06-16-2008, 09:14 PM
Sluchajcie a czemu pod moim nickiem nie ma rysunku z napisem beer ?? ?? ?? :/ :zly: :o ;(
Euro 2008
|
06-16-2008, 09:14 PM
Sluchajcie a czemu pod moim nickiem nie ma rysunku z napisem beer ?? ?? ?? :/ :zly: :o ;(
06-16-2008, 09:15 PM
Duch77 napisał(a):Sluchajcie a czemu pod moim nickiem nie ma rysunku z napisem beerPonieważ nie możesz Sam sobie postawić piwa Ale inni mogą Tobie
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
06-16-2008, 09:20 PM
Duch77 napisał(a):Simon za to piwo dla ciebieO, k...wa... Przełom kopernikański, początek epoki wielkich odkryć... Duch opanował skomplikowaną procedurę stawiania piwa... Duch77 napisał(a):zemu pod moim nickiem nie ma rysunku z napisem beerNo tak, typowe... Skoro się jest członkiem (sic!) własnego fan clubu, jak tu nie stawiać sobie piwek. :rotfl: Zbrozło napisał(a):O ja p***doleUff... Jednak będę z Ciebie ludzie, Zbrozło.
06-16-2008, 09:21 PM
jezu... duch w końcu piwo postawił :o :o :o
duchu apeluję do ciebie o nie wypisywanie tu farmazonów... dziękuję
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
06-16-2008, 09:24 PM
Simon napisał(a):Uff... Jednak będę z Ciebie ludzie, Zbrozło.Simon. Nie jesteś pierwszym, który to odkrył
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
06-16-2008, 10:34 PM
no i wszyscy zapragneli zwolnić trenera - tak redaktor prowadzący wywiad (swoją drogą - po niemiecku mówi jak kiepski gastarbeiter) jak i nestor polskiej piłki - Tomasz Iwan ( z wyglądu dziad proszalny)
06-16-2008, 10:49 PM
Szukaja kozla ofiarnego,a dla mnie nalezy zwolnic ta cala bande z PZPN,przeciez to oszusci i zlodzieje-ten Listkiewicz to az osiwial z tych klamstw i oszustw-to byly komunista i szaqchraj. Poza tym uwazam,ze oni codziennie na panienki chodza i pija wodke i maja gdzies wszystko i wszystkich-stad takie wystepy. Dostaja miliony-tylko za co ?? ?? ?? ?? ?? :agent: d
06-16-2008, 10:53 PM
Zer, wybacz, nie pomyślałem.
06-16-2008, 11:01 PM
Duch77 napisał(a):ze oni codziennie na panienki chodza i pija wodke i maja gdzies wszystko i wszystkich-stad takie wystepy. Dostaja miliony-tylko za co ??Nie wiem, ale zmieniam studia
06-17-2008, 06:32 AM
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.euro2008.pl/news/saganowski_to_nie_byly_rezerwy_59661.html">http://www.euro2008.pl/news/saganowski_ ... 59661.html</a><!-- m -->
Zwroccie uwage na 1,4 i 5 komentarz kibicow d [ Dodano: 17 Czerwiec 2008, 08:49 ] <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.euro2008.pl/news/oceny_polak_w_za_mecz_z_chorwacj__59656.html">http://www.euro2008.pl/news/oceny_polak ... 59656.html</a><!-- m --> [ Dodano: 17 Czerwiec 2008, 08:50 ] A tu jeszcze cos na deser
06-17-2008, 07:06 AM
Alek napisał(a):Nie wiem, ale zmieniam studiaNie zmieniaj. Kto będzie specem od bolu na forum? Chyba, ze zostaniesz lekarzem kadry?? Widzicie, ja prywatnie uważam, ze Polska osiągnęła bardzo wiele kwalifikując sie do EURO 2008 i nie należało sie niczego więcej spodziewać. Gdyby udało im sie wyjść z grupy-super, jeśli nie i tak zrobili co mogli.To nie była kwestia detali, a różnica klas, po prostu. Kwestia detali to jest miedzy Holandia a Francja czy Włochami. Nie wiem, czemu oczekiwania kibiców były tak wygórowane.Wiadomo, ze trener odejdzie sam. e.
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar) Płacić rozpaczą, gniewem, strachem, Zużywać w kłótniach cenne słowa'
06-17-2008, 08:08 AM
Elzbieta napisał(a):Kto będzie specem od bolu na forum?A, nieważne Elzbieta napisał(a):Chyba, ze zostaniesz lekarzem kadry??Szczerze, to nie wykluczam pójścia w tę stronę Elzbieta napisał(a):jeśli nie i tak zrobili co mogliNo właśnie nie wydaje mi się. To znaczy, też uważam, że awans do Euro zupełnie wystarczył i nic do Beenhakkera nie mam, ale jestem trochę zawiedziony stylem gry. Brak mi było Smolarka i Krzynówka z czasów eliminacji. Nie wiem, czy błędem nie było odstawienie Bronowickiego, Kuba okazał się niezastąpiony... A poza tym, brak było u Polaków jakiejś zawziętości, woli walki. Austriacy, teoretycznie dużo słabsza drużyna, gryźli trawę żeby się pokazać i stawiali silniejszym twardy opór. A w Polaków przeciwnicy wchodzili jak w masło. Gdyby nie Boruc, to skończylibyśmy z dziesięcioma bramkami w plecy.
06-17-2008, 08:18 AM
Alek napisał(a):jestem trochę zawiedziony stylem gryNo widzisz-ja nie, bo sie niczego innego nie spodziewałam. Niestety Polski nie oglądałam w eliminacjach -znam suche rezultaty i krótkie urywki z programu 'droga do EURO'. e
(Drobnych utrapień lichy towar) Płacić rozpaczą, gniewem, strachem, Zużywać w kłótniach cenne słowa'
06-17-2008, 08:43 AM
No to co ... już po Euro ... teraz ja jestem Kubica, a wy jesteście Krzynówek.
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
06-17-2008, 09:02 AM
ja napisał(a):No to co ... już po EuroNo, jeszcze nie. Zależy dla kogo. Mnie ucieszyła obecność Polski i nic poza tym.Pogadamy jak 'moi' zwyciężą! e.
06-20-2008, 06:34 AM
<!-- m --><a class="postlink" href="http://pl.wikipedia.org/wiki/Bastian_Schweinsteiger">http://pl.wikipedia.org/wiki/Bastian_Schweinsteiger</a><!-- m -->
Ponoć słowo Schweinsteiger w wolnym tłumaczeniu na język polski oznacza jadącego na świni. Co w związku z finałami mógł przewidzieć Jacek Kaczmarski? "A ja dosiadam świni! I diabłów sto mnie goni! Wy, sobą zajęci, odwróćcie się byście widzieli! Tu chlusta piwo w gębę moją z dzbana w małpiej dłoni, Na pierś owłosioną leci z brody i pełnej gardzieli!"
"Nie sposób zrozumieć dziejów narodu polskiego - tej wielkiej tysiącletniej wspólnoty, która tak głęboko stanowi o mnie, o każdym z nas - bez Chrystusa."
Jan Paweł II
06-20-2008, 07:19 AM
A jak typujecie Niemcow ?? ?? ??
I dzisiejszy mecz Chorwacja vs Turcja. No i kto jesli juz nie Polacy zdobedzie mistrza ?? ?? :agent: : d
06-20-2008, 08:53 AM
Duch77 napisał(a):kto jesli juz nie Polacy zdobedzie mistrzaHolandia! A jeśli nie Holandia, to wszyscy, byle nie Włosi.
06-20-2008, 09:40 AM
jodynka napisał(a):wszyscy, byle nie Włosii nie Niemcy
"Nie sposób zrozumieć dziejów narodu polskiego - tej wielkiej tysiącletniej wspólnoty, która tak głęboko stanowi o mnie, o każdym z nas - bez Chrystusa."
Jan Paweł II
06-20-2008, 11:30 AM
A wiec Jodynka i ja stawiamy na Holandie,a kto osmieli sie postawic na inna druzyne?
Moze pobawimy sie w zaklady przedmeczowe? Zwyciezcy otrzymuja od przegranych dobra tequile lub dwie,co panstwo na to ?? I pozniej sie spotykamy i wspolnie pijemy i swietujemy ?? *-`- :agent: d
06-20-2008, 11:34 AM
Duch77 napisał(a):A wiec Jodynka i ja stawiamy na Holandie,Od początku i jak zawsze na Holandię e.
06-20-2008, 12:55 PM
Ja zawsze stawiam na Kamerun, ale na tych mistrzostwach to chyba nie wygram :/
/edit Więc, jeśli się spotkamy to po prostu wezmę butelkę TQLI :
NestSite
http://www.arturkaczorek.pl
06-20-2008, 05:31 PM
Duch77 napisał(a):No i kto jesli juz nie Polacy zdobedzie mistrzaHolandia No... ostatecznie mogą być Włosi
06-21-2008, 09:51 AM
ann napisał(a):o... ostatecznie mogą być Włosio nie! tylko nie Włosi! Cholera, ale komu kibicować w półfinale Niemcy-Turcja? Matko, obie drużyny powinny odpaść w tym półfinale... A jak Turcy zdobędą tytuł mistrzów (co oczywiście się nie zdarzy, bo Holendrzy ich rozniosą, jeśli w ogóle Turcy wejdą do finału), to się chyba zapłaczę... ann napisał(a):Holandiaann, to komu w takim razie będziesz kibicować, kiedy w półfinale znajdą się Włosi z Holendrami?
06-21-2008, 01:17 PM
jodynka napisał(a):A jak Turcy zdobędą tytuł mistrzów (co oczywiście się nie zdarzy, bo Holendrzy ich rozniosą, jeśli w ogóle Turcy wejdą do finału), to się chyba zapłaczę...Według Ciebie Turcy nie zasługują na mistrzostwo? Po takich meczach?!
The only thing I knew how to do
Was to keep on keepin' on Like a bird that flew
06-21-2008, 02:24 PM
Mam bliska kolezanke turczynke,ale ona teraz siedzi w Niemczech u ciotki,-co za paradoks )
A dzis siadam przed tv,zakladam moja pomaranczowa koszulke z napisem z przodu HUP ,a z tylu:"Dat Zeg Ik HUP! i... no zobaczymy,Rosja gra coraz lepiej,ale.. ?? :agent:
06-21-2008, 03:58 PM
jodynka napisał(a):ann, to komu w takim razie będziesz kibicować, kiedy w półfinale znajdą się Włosi z Holendrami?Holendrom. Toć napisałam, że Włosi ostatecznie
06-21-2008, 09:23 PM
Jak dla mnie - do przewidzenia. A Arszawin przeginał, tak jak cała rosyjska ekipa...
06-21-2008, 09:42 PM
ann napisał(a):Holendrom.;( ja już nie mam dla kogo oglądać tych mistrzostw... :awantura:
06-21-2008, 09:52 PM
jodynka napisał(a):Dobrze teak Holendromann napisał(a):Holendrom.;( Rosjanie byli po prostu lepsi... Tu nie było Howarda W. (a ja przymusowo oglądałem, bo mi nie działało wifi pod linuksem i musiałem się podłączyć do netu via kabel :agent: ) Pozdrawiam Z.
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size] |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|