02-11-2005, 04:11 PM
Bo ja trafilem na stroniczke jakiegos mlodego czlowieka we Francji, ktory stara sie tlumaczyc teksty JK i Stachury na francuski....
Śmiech na sali...
|
02-11-2005, 04:11 PM
Bo ja trafilem na stroniczke jakiegos mlodego czlowieka we Francji, ktory stara sie tlumaczyc teksty JK i Stachury na francuski....
04-08-2005, 03:35 PM
Co do textu tego maila - nie sądzę, żeby gość chciał zrobić PRAWDZIWĄ STRONKĘ o Jacku. Może po prostu miał przygotować na informatykę do szkoły stronkę ? Ja sam miałem taki przypadek - konieczność zrobienia stronki na koniec gim, żeby mieć 6 :wink: . Chciałem zrobić o diablo2. Umiałem html itp., ale wziałem jakiś darmowy szablon, powklejąłem texty z oficjalnej polskiej stronki o d2, wrzuciłem na jakiś darmowy serw i dałem moje informatykowi do oceny. Stwierdził, że jak dla niego to klasa i dał mi 6. Dzień czy dwa później wywaliłem tą stronkę i taki był finał mojej pracy .
Możliwe jest, że ktoś chciał po prostu jakieś TRUDNE do zdobycia materiały i dlatego was prosił? Jednak fakt, jest taki, że zachował się niepoważnie nie precyzując co dokładnie chciał wziąć. Jeśli np. nasz admin miał tyle ambicji i samozaparcia, że SAM przepisywał texty to gratz dla niego. Ale zauważcie też, że takie młodziaki nie mają tyle chęci, żeby siedzieć parę godzin i jechać texty z książek, no nie ? pozdrawiam
I któż z was stanie tak sam, bez przyczyny
ponad miłość i proste wyznawanie winy, ponad tę jeszcze, że tworzyć ci dano i że przez dzieło twoje sny zmartwychpowstaną? -> Jacek Kaczmarski to był taki gość, który tekstami wybijał zęby... | jk.nd.e-wro.pl
04-08-2005, 03:53 PM
Przypadek strony na informatykę już mieliśmy. MAteriały udostępniliśmy bez żadnych problemów. Ale tamten człowiek umiał się zachowac i odrazu pisał, że zostawi odnośniki.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|