Liczba postów: 97
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Jest jakis problem z linkami do obrazow, tzn. one nie dzialaja. Nie wiem czy admnini maja tego swiadomosc
[i]There's only one master:
that is the empty sky --
your consciousness.[/i]
Liczba postów: 3,456
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
amrik napisał(a):tzn. one nie dzialaja Zgadza się. Zgłaszałem to już kiedyś.
Skorzystaj ze spisu obrazów: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/tworczosc/obrazy.php">http://www.kaczmarski.art.pl/tworczosc/obrazy.php</a><!-- m -->
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
amrik napisał(a):Jest jakis problem z linkami do obrazow, tzn. one nie dzialaja. Nie wiem czy admnini maja tego swiadomosc Pewnie mają świadomość. Kimkolwiek są owi admnini :]
Liczba postów: 97
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
ann napisał(a):amrik napisał(a):Jest jakis problem z linkami do obrazow, tzn. one nie dzialaja. Nie wiem czy admnini maja tego swiadomosc Pewnie mają świadomość. Kimkolwiek są owi admnini :] No, jesli juz w polskim jezyku zadomowily sie podobne potworki w ilosciach niestety niemalych, to brnijmy dalej. Liczba mnoga chyba bedzie taka (opieram sie na notce o copyrightach ;( haha nastepny potwor, do ninieszego przedsiewziecia)
Pozdrawiam
[i]There's only one master:
that is the empty sky --
your consciousness.[/i]
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
amrik napisał(a):No, jesli juz w polskim jezyku zadomowily sie podobne potworki w ilosciach niestety niemalych, to brnijmy dalej. Liczba mnoga chyba bedzie taka (opieram sie na notce o copyrightach ;( haha nastepny potwor, do ninieszego przedsiewziecia) Czytam i czytam, usiłuję zrozumieć, ale jakoś mi nie wychodzi. Może jakoś wyraź dokładniej o co Ci chodzi, albo zrób wersję dla mniej inteligentnych... :wstyd:
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Liczba postów: 3,635
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
ann napisał(a):admnini Gosiu, wystarczy dokładnie przeczytać. Ann zrobiła literówkę .
Plus Leonardo i Mach
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
tmach napisał(a):ann napisał(a):admnini Gosiu, wystarczy dokładnie przeczytać. Ann zrobiła literówkę . tmach, wystarczy dokładnie przeczytać. amrik zrobił literówkę .
Pozdrawiam
Z.
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Liczba postów: 3,635
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
Brak słowa świadomie :rumieniec: . Pisałam już nie raz, że rano przy kawie nie powinnam się udzielać.
Plus Leonardo i Mach
Reputacja:
0
Widzę, że adminini bardzo się przejęli tym, że prawie połowa obrazów nie działa :zly:
[/size]
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Zbrozło napisał(a):Widzę, że adminini bardzo się przejęli tym, że prawie połowa obrazów nie działa :zly: Aleś sobie moment wybrał na marudzenie - akurat gdy Art naprawił
Pozdrawiam
Z.
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Reputacja:
0
Zeratul napisał(a):Aleś sobie moment wybrał na marudzenie - akurat gdy Art naprawił Wczoraj jeszcze nie wszystko działało, dlategom to napisał.
[/size]
Liczba postów: 1,019
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Zbrozło napisał(a):Wczoraj jeszcze nie wszystko działało, To prawda - wczoraj po południu nie działało jeszcze.
Zbrozło napisał(a):Widzę, że adminini bardzo się przejęli Skoro się przejęli adminini, to niech jeszcze poprawią zakładkę "Dziękujemy", bo nam się Luter obruszy, że go nie ma w spisie.
"nawet jeżeli czyjeś sacrum jest dla mnie profanum, to sama kultura osobista, szacunek dla innego człowieka nakazuje mi pewną powściągliwość słowną."
|