05-28-2008, 06:02 AM
No, bez Ciebie nie ma koncertu . Ale akurat nie Ciebie miałam na myśli.
Plus Leonardo i Mach
9 czerwca Warszawa
|
05-28-2008, 06:02 AM
No, bez Ciebie nie ma koncertu . Ale akurat nie Ciebie miałam na myśli.
Plus Leonardo i Mach
06-03-2008, 05:08 PM
Że tak niedyskretnie zapytam - kto się wybiera ostatecznie?
"In the city od blinding lights..."
-------------------------- http://www.triadapoetica.art.pl http://www.gentlemanschoice.pl http://www.krest.pl
06-03-2008, 05:28 PM
Elessar napisał(a):Że tak niedyskretnie zapytam - kto się wybiera ostatecznie?Zastanawiasz się, czy warto przyjeżdżać? Słyszałem, ze Michał, Łukasz i Kuba mają być
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
06-03-2008, 05:57 PM
Kusząca propozycja, chyba mnie przekonałeś.
"In the city od blinding lights..."
-------------------------- http://www.triadapoetica.art.pl http://www.gentlemanschoice.pl http://www.krest.pl
06-03-2008, 06:04 PM
Elessar napisał(a):Że tak niedyskretnie zapytam - kto się wybiera ostatecznie?Niestety, również i mnie będziecie widzieć. I jeśli użytkownik mąż wcześniej skończy pracę, to jego też.
Plus Leonardo i Mach
06-03-2008, 07:15 PM
tmach napisał(a):Niestety, również i mnie będziecie widzieć. I jeśli użytkownik mąż wcześniej skończy pracę, to jego też.o kurde. to ja nie jadę
06-03-2008, 07:17 PM
Elessar napisał(a):kto się wybiera ostatecznie?No właśnie, będzie [you] ?
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
06-03-2008, 07:32 PM
Zbrozło napisał(a):No właśnie, będzie [you] ?Przestań się bawić znacznikiem :/
06-03-2008, 09:24 PM
Elessar napisał(a):Że tak niedyskretnie zapytam - kto się wybiera ostatecznie?Skromniś, nie ma co...
06-03-2008, 09:42 PM
Michał Wilgocki napisał(a):A czemu pytasz?Ot, tak po prostu z ciekawości.
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
06-03-2008, 09:46 PM
Jeśli nie zdarzy się nic nieprzewidzianego - będę!
Michale, stary numer ze znacznikiem!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
06-03-2008, 10:07 PM
Michał Wilgocki napisał(a):Czuję się parszywieeee tam. Niejeden się na to nabrał, i jeszcze niejeden się nabierze
06-05-2008, 08:14 AM
TomekM, przeszukaj forum na okoliczność słowa "znacznik"
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
06-05-2008, 11:38 AM
Domyślam się na czym może polegać trick, śledztwa nie będzie
A jeśli chodzi o meritum, to planuję zajrzeć na Smolną w poniedziałek (jeśli kogokolwiek ta informacja interesuje), co oczywiście nie znaczy, że się uda. T.
Grywający z synem
06-05-2008, 01:22 PM
TomekM napisał(a):co oczywiście nie znaczy, że się uda.A cóż mogłoby Ci przeszkodzić w tak zacnych planach ? Ja oczywiście będę. <- dla statystyki
06-05-2008, 02:02 PM
Jesli Bog pozwoli..
06-05-2008, 02:03 PM
MateuszNagórski napisał(a):Jesli Bog pozwoli..Bardzo się cieszę, mam nadzieję, że tak, bo całe wieki Cię nie widziałam! Fajnie, że wróciłeś!
06-05-2008, 02:30 PM
Mateusz - witaj nam w RL
Dla statystyk - będę.
NestSite
http://www.arturkaczorek.pl
06-05-2008, 08:35 PM
raven87 napisał(a):Ja oczywiście będę. <- dla statystyki dzikakaczka napisał(a):Dla statystyk - będę.Co Wy z tymi statystykami? Ja będę dla piosenek J.K. w dobrym wykonaniu i Fajnego Towarzystwa, a nie dla statystyk! :rotfl:
06-09-2008, 11:05 AM
MateuszNagórski napisał(a):Jesli Bog pozwoli..Od kiedy Ty taki bogobojny?
06-09-2008, 11:12 AM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Od kiedy Ty taki bogobojny?Ciiii! Nie wypłosz Go!
06-09-2008, 12:19 PM
gosiafar napisał(a):Tak, bo on taki płochliwy...Kuba Mędrzycki napisał(a):Od kiedy Ty taki bogobojny?Ciiii! Nie wypłosz Go!
06-09-2008, 07:05 PM
Zaspalem. 8o
Kubo! Nigdy nie watpilem w istnienie jakiegos Absolutu. Dzisiaj wiatr pamięci smaga owal twarzy Świece zapalamy za kolegów paru I trzymamy wartę - siwi, chorzy, starzy Trójcą słów związani - Bóg, Ojczyzna, Naród.
06-09-2008, 09:53 PM
MateuszNagórski napisał(a):Zaspalem. 8oZnaczy, nie pozwolił...
06-09-2008, 10:07 PM
MateuszNagórski napisał(a):Zaspalem. 8oZauważyliśmy. MateuszNagórski napisał(a):Nigdy nie watpilem w istnienie jakiegos Absolutu.Absoluta! Uściślając nieco...
06-09-2008, 10:41 PM
MateuszNagórski napisał(a):Zaspalem. 8oI tak wiem, że Cię jednak Kuba wypłoszył!... A szkoda! ;( Gorące dzięki dla wszystkich Wykonawców za koncert! Miło było znowu Was usłyszeć! Kto nie był - ma czego żałować! No i - oczywiście miło było znów zobaczyć wszystkich obecnych!
06-10-2008, 05:29 AM
Skuszona darmową colą do biletów wybrałam się na tzw koncert. No pitolenie straszne.
A tak juz na poważnie. Mimo pewnych niedociągnięć koncert uwazam za udany. :poklon: za dobór piosenek. Niestety nie mogłam się powstrzymać i nuciłam pod nosem, za co wyrazy współczucia dla Raven'a. Mam nadzieję, ze to nie ostatni Wasz koncert w gościnnych warszawskich progach.
Plus Leonardo i Mach
06-10-2008, 07:40 AM
Na gorąco:
:brawo: :brawo: :brawo: Dzięki, Panowie, za super koncert, bardzo miło się Was słuchało i bardzo mi się podobało :brawo: :brawo: :brawo: Na zimno: (Chciałeś Elessar uwagi to masz Na plus: Wasze głosy mnie rozwalają, macie obaj fantastyczną barwę i z czasem będzie tylko lepiej (chyba, że Łukasza trafi apopleksja - tak wysiłkowo czasem śpiewa) Akompaniament (jednak co pianino, to pianino) No i nieodparta pewność, że wiecie i rozumiecie co śpiewacie i dlaczego Na minus: Gitary - gracie przez większość czasu to samo (nawet jeśli akordy w innym przewrocie), tu by się przydało nieco urozmaicenia (patrz Kantyczka :brawo Gitara Łukasza - w kilku piosenkach gubiłeś się na początku z rytmem (zupełnie, jakbyś nie słyszał pianina) Dykcja: W Wojnie postu i Sowizdrzale osoba, która nie znała perfekt tekstu nie rozumiała ani słowa, a akustyka była w porządku. W Sowizdrzale ja nie rozumiałem 1/4 a znam tekst Intonacja: Łukasz, 1/3 śpiewasz z boku, ale w tak dziwny sposób, że Twoje fałsze praktycznie nie przeszkadzają : Dwugłosy: brak czystego dwugłosu (a to dziwne, bo unisono śpiewacie czysto), i to jak dla mnie największy problem. Przy niektórych interwałach to mniej przeszkadza, przy innych boli. Śpiewacie, jak gdybyście się w ogóle nie słyszeli :/ Ogólna ocena. Bardzo fajnie, plusy są na duży plus, minusy (mimo, że jest ich więcej) są malutkie i jeśli będziecie jeszcze grali gdzieś blisko wydam i 20, żeby Was usłyszeć Dwie dziurki w nosie i skończyłosie Nic nie słysze bo zjadłem mysze dk.
NestSite
http://www.arturkaczorek.pl
06-10-2008, 09:12 AM
Wasz koncert niestety pokazał, że brak regularnych prób i ćwiczenia nie odbija się dobrze na jakości koncertowania. Występ był bardzo nierówny - obok kawałków naprawdę niezłych ogromna ilość nieczystości, zaczynając od niedostrojonych gitar a kończąc na zwykłym gubieniu melodii.
Łukasz - czujesz co śpiewasz i to jest bardzo duży plus. Czasem gubisz melodię, a czasem, tak jak w "Ja", brakuje Ci oddechu. Elessar - śpiewasz, jakbyś nie czuł tego co śpiewasz. Bardzo jednostajnie - nie wystarczy umieć porządnie wrzasnąć, choć umiesz. Tracisz za to oddech na kawałkach bardziej technicznych, masz problemy z dykcją. No i jeszcze problem samego koncertu. Zaprosiliście nas na koncert piosenek Jacka Kaczmarskiego, a duża część koncertu była próbą grania TŁCh. Ale nie wystarczy sobie zsunąć okularów na czubek nosa, żeby być Konopem. Ani Vitem - "Kołysanka dla Kleopatry" była, mówiąc bez ogródek, wykonana źle. To samo tyczy się "Ofiary". Macie potencjał, nieźle gracie, macie głosy, macie na czym budować - róbcie swoje, a nie wpadajcie w tory które wybrali Wasi poprzednicy, nie próbujcie z nikim konkurować, bo to nie o to chodzi. No i ćwiczcie, ćwiczcie, ćwiczcie - jeśli uda się Wam wyeliminować to, co wynika z niedopracowania, to macie szansę być naprawdę nieźli. pozdrawiam.
[size=75][i]Ciągle mam czarny palec od pisania
I w oczach ciągle coś na kształt płomyka Poetycznego...stąd mię częsciej wita Poetą - ten, co widzi, niż co czyta.[/i][/size] |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|