Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Menda, ostrzeżenia etc
Tym razem post dotyczy Administratorów i niektórych Forumowiczów. Proszę prześledzić uważnie wszystkie moje posty. Czy o nikim nie pisałem dobrze? Natomiast ja przejrzałem różne wypociny Jakuba Mędrzyckiego. Dlaczego Administratorzy dopuszczają publiczne, bo na forum właśnie, wtrącanie się wszechstronnie nieutalentowanego użytkownika Jakuba M. do życia prywatnego osób, z którymi przecież nie jest rodzinie (ani w jakikolwiek inny sposób) związany? I tak oświadczył niegdyś na forum, że Pan Zbigniew Łapiński ma raka (co było ohydną plotką), powołując się przy tym na jakieś rzekomo stuprocentowe źródło. Nigdy nie ujawnił informatora z nazwiska, a wymaga tego od innych. Pomijam już fakt logowania się użytkownika Mędrzyckiego pod infantylnymi nickami np. Ćwirek, Elemelek itp. bo to po prostu jego poziom umysłowy. Przewertowałem dokładnie życiorys Jacka Kaczmarskiego. Nie zauważyłem, by w jego rodzinnych, czy nawet towarzyskich koneksjach, pojawiło się nazwisko Jakuba Mędrzyckiego. A mimo to miał dużo do powiedzenia o testamentowym zapisie Mistrza, o jego prawach autorskich i wydawniczych, o podziale zysków finansowych, czyli na kogo i co Mistrz zapisał. Jest to zwyczajne chamstwo. Już za te dwa przypadki, gdyby Administracja działała odpowiedzialnie, użytkownik Mędrzycki powinien zostać usunięty na zawsze z forum. W tej mierze uważam Wasz regulamin za zbyt liberalny i niemający nic wspólnego z demokracją. Tyle na ten temat.
Drodzy Forumowicze,
Dwie sprawy:
Bardzo ciekawie zapowiada się Michał Mańki. Chętnie odwiedzę któryś z jego recitali, pod warunkiem, że zagra je z zawodowym akompaniatorem!
A teraz propozycja dla „fanów” Jakuba M. Zaproście któregoś z polskich pianistów, wymienionych przeze mnie w ostatnim poście i zorganizujcie salę do przesłuchań. Pianista ów przyniesie dwa standardy jazzowe, dla ułatwienia tradycyjne. Wręczy nuty użytkownikowi Mędrzyckiemu i poprosi o wykonanie. Jeśli ktoś ma czelność podpisywać się „Artysta” i uważać się za zawodowca, zagra to „z biegu”. Zapewniam was. Jak na 1069 zarejestrowanych użytkowników, aż dziwne, że tylko kilku z was, rozumie co pisze i o czym czyta. Zaś użytkownik Mędrzycki, jeśli chce wylewać swą żółć nieudacznika, niech założy prywatne forum :rotfl:
Serdecznie wszystkich pozdrawiam,
Menda1974
Odpowiedz
menda1974 napisał(a):infantylnymi nickami np. Ćwirek, Elemelek itp.
Przynajmniej nie nazwał siebie "mendą"
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Odpowiedz
Przepraszam za literówki.
menda1974 napisał(a):z którymi przecież nie jest rodzinie (ani w jakikolwiek inny sposób) związany
powino być oczywiście: rodzinnie
menda1974 napisał(a):Bardzo ciekawie zapowiada się Michał Mańki
Michał Mańka rzecz jasna Smile
Zbrozło napisał(a):Przynajmniej nie nazwał siebie "mendą"
Bo jest :lol:
Odpowiedz
menda1974 napisał(a):
Zbrozło napisał(a):Przynajmniej nie nazwał siebie "mendą"
Bo jest :lol:
Ciekawe czy Ci którzy tak kibicują poczynaniom tego użytkownika, dalej uważają, że tego typu obraźliwe odzywki, także uważają za niezwykle błyskotliwe i inteligentne.
Oraz, że:
gredler w innym wątku napisał(a):Fajnie się czyta.
Odpowiedz
Nie, tego już się fajnie nie czyta, Kubo. A na posta Zbrozło odpowiedziałbym, że menda1974 nazwał tak siebie, bo przecież jego celem na tym forum jest pisanie postów mendowatych. Tak, wcześniejsze mnie bawiły, ale ostatnie już nie.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
Bez przesady :/
Chciałam zgłosić post komu trzeba, ale już ktoś mnie ubiegł - w sumie dobrze.
"Radio to cudowny wynalazek! Jeden ruch ręki i ... nic nie słychać." :)
Odpowiedz
menda1974 napisał(a):Pomijam już fakt logowania się użytkownika Mędrzyckiego pod infantylnymi nickami np. Ćwirek, Elemelek itp.
Oto i kolejny dowód insynuacji, na które liczę, iż Szanowna Administracja raczy zwrócić uwagę.
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Ciekawe czy Ci którzy tak kibicują poczynaniom tego użytkownika, dalej uważają, że tego typu obraźliwe odzywki, także uważają za niezwykle błyskotliwe i inteligentne.
Tym razem nie. Masz rację Kubo. A to, że administracji/moderatów to forum nie ma (nazywajmy rzeczy po imieniu!), nie wróży mu długiego życia, a przynajmniej mnie (i ztego co wiem nie tylko mnie) zniechęca do zaglądania tutaj. Szkoda.
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Odpowiedz
pkosela napisał(a):A to, że administracji/moderatów to forum nie ma (nazywajmy rzeczy po imieniu!)
Właśnie nie rozumiem tego kompletnie. W ciągu ostatnich kilku dni, punkt 2.1 regulaminu został przez mendę naruszony kilkakrotnie. Nie mówiąc już o tym, że ostatni wpis rzeczonego użytkownika już dawno powinien trafić choćby jako OT do Karczmy. Ja rozumiem brak czasu administracji, ale taki zabieg nie wymaga chyba go zbyt wiele.
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki o godzinie 4:44 napisał(a):Oto i kolejny dowód insynuacji, na które liczę, iż Szanowna Administracja raczy zwrócić uwagę.
Rozumiem uż. Jakubie M., że do 4:44 męczyłeś gamy? :lol:
Odpowiedz
menda1974 napisał(a):Rozumiem uż. Jakubie M., że do 4:44 męczyłeś gamy? :lol:
Lepiej gamy niż użytkowników forum! :evil:
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
menda1974 napisał(a):Rozumiem uż. Jakubie M., że do 4:44 męczyłeś gamy? :lol:
Użytkowniku mendo1974 (medno) nie jesteś ani śmieszny, ani konkretny zajmujesz tylko miejsce na ekranie swoimi postami, które niczego nie wnoszą.
Oczywiście niektórym to pasuje jak z kogoś szydzisz( np. gredlerowi - przyznał to oficjalnie), a z Ciebie nie da się szydzić, bo nie chcesz się podpisać z imienia i nazwiska. Gdybyś jednak nam je podał to było by nam wszystkim łatwiej i z Ciebie poszydzić, a tak to nie ma jak Sad
Przestań potykać się z tym murem, nie widzisz, że na dobre skrzepł?
Odpowiedz
Łukasz napisał(a):Użytkowniku medno1974
Dobre !! Ta forma "szydzenia" mi odpowiada.

Medno

Kompletne DNO
[/size]
Odpowiedz
Łukasz napisał(a):a z Ciebie nie da się szydzić, bo nie chcesz się podpisać z imienia i nazwiska. Gdybyś jednak nam je podał to było by nam wszystkim łatwiej i z Ciebie poszydzić, a tak to nie ma jak Sad
A nie wyśmiewano na forum osób, które nie podpisały sie imieniem i nazwiskiem? Przykłady mam pod ręką. Na prawdę trzeba do szydzenia znać czyjeś personalia ??

Przeczytałam wszystkie posty uz mendy1974. Na początku były zabawne i inteligentne. Parę ostatnich jest za bardzo personalnych i już nie zabawnych. Mendo1974 wróć do dawnego stylu!
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Odpowiedz
Elzbieta napisał(a):Na prawdę trzeba do szydzenia znać czyjeś personalia ??
Żeby szydzić w identyczny sposób w jaki czyni to użytkownik menda1974 to taka wiedza jest niezbędna i nawet po to żeby pisać jak to ujęłaś: zabawnie i inteligentnie - taka wiedza także jest niezbędna...
Odpowiedz
W porządku, nie będę sie spierać, tym bardziej, ze kogoś dotknięto personalnie. Ale patrz jak szydzono z Ducha -słusznie, czy nie. Simon miał do tego prawo, bo duch Go i Salon obraził, ale inni?

ela Smile
Odpowiedz
Elzbieta napisał(a):Ale patrz jak szydzono z Ducha
Nie widzę związku. Duch to Duch, a menda1974 to menda1974.
Odpowiedz
Łukasz napisał(a):Nie widzę związku
Ja widzę, ale dobra, skończmy. Do niczego to nie prowadzi.

pozdrawiam
ela Smile
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):Lepiej gamy niż użytkowników forum!
Łukasz napisał(a):Użytkowniku mendo1974 (medno) nie jesteś ani śmieszny, ani konkretny zajmujesz tylko miejsce na ekranie swoimi postami, które niczego nie wnoszą.

Gosiu, Łukaszu, pozostali Szanowni Stroże Forumowego Ładu, z Waszych postów - całkiem słusznych - można wnosić, ze jesteście bardzo zmęczeni działalnością anonimowych internetowych pacynek.
Za pewne już niebawem na forum znów pojawi się Święta Krowa. Sądzę, że zareagujecie stosownie także i wówczas, kiedy tylko ŚK napisze jakiś post w charakterystycznym dla siebie stylu - agresywnym, chamskim, nie mającym żadnego związku z merytoryczną dyskusją.
Za pewne dotychczasowe tolerowanie zagrywek Świętej Krowy miało miejsce tylko i wyłącznie przez Wasze niedopatrzenie lub słaby refleks.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
No i znów Ci postawie mocny trunek- jak to w Karczmie. Jeśli widzi sie jedno, trzeba widzieć drugie.
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):można wnosić, ze jesteście bardzo zmęczeni działalnością anonimowych internetowych pacynek.
Dokładnie!
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Za pewne już niebawem na forum znów pojawi się Święta Krowa
Czy sądzisz, że Świętą Krową jest Jakub M.?
[/size]
Odpowiedz
Elzbieta napisał(a):Parę ostatnich jest za bardzo
słabych.
Szkoda, że jeden ze śmieszniejszych "trolli" obniżył poziom. Pewnie kolejny raz mi przebije licznik nieprzeczytanych postów Sad
Odpowiedz
Zbigniew napisał(a):Szkoda, że jeden ze śmieszniejszych "trolli" obniżył poziom
Zgadzam sie. Smile

ela
Odpowiedz
To ja napisałem, że się zgadzam. I dodaję coś od siebie, jak Paweł Konopacki nauczał.
Odpowiedz
Zbrozło napisał(a):Czy sądzisz, że Świętą Krową jest Jakub M.?
Zbrozło, dowodów nie mam i mieć nie będę, bo - po pierwsze - ich nie szukam a po drugie niewiele się da udowodnić. IP komputera też okazuje sie kiepskim dowodem, co namiętnie swego czasu wykorzystywał Ćwirek czy Luter. . Ale - owszem - tezą do której bym się skłaniał jest taka oto, że Świętą Krową jest Jakub Mędrzycki.

Ale w moim poprzednim poście nie chodziło nawet o personalia. Szło o to, co napisała Elżbieta:
Elzbieta napisał(a):Jeśli widzi sie jedno, trzeba widzieć drugie.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz
A mi się zdaje, że św. krową są obie strony w pewnym sensie. Tzn, nie ważne z kim administracja sympatyzuje, nie może (powinna) pokazywać tego na forum Smile I panowie KM i PK, po troszę jesteście obaj św. krowami Smile

Szala się przechyla na korzyść PK (zbanowany MN za zakładanie nowych kont (ja bym wrzucił bana czasowego, a nie ostrzeżenia do perm bana)
Odpowiedz
Zbigniew napisał(a):ja bym wrzucił bana czasowego, a nie ostrzeżenia do perm bana
Ban wynikający z ostrzeżeń jest przecież czasowy tak naprawdę - przecież po 1,5 h (wiem wiem - długo Big Grin ) ostrzeżenie traci ważność. Bana na stałe dajemy w bardzo wyjątkowych przypadkach (do tej pory zdażyło się chyba raz)
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Ale - owszem - tezą do której bym się skłaniał jest taka oto, że Świętą Krową jest Jakub Mędrzycki.
A ja bym się skłaniał do tezy, że Świętą krową jest Paweł Konopacki.
Odpowiedz
Luter napisał(a):A ja bym się skłaniał do tezy, że Świętą krową jest Paweł Konopacki.
A Ty nie miałeś mnie przypadkiem olewać :rotfl:
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz