Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Nie żebym był jakimś zagorzałym kibicem piłkarskim(raczej żadnym), ale wyczytałem właśnie, że TVP ostatecznie nie dogadała się z Polsatem nawet w kwestii emitowania skrótów meczów podczas Euro!!! Jak dla mnie, żenada absolutna. Publiczna niemal z każdym dniem, zaciska sobie coraz bardziej pętlę na szyi. No i tak sobie pomyślałem, że ta sytuacja, przy okazji na pewno jeszcze bardziej zachęci obywateli do płacenia abonamentu!
Zatem, czas na kolejne gratulacje dla geniuszy z Woronicza!
Liczba postów: 1,706
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Zatem, czas na kolejne gratulacje dla geniuszy z Woronicza! A skąd wiesz, że to nie polityka Polsatu tak zadziałała?
Reputacja:
1
Zbigniew napisał(a):A skąd wiesz, że to nie polityka Polsatu tak zadziałała? No tak, mają jak widać(nie po raz pierwszy), zdecydowanie lepszą. Tzn., w porównaniu z TVP po prostu ją mają.
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):No tak, mają jak widać(nie po raz pierwszy), zdecydowanie lepszą. Tzn., w porównaniu z TVP po prostu ją mają. Nie jestem kibicem, telewizję generalnie oglądam rzadko, wręcz okazjonalnie. I irytowało mnie zawsze "podwójne" płacenie: za "kablówkę" i abonament. Tak samo, jak absurdem jest wg mnie płacenie w hotelach i innych takich abonamentu od... każdego odbiornika TV!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Liczba postów: 752
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):e TVP ostatecznie nie dogadała się z Polsatem nawet w kwestii emitowania skrótów meczów podczas Euro!!! Za to właściciele barów i pubów zacierają ręce i na potęgę wykupują dekodery Polsatu oraz stosowne pozwolenia.
Liczba postów: 1,103
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Dla mnie to rowniez zenada-ogladalem dwa dni temu mecz towarzyski Polska vs Dania i po meczu wypowiadal sie Dariusz Szpakowski-widzialem u niego lzy w oczach o po raz pierwszy byl smutny w telewizji,powiedzial,ze od 28lat( komentowal kazdy Mundial i Euro teraz nie bedzie mu to dane-to jest dramat prosze panstwa )
Liczba postów: 2,726
Liczba wątków: 61
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):Szpakowski-widzialem u niego lzy w oczach o po raz pierwszy byl smutny w telewizji,powiedzial,ze od 28lat( komentowal kazdy Mundial i Euro teraz nie bedzie mu to dane-to jest dramat prosze panstwa I co najmniej o 20 lat za dużo komentował mecze, bo poziom jego komentarza nie ma nic wspólnego z profesjonalizmem. To facet z innej epoki, który zatrzymał się na jakimś etapie i przestał robić postępy. A kto ich nie robi, ten się cofa.
Całe szczęście, że mistrzostwa są w Polsacie bo poziom relacji, jakość wydarzeń towarzyszących (studio, reportaże itp.) i klasa ekspertów zapraszanych do studia będą naprawdę przyzwoite.
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Liczba postów: 2,038
Liczba wątków: 68
Reputacja:
0
lodbrok napisał(a):Całe szczęście, że mistrzostwa są w Polsacie bo poziom relacji, jakość wydarzeń towarzyszących (studio, reportaże itp.) i klasa ekspertów zapraszanych do studia będą naprawdę przyzwoite. owszem, ale z drugiej strony znam mnóstwo osób, które nie mają Polsatu, więc nie będą mogły oglądać Euro u siebie w domach. Jasne, że można sobie zawsze poradzić - iść do pubu, na rynek miasta czy do kolegi. Ale czasem jest tak, że wiąże się to z jakąś "wyprawą" - albo inaczej - wyjściem z domu, podczas gdy czasem ma się czas żeby obejrzeć tylko jedną połowę np.
Ale już pal sześć mecze - mi jest przykro, że w TVP nie będzie nawet wieczornych skrótów z rozgrywek...
Żenada.
Reputacja:
0
A ja nie znam ani jednej osoby, która nie ma otwartego kanału Polsatu. Można go złapać nawet na antenie pokojowej. Być może jednak są regiony kraju gdzie rzeczywiście jest z tym problem. A TVP musi w końcu zrozumieć, że jest wolny rynek. Gdyby oni kupili prawa do mistrzostw, oni dyktowaliby warunki. Tymczasem zwyciężyło myślenie, że jakoś to będzie. No i jest jak jest.
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Na Polsacie? To mam tylko nadzieję, że nie będzie reklam w czasie meczu.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Reputacja:
0
Nie znam stacji, która przerywałaby mecze piłkarskie reklamami. Co najwyżej jakieś idiotyczne konkursy esemesowe są propagowane u dołu ekranu.
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Teraz już za późno, żeby wstawić emotkę...
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Liczba postów: 324
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Na Polsacie? To mam tylko nadzieję, że nie będzie reklam w czasie meczu. gredler napisał(a):Teraz już za późno, żeby wstawić emotkę... Minimalista. Rozważaj opcje wstawienia emot wcześniej, bo czasem można mieć wątpliwości, czy sypiesz żartem, czy "to tak na poważnie"
"Pochlebcy nie najszczytniejszych gustów - starzy kuglarze."
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.flagrantis.pl">www.flagrantis.pl</a><!-- w -->
Reputacja:
0
Drogi lordbrooku,ja nie twierdze,ze Szpakowski jest mistrzem komentarza(osobiscie bardziej trafia do mnie Wlodzimierz Szaranowicz) : ,lecz sam fakt ,ze te mecze nie beda w panstwowej telewizji,za ktora przynajmniej wiekszosc chyba placi abonament to jest rozpacz.Kiedys to bylo nie do pomyslenia,aby takie Widowisko nie zostalo pokazane na TVP
Sadze,ze to jest dazenie do tego,abysmy placili za wszystko slono,to jest przestroga i to mnie niepokoji-czyzby czas wyjechac z kraju ?? :agent: :aniolek: :o
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):Wlodzimierz Szaranowicz Jeszcze lepszy agent.
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):czyzby czas wyjechac z kraju ?? Tak.
BP,NMSP
Liczba postów: 3,635
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
ann napisał(a):Duch77 napisał(a):czyzby czas wyjechac z kraju ?? Tak. Zero litości :rotfl:
Plus Leonardo i Mach
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):osobiscie bardziej trafia do mnie Wlodzimierz Szaranowicz Szaranowicz nie komentuje meczów piłkarskich. Nigdy tego nie robił. Co nawyżej prowadzi studio, co też zresztą wychodzi mu marnie ponieważ głównie jako dziennikarz specjalizuje się w lekkiej atletyce, boksie, gimnastyce sportowej.
Duch77 napisał(a):Sadze,ze to jest dazenie do tego,abysmy placili za wszystko slono,to jest przestroga O to właśnie chodzi, że za Polsat otwarty nie trzeba płacić, a tam będą pokazywane niemal wszystkie mecze (z wyjątkiem tych, które w ostatniej fazie rozgrywek grupowych ze względu na tę samą godzinę rozpoczęcia, będą emitowane w Polsacie Sport Extra).
Reputacja:
0
Owszem,ale rowniez komentowal pilke nozna i koszykowke NBA. Zreszta Szaran rowniez duzo jezdzil na rozne najwieksze imprezy sportowe-w tym takze na Mistrzostwa w pilce noznej-to tak gwoli scislosci
Lubie jak Jacek Gmoch jest zapraszany i sie wypowiada,a czsem chyba tez pomagal komentowac,to samo Engel-oni maja cos do powiedzenia.
Natomiast jesli chodzi o polsat-to tak jak mowisz ,te mecze na polsat ekstra juz nie beda za darmo,poza tym nie wszyscy lapia polsat(jak ktos wczesniej slusznie zauwazyl).
Tak czy tak widze,ze panstwowka juz nie jest potega i nie ma monopolu na transmisje-to mnie troszke niepokoji
Liczba postów: 3,654
Reputacja:
1
Duch77 napisał(a):Lubie jak Jacek Gmoch jest zapraszany i sie wypowiada,a czsem chyba tez pomagal komentowac,to samo Engel-oni maja cos do powiedzenia Też ich bardzo lubię oglądać! Zwłaszcza, kiedy są nudne mecze towarzyskie, albo próby zaistnienia polskich klubów w pucharach, to ich performance w przerwie meczu jest kulminacją wieczoru.
Duch77 napisał(a):poza tym nie wszyscy lapia polsat(jak ktos wczesniej slusznie zauwazyl). Świat idzie do przodu. Polsat to już wypadałoby łapać z czystej przyzwoitości. Nawet mi się to udaje mimo, że mam antenę przypominającą szprychę z koła i to nierówno usuniętą. Więc chyba przesadzasz.
Reputacja:
0
Alek napisał(a):Więc chyba przesadzasz. Ja w domu nie mam Polsatu. Mam kablówkę, na podstawowym pakiecie.
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
Zbigniew napisał(a):Ja w domu nie mam Polsatu. Mam kablówkę, na podstawowym pakiecie. Też mam podstawowy pakiet kablówki (taki bezpłatny ) i Polsat jest. Jedynie w drugim pokoju, gdzie jest Cyfra+, Polsatu nie ma
Reputacja:
1
lodbrok napisał(a):I co najmniej o 20 lat za dużo komentował mecze, bo poziom jego komentarza nie ma nic wspólnego z profesjonalizmem. Nie znam się na piłce nożne, więc ciężko mi ocenić czy Szpakowski robi to profesjonalnie czy nie. Jednak, mam jakiś sentyment do jego głosu. Oczywiście, nikt nie zastąpi wielkiego Jana Ciszewskiego.
Zbigniew napisał(a):Ja w domu nie mam Polsatu. Mam kablówkę, na podstawowym pakiecie. Tez nie mam stacji Solorza, bo mam 'n'kę, a na tym dekoderze z Polsatów jest tylko Polsat2. Co ciekawe, na 'Polsacie cyfrowym', jest TVN i TVN24!
Reputacja:
0
Alek napisał(a):Polsat to już wypadałoby łapać z czystej przyzwoitości. Toż Polsat sam się reklamuje, że jeśli masz antenę satelitarną, to da się oglądać...
A ja mam zwykły Polsat i kablówkę... A mecze i tak mnie nie ruszają...
Liczba postów: 3,456
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Ja łapię Polsat bez problemu (choć znam wielu, którzy nie mają) jednak nie oglądam go w ogóle. Reklamy tam trwają dłużej niż film 8o
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Reputacja:
0
Zbrozło napisał(a):Ja łapię Polsat bez problemu No, tak, ale jesteście pewni, że to będzie na takim "zwykłym Polsacie"? Bo mi się wydaje, że oni coś kombinują...
Reputacja:
0
Nic nie kombinują. Wszystkie mecze będą w otwartym kanale z kilkoma wyjątkami o których pisałem wcześniej. Zresztą, kto nie wierzy, może sprawdzić w programie telewizyjnym.
Reputacja:
0
lodbrok napisał(a):Nic nie kombinują. Wszystkie mecze będą w otwartym kanale z kilkoma wyjątkami o których pisałem wcześniej. To i dobrze... Muszę sprawdzić, kiedy mam wolne, bo Pan Mąż będzie pewnie wszystkie oglądał!
Reputacja:
1
Zdaje się, że w Polsacie będą jedynie mecze z udziałem naszej reprezentacji, a reszta na tych ich płatnych kanałach.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Liczba postów: 3,456
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):a reszta na tych ich płatnych kanałach. A Finał ? :o
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,