma kompleks?
Reputacja:
0
Dlatego,iz wydaje nam sie ,ze najwazniejsze jest to co na zywo na scenie sie zaprezentuje,a nagrania sa tylko slyszalne,a jako ze ma to byc spektakl muzyczno-teatralny ,chyba sam rozumiesz Simonie ,ze sam dzwiek nie odda zupelnie przedstawienia,to tak jakbys sluchal tylko samej sciezki dzwiekowej do np. filmu "Krol Artur" ,a obrazu bys na oczy nie widzial -no to jak to oceniac,gdzie tu logika????????? :o  )  :agent:
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):to tak jakbys sluchal tylko samej sciezki dzwiekowej do np. filmu "Krol Artur" ,a obrazu bys na oczy nie widzial -no to jak to oceniac,gdzie tu logika????????? No tak, ale dzięki temu antologia aforyzmów się wzbogaca. :lol:
Król Artur... :lol:
Liczba postów: 392
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):to tak jakbys sluchal tylko samej sciezki dzwiekowej do np. filmu "Krol Artur" ,a obrazu bys na oczy nie widzial -no to jak to oceniac,gdzie tu logika????????? O, przepraszam. Ścieżkę dźwiękową filmu można też ocenić, nie widząc filmu. Wiem, bo sama tak robię.
Żeby post nie był takim całkowitym OT. Piszesz, Duchu, że trzeba rezerwować miejsca. To znaczy - kupić bilety w przedsprzedaży wystarczy?
[color=#008080][i]Nikt nigdy ich już nie obudzi,
Śmiech z klątwą się na usta cisną...
Głupio jest żyć wśród mądrych ludzi
Z ich piękną Latającą Wyspą.[/i][/color]
Reputacja:
0
Tak,tyle,ze robimy liste,chodzi o to,ze zostalo nam juz niewiele miejsc,gdyz mamy limit nie wiecej jak sto osob,wiecej raczej nie wejdzie do klubu,tzn. moglibysmy wpuscic,ale nie chcemy doprowadzac do sytuacji,scisku i ciasnoty.
Dlatego wszyscy ktorzy sie zapisali i jeszcze zapisza wejda,pozostali... no coz beda musieli czekac na nastepny spektakl,zreszta podobnie robi Ad Spectatores -to zadna nowosc
Dlatego jesli ktos naprawde chce przyjsc to powinien zarezerwowac u nas miejsca i kwestia ile biletow i tydzien przed koncertem mi to potwierdza na mail lub gg lub kom. i wtedy ta osoba ma pewnosc,ze sie dostanie,przypomne tylko,ze jest to ipreza calonocna praktycznie :agent:  :niepewny:  :o :v: pozdr. Duch
Liczba postów: 392
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):jest to ipreza calonocna praktycznie O 21 zamykacie podwoje klubu i nikogo nie wypuszczacie? Ojej. 
Dziękuję za szczegółową informację.
[color=#008080][i]Nikt nigdy ich już nie obudzi,
Śmiech z klątwą się na usta cisną...
Głupio jest żyć wśród mądrych ludzi
Z ich piękną Latającą Wyspą.[/i][/color]
Reputacja:
0
Nie napisalem,ze zamykamy o 21,bo to impreza calonocna ,wiec ja nie wiem co bedzie ,wiem tylko,ze organizatorzy prosili,abym zapisywal ludzi na ten koncert,i tyle
pozdr. Duch :niepewny:
Liczba postów: 1,549
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):nie chcemy doprowadzac do sytuacji,scisku i ciasnoty. o to bym się nie martwił
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Reputacja:
0
Stepniarz,ty bedziesz mial wstep wolny :rotfl: :rotfl: :rotfl: :agent:
Reputacja:
0
och, skąd ta uprzejmość ?? tudzież wytłumacz żart bo ni w ząb nie kumam.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Reputacja:
0
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Reputacja:
0
gosiafar napisał(a):Dobre! Zaiste. Nawet żarty dooszek ma specyficzne. :lol:
Najpierw płacze, że niedobry step przychodzi na jego "koncerty" w celu skompromitowania wybitnego artysty, a teraz sam go prowokuje. Cóż, w końcu ktoś musi pomóc w zarejestrowaniu występu, bo wstrętni akustycy znów zatrzymają nagrania dla siebie i bidak nie będzie miał się czym pochwalić na forum. :  ) 8o :ups: :wzruszony: !!  :lol:  lonik: :wredny:
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
O, żesz, Simon! Ale to było fajne! I - inteligentnie - dowcipne!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Reputacja:
0
gosiafar napisał(a):Ale to było fajne! I - inteligentnie - dowcipne! No jasne. Po zbóju fest. :lol: :poklon: :aniolek: d  :wsciekly: :zly: :wredny: :agent: :torba:  lonik:
Reputacja:
0
Tylko nie bierzcie znowu zdezelowanego sprzetu Stepniarza :rotfl: :rotfl: :rotfl: :/ :] :o :agent:  :rotfl:
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):Tylko nie bierzcie znowu zdezelowanego sprzetu Stepniarza Ani nie był zdezelowany, ani ni był stepniarza.
Ale wystarczył.
Ty powinienaś się postarać o kamerę nawet: wszak ma to być oprawa dźwiekowa do "Króla Artura", obraz jest tu bardzo istotny.  lonik:
Reputacja:
0
Kamerka bedzie ,zreszta w Browarze tez byla :  :agent:
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):Kamerka bedzie ,zreszta w Browarze tez byla Super! Czekamy na piękne ujęcia, zbliżenia artystów, najazdy na rozszalałe tłumy roznegliżowanych fanek oraz materiał pt. "Za kulisami tez straszy". d
Reputacja:
0
dopiero podniosłem się ze śmiechu po udanym żarciku ducha, więc wypada opisać...
po pierwsze - czytanie ze zrozumieniem lub skuteczne pamiętanie: nie stepniarza - małgosi. nie zdezelowany - sprawny aparat.
po drugie - jeśli faktycznie chcesz recenzji owego spektaklu to da się zrobić, tylko nie jęcz potem, że zły i głuchy stepniarz zmodyfikował nagrania, podłożył fałsze, na swoim niebywałej klasy sprzęcie potrafił wyizolować wokal i muzykę, zmienić ich tempa, tonacje i co tam jeszcze...
po trzecie - czekamy na relacje kamery :]
Reputacja:
0
Wiesz ja jednak wolalbym,zeby recenzje z naszych koncertow robili bezstronni zawodowcy,a nie ludzie ,ze nie dosc,ze nie maja nic wspolnego z muzyka ,to jeszcze sa do mnie wrogo nastawieni-to wtedy nawet jakbym sie w Aldi Meole zamienil-niewiele to pomoze  :agent: :niepewny: :o  :drunk: :bann: :mlotek: :brawo: :patyk: :jezyk:
Liczba postów: 87
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):Aldi Meole Kto zacz ten Aldi? :o Ale musi to być jakaś znaczna figura, skoro do jej opisania trzeba użyć prawie wszelkich możliwych emotek. A tak całkiem poważnie: nie wiem na czym polega istota Waszego sporu, ale dla człowieka z boku nie wygląda on przyjemnie.
[size=85][i]"Ja nienawidzę siebie, kiedy tchórzę..."[/i][/size]
Reputacja:
0
Polega na tym ,ze Simon i Stepniarz usiluja wmowic wszystkim,ze Duch Dwooch to instrumentalne i wokalne zero,ze nie maja pojecia o muzyce i lepiej zebysmy sie do lopaty wzieli,podczas gdy chodzi glownie o to,ze chca wykosic kionkurencje we Wroclawiu,malo tego zazdrosc i zawisc przez nich przemawia,krytykuja wszystko co sie z nami wiaze,nasze audycje radiowe,nasze koncerty,ba nawet ludzi ktorzy byli na naszych koncertach i mowili ,ze ok np. Gosiafar,jej corka i jej chlopak-notabene byl to koncert w Warszawie  :agent:
Jesli chodzi o Aldi Meole drogi Jacko to jest to jeden z trzech ludzi na planecie Ziemia ,ktory potrafi grac na gitarze,jest jeszcze Paco De Lucia i ten trzeci :  (tak przynajmniej twierdzi moj Ojciec :agent:  :poklon: :poklon: :poklon:
Liczba postów: 1,018
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Duchu, prześlij mi jakieś swoje nagrania, jak już wcześniej obiecywałem, jestem w stanie uczynić bezstronną recenzję.
A więc?
NestSite
http://www.arturkaczorek.pl
Liczba postów: 87
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):Jesli chodzi o Aldi Meole drogi Jacko to jest to jeden z trzech ludzi na planecie Ziemia ,ktory potrafi grac na gitarze,jest jeszcze Paco De Lucia i ten trzeci Drogi Duchu, muzyką się trochę interesuję, ale nigdy nie słyszałem o muzyku o imieniu Aldi i nazwisku Meola, za to dosyć dobrze znany (nie osobiście, niestety) jest mi Al Di Meola!
[size=85][i]"Ja nienawidzę siebie, kiedy tchórzę..."[/i][/size]
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):a nie ludzie ,ze nie dosc,ze nie maja nic wspolnego z muzyka Duch77 napisał(a):chodzi glownie o to,ze chca wykosic kionkurencje we Wroclawiu Jesteś tak głupi, że nawet nie rozumiesz tego, co sam piszesz.
Skoro nie mam nic wspólnego z muzyką - jak błyskotliwie raczyłeś napisać - to jaką konkurencję miałbym wykaszać i po co?
Pomijając już fakt, że Step nie udziela się na scenie i nie jest "z branży" - jaką więc jest konkurencją dla ciebie? Albo ty dla niego?
Duch77 napisał(a):wolalbym,zeby recenzje z naszych koncertow robili bezstronni zawodowcy Nawet nie wiesz jakie bzdury wypisujesz.
Ty się ciesz, że zawodowcy nigdy Cię nie słyszeli, bo dopiero wtedy miałbyś piękną ocenę swego śpiewactwa.
Jacko napisał(a):Kto zacz ten Aldi? To pewnie skrót od Waldi. Waldek to pewnie ziomal z bramy, który za piątala na winko utwierdza dooszka w mniemaniu, że ten jest artystą.
Duch77 napisał(a):nasze audycje radiowe No właśnie - co z twoja "audycją"? Skoro cię wylali, to chyba ktoś oprócz nas stwierdził mieliznę tegoż?
dzikakaczka napisał(a):Duchu, prześlij mi jakieś swoje nagrania, jak już wcześniej obiecywałem, jestem w stanie uczynić bezstronną recenzję.
A więc? Nie doczekasz się. Nie doczekasz się, bo tak naprawdę gościowi nie chodzi o recenzję, a tym bardziej obiektywną. Nasz muzyczny rezun grywa w różnych miejscach, ale w każdym tylko raz - zgarnia umówioną kaskę i kica w ciemność pozostawiając w konsternacji organizatorów.
Jacko napisał(a):Drogi Duchu, muzyką się trochę interesuję, ale nigdy nie słyszałem o muzyku o imieniu Aldi i nazwisku Meola, za to dosyć dobrze znany (nie osobiście, niestety) jest mi Al Di Meola! Nie przejmuj się Jacko.
Tutaj obowiązuje inna konwencja.
To jest taki mały labirynt fauna w oparach absurdu.
Liczba postów: 146
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Simon napisał(a):dzikakaczka napisał(a):Duchu, prześlij mi jakieś swoje nagrania, jak już wcześniej obiecywałem, jestem w stanie uczynić bezstronną recenzję.
A więc? Nie doczekasz się. Nie doczekasz się, bo tak naprawdę gościowi nie chodzi o recenzję, a tym bardziej obiektywną. Nasz muzyczny rezun grywa w różnych miejscach, ale w każdym tylko raz - zgarnia umówioną kaskę i kica w ciemność pozostawiając w konsternacji organizatorów. A ja słyszałem(  ) ), że istnieje nagranie Epitafium w wykonaniu Ducha, może by zamieścił ten kto nagrał albo ten kto się czuje upoważniony  ?
Inni by sobie posłuchali..
Padać i wstawać
padać i wstawać
padać i wstawać
padać i wstawać
i wstać!
Liczba postów: 246
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
|