Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dlaczego?
Dlaczego na niektórych forach mogę być tylko biernym czytelnikiem? Nawet w dziale "twórczość własna" pomimo bardzo zachęcającego nagłówka nie mogę dodać od siebie kompletnie nic. Może jest to gdzieś ujęte w regulaminie a ja nie dostrzegłem? Przyznam się, że czuję się trochę jakby "drugiej kategorii", a nie jest to moje ulubione uczucie Sad( . Proszę o jakieś objaśnienie...
[size=85][i]"Ja nienawidzę siebie, kiedy tchórzę..."[/i][/size]
Odpowiedz
To ze względu na jeszcze niewielką ilość Twoich postów na forum. Np w dziale Twórczość Własna są takie obwarowania, ponieważ zdarzało się, że rozmaici autorzy zasypywali forum ogromnym zalewem własnych (niekiedy beznadziejnych) wierszy nie uczestnicząc w innych tematach. Stąd to utrudnienie. Nie pamiętam tylko od jakiej ilości postów można tam pisać.
Są działy, np HP i Karczma, gdzie trzeba się "zapisać", by je widzieć i pisać posty.
Myślę, że ktoś lepiej poinformowany dopowie Ci resztę. Smile
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
Żeby pisać w Twórczości Własnej trzeba mieć 20 postów w działach, które zliczają posty.
"In the city od blinding lights..."

--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Odpowiedz
Dzięki za info... czyli muszę najpierw napisać ileś słów o sprawach kompletnie mnie nie interesujących, lub takich, o których nie mam zielonego pojęcia, żeby móc dopiero włączyć się do tematu mi bliskiego? Wink Hmmmm... trochę dziwne... :niepewny:
Odpowiedz
Jeżeli Kaczmarski (i okolice) Ciebie kompletnie nie interesuje, natomiast chcesz pokazać światu swoją twórczość, to najwyraźniej zarejestrowałeś się na niewłasciwym forum.
Odpowiedz
Jacko napisał(a):czyli muszę najpierw napisać ileś słów o sprawach kompletnie mnie nie interesujących, lub takich, o których nie mam zielonego pojęcia,
Jesteś na forum Jacka Kaczmarskiego i nie interesują Cię tematy z nim związane? Chodzi przecież o napisanie postów w tematach merytorycznych, co w tym dziwnego? :niepewny:
Odpowiedz
Nie zrozumcie mnie źle - nie chę zaczynać swojej bytności na forum od pretensji... Ale przeglądając dzisiaj tematy na forum zaciekawiła mnie bardzo pewna dyskusja w dziale "twórczość własna" i chciałem się do niej włączyć. Natomiast inne tematy czytam uważnie, wiele się z nich dowiedziałem o życiu i twórczości JK i innych artystów, ale na ten moment nie mam nic od siebie w tych tematach do dodania. Ot, i tyle... Za użycie niewłaściwych słów i spowodowanie małego zamieszania przepraszam, nie było to absolutnie moim celem.
Jaśko napisał(a):Jeżeli Kaczmarski (i okolice) Ciebie kompletnie nie interesuje, natomiast chcesz pokazać światu swoją twórczość, to najwyraźniej zarejestrowałeś się na niewłasciwym forum
Swoją twórczość pokazuję od jakiegoś czasu tu i ówdzie, nie zarejestrowałem się jednak na forum w tym celu. Zresztą, czytelnikiem tego forum jestem już od dłuższego czasu...
Odpowiedz
Nie martw się, Jacko, jeszcze tyko 15 postów i będziesz mógł się włączyć do interesującej Cię dyskusji. Szybko minie! Wink
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):Nie martw się, Jacko, jeszcze tyko 15 postów i będziesz mógł się włączyć do interesującej Cię dyskusji.
Jacko, zadaj jeszcze parę pytań w tym temacie i będzie w sam raz.
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Odpowiedz
Zwłaszcza, że teraz zliczają się posty wszystkie i wszędzie, więc możesz pisać wszystko i wszędzie Wink
"Radio to cudowny wynalazek! Jeden ruch ręki i ... nic nie słychać." :)
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):Nie martw się, Jacko, jeszcze tyko 15 postów i będziesz mógł się włączyć do interesującej Cię dyskusji.
Zbrozło napisał(a):Jacko, zadaj jeszcze parę pytań w tym temacie i będzie w sam raz.
Kazia:) napisał(a):Zwłaszcza, że teraz zliczają się posty wszystkie i wszędzie, więc możesz pisać wszystko i wszędzie
No fakt, już niebawem będę mógł się włączyć, tylko czy będę jeszcze pamiętał, co miałem dzisiaj do powiedzenia? :Smile Młokosem już nie jestem, a najmocniej ząb czasu ugryzł mnie w pamięć... Właśnie przed chwilą długi czas zastanawiałem się, jakie mam hasło do nicka ;(
Odpowiedz
Jacko napisał(a):ale na ten moment nie mam nic od siebie w tych tematach do dodania
To bardzo dobrze o Tobie świadczy, moim zdaniem. Niektórzy kompletnie nie mają nic do powiedzenia, a mimo to (a może właśnie dlatego) produkują posty szybciej niż Chińczycy zabawki.
Świetnym przykładem może być autor tego posta, który (przynajmniej wg forumowych statystyk) ma średnią liczba postów/dzień nie do pobicia Smile
Odpowiedz
Ja mam 21 postów w dziale Muzyka, a i tak nie widzę opcji "Odpowiedz" i "Nowy temat" we Własnej Twórczości. Na dodatek nie mam uprawnień, żeby zobaczyć załączone do postów obrazki (tamże). ;(
Yyyy
Odpowiedz
superxana napisał(a):Ja mam 21 postów w dziale Muzyka, a i tak nie widzę opcji "Odpowiedz" i "Nowy temat" we Własnej Twórczości. Na dodatek nie mam uprawnień, żeby zobaczyć załączone do postów obrazki (tamże). ;(
A na pewno byłeś zalogowany?
(załączniki są niewidoczne tylko dla niezalogowanych)
Stare załączniki po prostu przepadły przy migracji forum.

Co do opcji "odpowiedź" - sprawdź, czy nie próbujesz odpowiedzieć w temacie zamkniętym.

Możliwe też, że skrypt dodający userów z automatu przestał działać - zgłoś się do Ann.

Pozdrawiam
Z.
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
Chyba ta ostatnia opcja. Dzięki! Smile
Yyyy
Odpowiedz
Jak ktoś będzie miał podobny problem to proszę się zgłaszać Wink ale nie gwarantuję szybkiej reakcji Wink
Odpowiedz
No właśnie ja mam podobny problem. Chciałem zobaczyć rysunki użytkowniczki "Gertruda" (bo widziałem, że dosyć dużo zamieściła) i niestety nie widzę żadnych linków, które dała do swoich prac. Czy one "przepadły"?
Odpowiedz
Żonkil napisał(a):No właśnie ja mam podobny problem. Chciałem zobaczyć rysunki użytkowniczki "Gertruda" (bo widziałem, że dosyć dużo zamieściła) i niestety nie widzę żadnych linków, które dała do swoich prac. Czy one "przepadły"?
Tak.
Tzn. pewnie dałoby się je "wygrzebać" ze starej bazy, ale byłby to zapewne proces żmudny i czasochłonny...
W wypadku starych prac z WT moim zdaniem po prostu nie warto.

Pozdrawiam
Z.
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
to ile tych postów trzeba nastukać, żeby móc dyskiutować w dziale Twórczość Własna? Bo nadal nie mogę Sad(
Odpowiedz
Jacko napisał(a):to ile tych postów trzeba nastukać, żeby móc dyskiutować w dziale Twórczość Własna?
Musisz się zapisac.

Kiedyś była ikonka "grupy". Teraz jej chyba nie ma.
[/size]
Odpowiedz
Big Grin Też chciałem zadać to samo pytanie co Jacko.Ale domyśliłem się że to o te posty chodzi.

Trochę to porównuję do fali w wojsku "Jesteś mlody to patrz i się ucz" Big Grin ...taki mały żarcik Big Grin
ŻYCIE TO ZBIERANIE PAPIERKÓW ~STORMBRINGER ©
Odpowiedz
W panelu użytkownika jest zakładka "Grupy".
[color=#0000FF][i]Gałąź kona najpiękniej,
Bo umiera, gdy pęknie
Pod owoców zwieszonych
Ciężarem.
Mnie zaszkodził łyk godzin,
Ale jak tu być zdrowym?
Wódki miarę czas leje za barem.[/i][/color]
PMC napisał(a):W panelu użytkownika jest zakładka "Grupy".
AA no właśnie Smile
[/size]
Odpowiedz
Jeśli ktoś przekroczył 20 postów i nie ma pełnego dostępu do Własnej Twórczości to proszę o kontakt na pw.
Odpowiedz