Liczba postów: 42
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Jeżeli ktoś ma do sprzedania coś związanego z Jackiem Kaczmarskim w szczegulności autografy zdjęcia i plakaty...z chęcią odkupie.....
Chciałem zrobić sobie w domu gablotek z Jakże tym wielkim Mistrzem...
Liczba postów: 1,211
Liczba wątków: 84
Reputacja:
0
benek030990 napisał(a):w szczegulności benek030990 napisał(a):odkupie..... Polecam opcję sprawdzania pisowni
Pozdrawiam
[ Dodano: 22 Czerwiec 2008, 23:02 ]
Temat "Kupie" sugeruje coś innego, niż jest w nim zawarte.
Sugerowałbym nie używać tego dopełniacza
[color=#0000FF][i]Gałąź kona najpiękniej,
Bo umiera, gdy pęknie
Pod owoców zwieszonych
Ciężarem.
Mnie zaszkodził łyk godzin,
Ale jak tu być zdrowym?
Wódki miarę czas leje za barem.[/i][/color]
Reputacja:
0
benek030990 napisał(a):Jeżeli ktoś ma do sprzedania coś związanego z Jackiem Kaczmarskim <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.allegro.pl">www.allegro.pl</a><!-- w -->
benek030990 napisał(a):szczegulności O tak, Jacek nauczał kunsztu języka polskiego.
benek030990 napisał(a):autografy zdjęcia i plakaty <!-- m --><a class="postlink" href="http://allegro.pl/item386524294_jacek_kaczmarski_autograf_napoj_anankow_2000.html">http://allegro.pl/item386524294_jacek_k ... _2000.html</a><!-- m -->
benek030990 napisał(a):Chciałem zrobić sobie w domu gablotek Pachnie mi to ołtarzykiem...
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Ile dajesz za oryginalne plakaty?
Reputacja:
0
kurcze napisac cos a juz człowiek zostanie przechrzczony ...
Co do autografu który jest na obecna chwile na allegro to uwarzam ze jest dla mnie za drogi (
Co do plakatów hmmm mysle ze cena była by do ustalenia na priv....
Hmmm ołtarzyk no moze nie ale jestem wielkim fanem Jacka chociarz ze jego piosenek słucham i wykonuje od niespełna 4 lat....
Liczba postów: 1,695
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Benku, naprawdę, Twoje błędy ortograficzne rażą.
[b][size=85]Dziś gra się słońcem football-match ogromny!
Bóg strzela gole - po ludzku, wspaniale!
Dziś skok na ziemię z nieba karkołomny,
Cesarskie cięcie i salto mortale![/size][/b]
Reputacja:
0
No dobrze postaram się poprawić...
Reputacja:
0
benek030990 napisał(a):Co do plakatów hmmm mysle ze cena była by do ustalenia na priv.... Skoro autograf z allegro dla Ciebie za drogi, to nie ma czego ustalać w kwestii plakatów.
Reputacja:
0
No bez przesady....
A o ilu plakatach mowa?
Uważam ze autograf powinien być droższy a plakaty tańsze....takie moje zdanie.
Reputacja:
0
benek030990 napisał(a):Uważam ze autograf powinien być droższy a plakaty tańsze....takie moje zdanie. Autografów można znaleźć setki na śpiewnikach, książkach itp.
Oryginalnych plakatów z lat 90-tych nie znajdziesz w sklepie. A i na allegro raczej chyba byłoby ciężko.
[ Dodano: 22 Czerwiec 2008, 23:33 ]
PMC napisał(a):Simonowi pewnie chodzi o plakaty z autografem - tak myślę Akurat nie.
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Skoro autograf z allegro dla Ciebie za drogi, to nie ma czego ustalać w kwestii plakatów. Simonowi pewnie chodzi o plakaty z autografem - tak myślę
Bo umiera, gdy pęknie
Pod owoców zwieszonych
Ciężarem.
Ale jak tu być zdrowym?
Reputacja:
0
No jeżeli chodzi o autograf na plakacie...hmmm to z chęcią bym kupił ale zależy jaka cena...mi chodziło jak narazie o same plakaty...?
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
PMC napisał(a):benek030990 napisał(a):w szczegulności benek030990 napisał(a):odkupie..... Polecam opcję sprawdzania pisowni Ciekawe co by się działo, gdybym to ja zwrócił podobna uwagę.
[ Dodano: 23 Czerwiec 2008, 01:00 ]
Nowhere Woman napisał(a):Benku, naprawdę, Twoje błędy ortograficzne rażą. Ciekawe, że jeszcze nie został Ci postawiony zarzut zrażania nowych użytkowników...
Liczba postów: 192
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Nowhere Woman napisał(a):Benku, naprawdę, Twoje błędy ortograficzne rażą. Ciekawe, że jeszcze nie został Ci postawiony zarzut zrażania nowych użytkowników... A tam, jakbyś poczekał jeszcze chwilę to ktoś na pewno by sobie zechciał nabić na tym posta :rotfl: )
Reputacja:
0
PMC napisał(a):Sugerowałbym nie używać tego dopełniacza Ale kompromitacja z mojej strony 8o
Chodziło oczywiście o celownik.
Bo umiera, gdy pęknie
Pod owoców zwieszonych
Ciężarem.
Ale jak tu być zdrowym?
Reputacja:
0
To co dogadamy sie jakoś w związku z plakatami...jak można to prosiłbym o jakieś zdjecie jak plakacik wygląda...
Reputacja:
0
benek030990 napisał(a):prosiłbym o jakieś zdjecie jak plakacik wygląda... Obejrzeć zawsze możesz:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.triadapoetica.ovh.org/pamiatki/pamiatki_jk.php">http://www.triadapoetica.ovh.org/pamiat ... tki_jk.php</a><!-- m -->
benek030990 napisał(a):To co dogadamy sie jakoś w związku z plakatami. Niestety, raczej nie. Nie sądzę, by było Cię stać.
Reputacja:
0
Jeżeli tak wysoko cenisz sobie te plakaty to raczej podziękuje no chyba ze nie mówimy o jednej sztuce tylko kilku??
Reputacja:
1
PMC napisał(a):PMC napisał(a):Sugerowałbym nie używać tego dopełniacza Ale kompromitacja z mojej strony 8o Nie martw się PMC. Autor tego wątku nie przejmuje się takimi językowymi pierdołami.
benek030990 napisał(a):szczegulności benek030990 napisał(a):chociarz benek030990 napisał(a):uwarzam
Reputacja:
0
benek030990 napisał(a):Jeżeli tak wysoko cenisz sobie te plakaty to raczej podziękuje no chyba ze nie mówimy o jednej sztuce tylko kilku?? Owszem kilku. Po parę tysięcy za sztukę. W euro oczywiście.
Reputacja:
0
Reputacja:
0
benek030990 napisał(a):Dobra a tak na serio... Ja jestem śmiertelnie poważny i na serio.
Co Ty, chłopie, chciałeś sobie ORYGINALNY plakat Jacka kupić w cenie kilograma kiełbasy?
Reputacja:
0
Możę nie w cenie kiełbasy ale życzę w takim razie powodzenia!
Już na allegro taniej dostane
Reputacja:
0
benek030990 napisał(a):Już na allegro taniej dostane Kiełbasę na pewno.
benek030990 napisał(a):życzę w takim razie powodzenia! To nie ja chcę sprzedać - tylko Ty kupić.
Więc to tobie potrzebne jest powodzenie.
Reputacja:
0
Kupić ale w granicach rozsądku!
Reputacja:
1
Ta dyskusja przypomina mi pewną dyskusję z popularnego polskiego serialu z lat 70tych.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Reputacja:
0
benek030990 napisał(a):Kupić ale w granicach rozsądku! No przecież nie żądam 100 tysięcy funtów!
Kuba Mędrzycki napisał(a):Ta dyskusja przypomina mi pewną dyskusję z popularnego polskiego serialu z lat 70tych.
Liczba postów: 4,800
Liczba wątków: 90
Reputacja:
0
Simon napisał(a):To nie ja chcę sprzedać Po co w takim razie piszesz o plakatach w tym wątku?
Co do Twojej ceny, to dla mnie jest lekko absurdalna. Ale być może takie rzeczy osiągają ów pułap.
Reputacja:
0
To powiedz ile cenisz sobie jeden plakat??
Liczba postów: 1,019
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Po parę tysięcy za sztukę. W euro oczywiście. A ten plakat, który mi pokazywałeś, z udziałem ducha na salonie, to jaką cenę osiąga na ebay-u ?
"nawet jeżeli czyjeś sacrum jest dla mnie profanum, to sama kultura osobista, szacunek dla innego człowieka nakazuje mi pewną powściągliwość słowną."
|