Liczba postów: 1,103
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=t06ngJezp3s&feature=related">http://www.youtube.com/watch?v=t06ngJez ... re=related</a><!-- m -->
[ Dodano: 30 Kwiecień 2008, 03:23 ]
Znasz ukrainski,jest zblizony momentami do polskiego. Posluchaj tego i zastanow sie,chyba naprawde nie zdajesz sobie sprawy do kogo mowisz. :'
[ Dodano: 30 Kwiecień 2008, 03:25 ]
Lukasz,nie prowokuj mnie :agent:
Liczba postów: 678
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):Znasz ukrainski,jest zblizony momentami do polskiego. Posluchaj tego i zastanow sie,chyba naprawde nie zdajesz sobie sprawy do kogo mowisz. :' a do kogo kierujesz to zdanie?
Przestań potykać się z tym murem, nie widzisz, że na dobre skrzepł?
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Za spamowanie też możesz dostać warna. Nie zaśmiecaj mi tu tematu.
A najlepiej znajdź sobie inne miejsce w sieci - bo tutaj już Cię ludzie poznali, tu nie znajdziesz poklasku ani najmniejszego uznania. Miej ociupinę honoru i odejdź sam zanim zostaniesz stąd wywalony za pisanie wyzwisk, spamowanie i pisanie nonsensownych postów.
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):Lukasz,nie prowokuj mnie :agent: Przeceniasz się. To Ty mnie nie prowokuj
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):naprawde nie zdajesz sobie sprawy do kogo mowisz. :' Przeciwnie: wiem dokładnie. Mówię do człowieka, który choruje na raka ego, z przerzutami.
Zastanów się nad tym, co Ci napisałem powyżej. Lecz swoje kompleksy gdzie indziej.
Duch77 napisał(a):Lukasz,nie prowokuj mnie Sam prowokujesz innych samą swoją obecnością. Jesteś jak wirus. Psujesz powietrze na forum.
Reputacja:
0
Chcialbys, tylko prawda jest taka ,ze ja jezdze po Polsce i gram na imprezach, a ty tylko na salonie ,ktory sam sobie zalozyles,bo inaczej gral bys w domu dla sasiadow hahahahahahahahahahahahaha :o  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):jezdze po Polsce i gram na imprezach "gram" to zbyt śmiałe określenie...
Reputacja:
0
Na Salonie grają ludzie z całej Polski - Ty jednak jesteś za cienki, żeby tu wystapić. Wyśmiano Cię raz i już nigdy się tu nie pojawisz.
Duch77 napisał(a):ja jezdze po Polsce i gram na imprezach Odpusty,jarmarki i zjazdy wywrotek. Nigdy nie wyźmiesz udziału w żadnym konkursie, przeglądzie czy festiwalu - bo nigdzie się nie zakwalifikujesz ze swoimi "umiejętnościami".
jesteś za tępy, by studiować, jesteś za leniwy i nieodpowiedzialny - żeby pracować, więc obstawiasz wywrotowe odpusty.
do tej pory Ty nam groziłeś - teraz ja Cię ostrzegam. Jeśli nie przestaniesz pieprzyć na forum i zaśmiecać tematów - Twoje konto zostanie zablokowane.
Czy jesteś w stanie ogarnąć powyższe zdanie swoim rozumem? Dociera to do Ciebie?
Liczba postów: 1,532
Liczba wątków: 163
Reputacja:
0
Łukasz napisał(a):Posłuchaj bałwanie - znaczy Duchu! (tak łagodnie napisałem, a powinienem napisać znacznie dosadniej... jeśli dostanę ostrzeżenie to trudno). Powściągnij swój język świński ee tam, na ostrzeżenie trzeba sobie zasłużyć - radzę bardziej wyświechtane pomówienia na zasadzie niezrozumianego żartu
Łukasz napisał(a):Twoja audycja to jakaś żenada, podobnie jak Twoje występy na tym forum! Zastanów się nad sobą i daj nam (forumowiczą) odpocząć od Ciebie!!! Dziwne, a wydawałoby się, że cieszycie z każdej wypowiedzi Ducha... Macie wtedy niezłe pole do rozładowania negatywnych emocji, to bardzo skuteczna forma autoterapii.
Łukasz napisał(a):I nie zasłaniaj się akustykiem(zresztą on pewnie nie chce dać Ci tych nagrań, bo nie chce Ci robić przykrości). Z doświadczenia wiem, że akustycy nie bywają empatyczni...
Simon napisał(a):Duch77 napisał(a):Simon jestes glupi jak but No i po co Ci to? Dostaniesz ostrzeżenie Za co??!! Simonie, z całym szacunkiem, ale chyba oboje żeście zademonstrowali bardzi niski (dodam, czasami wręcz absurdalnie prześmieszny  ) poziom dyskusji. Może wartoby założyć nowy wątek p.t "Za jakie teskty można dostać ostrzeżenie - dobre opisy na gg".
Duch77 napisał(a):Posluchaj tego i zastanow sie,chyba naprawde nie zdajesz sobie sprawy do kogo mowisz. Brzmisz jak Doda, kiedy dyskretnie zwróciłam jej uwagę, że ma rozerwane kabaretki.
Duch77 napisał(a):a ty tylko na salonie ,ktory sam sobie zalozyles,bo inaczej gral bys w domu dla sasiadow hahahahahahahahahahahahaha O! przepraszam! Duchu, masz prawo się bronić, ale salonu nie obrażaj. Simon nie założył salonu by mieć gdzie grać. Ta inicjatywa powstała, żeby młodzi ludzie mieli szansę słuchać żywych wykonań piosenek Ojca. Simon zaprasza zazwyczaj bardzo dobrych wykonawców (nie mówię o sobie, zanim ktoś posądzi mnie o zbytnią skromność  ) Nie obrażaj salonu, bo oberwiesz i ode mnie.
Łukasz napisał(a):Duch77 napisał(a):jezdze po Polsce i gram na imprezach "gram" to zbyt śmiałe określenie... raczej nazwałabym to określeniem szerokim. Można grać koncerty, ok. Ale "impreza" może także oznaczać granie do kotleta dla pracowników PKO...
"Chude Dziecko"
Reputacja:
0
berseis13 napisał(a):Simonie, z całym szacunkiem Pati, z całym szacunkiem... Ale kto to mówi:
berseis13 napisał(a):Macie wtedy niezłe pole do rozładowania negatywnych emocji, to bardzo skuteczna forma autoterapii. berseis13 o doochoo napisał(a):Brzmisz jak Doda Tylko ma włosy na nogach.
berseis13 napisał(a):wydawałoby się, że cieszycie z każdej wypowiedzi Ducha... Zbyt długo oglądany klaun - zaczyna nudzić...
Reputacja:
0
Nie obrazam salonu tylko temu typkowi odpowiadam najdelikatniej jak potrafie. Do twego Ojca,Ciebie i calej rodziny mam ogromny szacunek,ale ten typek przesadza,zreszta ciesze sie,ze mimo tego,iz go znasz,masz trzezwosc umyslu i obiektywne spojrzenie na cala sprawe.Po prostu uwzial sie na mnie z jakiegos powodu i uwaza,ze upartoscia ze mna wygra.
Staram sie nie reagowac na ich zaczepki-to mnie w innych watkach zaczepiaja w ktorych ja sie wogole nie pojawiam i nie odzywam-no to sama przyznaj droga berseis czy oni nie mjaj jakichs kompleksow???  (
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):Po prostu uwzial sie na mnie z jakiegos powodu i uwaza,ze upartoscia ze mna wygra. Nie pochlebiaj sobie. I jeśli już, krasomówco, to "uporem" - nie "upartością". Ale ja na razie to Ty, typku, wykazujesz się "upartością" w zaśmiecaniu forum.
Duch77 napisał(a):ja sie wogole nie pojawiam i nie odzywam I tak by było najlepiej dla Ciebie.
Odpuść sobie forum Kaczmarskiego - będziesz szczęśliwszy, skoro tak Ci tu źle. To jedyna rzecz, którą mógłbyś tu komukolwiek zaimponować.
I nie smaruj tak wazeliną. Z Pati przyjaźnię się na tyle długo i na tyle mocno, że żadne Twoje popierdywania tego nie zmienią.
Duch77 napisał(a):Do twego Ojca,Ciebie i calej rodziny mam ogromny szacunek Gdybyś miał krztynę szacunku do Jacka przestałbyś uwłaczać Jego pamięci parodiując Jego piosenki...
Liczba postów: 1,334
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Ola napisał(a):Ale jeszcze sie zobaczymy  Ja Cię za słowo będę trzymać
Alek napisał(a):Przemyśl dobrze, co Ci powiedziałem  *-`-
Duch77 napisał(a):a Ellesar nie wiem jak gra,bo mnie nie bylo na salonie Więc Duchu drogi... przybądź raz na Salon i posłuchaj jak grają inni. Nie sztuka zasłaniać się niewiedzą. Jesteś z Wrocławia, więc te kilka kroków nie powinno być jakąś większą przeszkodą.
Duch77 napisał(a):,a nie warcholstwo, po pierwsze obraziłeś ludzi, którzy tam występowali, po drugie bywalców. Warto również przypomnieć, że za miesiąc wystąpi na Salonie Mirosław Czyżykiewicz. Duchu- mam nadzieje, że tej personie takiego "pochlebstwa" oszczędzisz.
Poza tym, spora część słuchaczy Twojej audycji to ludzie z forum. Doceń to i przestań rzucać wyzwiskami na prawo i lewo.
Miałam się nie odzywać, ale
Simon napisał(a):Zbyt długo oglądany klaun - zaczyna nudzić...
i denerwować. Niedługo tematy poświęcone Salonowi będą kojarzyć się tylko i wyłącznie z Duchem- bez przesady :'
Pozdrawiam ciepło
A Ty czcij, co żyje radośnie! A Ty szanuj to, co umiera.
Reputacja:
0
zamocik_23 napisał(a):Niedługo tematy poświęcone Salonowi będą kojarzyć się tylko i wyłącznie z Duchem- bez przesady Masz rację, Kasiu.
Typ nie jest wart uwagi. Każdy już słyszał, co "potrafi" na scenie, każdy czytał jego wypociny i wie z kim mamy do czynienia.
Skoro zaśmieca nam forum i nie chce dobrowolnie wynieść śmieci - ogłaszam niniejszym operację "POLTERGEIST" i apeluję:
ignorujmy zupełnie tego spamera i jego świetlane posty. Nie karmić trolla. Rozmówca z niego żaden, nic do niego nie trafia, nie jest w stanie komunikować się poziomie przyjętym za normę na naszym forum. Niechaj swe posty wysyła w przestrzeń. Amen.
Reputacja:
0
Mylisz Simon,tylko z Toba i ze Stepniarzem. Jak ktos normalnie pisze to ja mu normalnie odpowiadam i mow za siebie, a nie za innych. Nie nazywaj mnie tak jak sam sie nazywasz ok? dzieki :'
[ Dodano: 30 Kwiecień 2008, 15:29 ]
W odp. do Zamocika: nikogo nie obrazilem,bo mialem na mysli Simona i Stepniarza i ni8kogo wiecej, a tych panow nazwale po prostu po imieniu-tyle.
Liczba postów: 4,151
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
Alek napisał(a):Bo prawda jest taka, że Michał dał naprawdę bardzo dobry koncert Dałoby sie coś z koncertu usłyszeć za zgoda Michała? Od dawna czytam same pochlebne opinie-ciekawa jestem Jego rozwoju.
ela
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Reputacja:
0
Michał naprawdę nie ma się czego wstydzić, dał świetny koncert i powinien się podzielić wybranymi nagraniami. Cieszę się, że WSJK stał się areną, na której Michał ma okazję szlifować swój talent i pewnie jeszcze nie raz będzie okazja się spotkać z nim w tak pięknych okolicznościach przyrody.
Liczba postów: 2,306
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Z przykrością muszę stwierdzić, że tu jest tak zwany pies pogrzebany - nagrania mam, ale tylko z pierwszej części koncertu (nie mojej). Nie wiem dlaczego, ale pan akustyk w czasie przerwy technicznej wyłączył nagrywanie na laptopie i z takiegoż oto powodu swoich nagrań z tego występu nie posiadam.
"In the city od blinding lights..."
--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Reputacja:
0
Szkoda wielka, nie wiem jak to możliwe... Przeca laptop w niczym nie przeszkadza...
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Elessar napisał(a):swoich nagrań z tego występu nie posiadam.  A jak te nagrania z Bielska? Da się z nich coś wyciągnąć?
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Da się z nich coś wyciągnąć? Da, da
Liczba postów: 2,306
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Szkoda wielka, nie wiem jak to możliwe... Przeca laptop w niczym nie przeszkadza... Nie wiem jak to się stało... po Waszym koncercie ja wyszedłem na scenę się ustawić i to słychać. Potem jak zszedłem, żeby jeszcze nie zaczynać to Pan włączył muzykę i wyłączył nagrywanie pewnie też. :/
Co do nagrań z Bielska - pojawią się zaraz w temacie z koncertem bielskim.
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Elessar napisał(a):. Potem jak zszedłem, żeby jeszcze nie zaczynać to Pan włączył muzykę i wyłączył nagrywanie pewnie też. :/ Widzisz, Simonie, a nie wierzyłeś, że macie wrednego akustyka!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Liczba postów: 1,549
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
osobom, którym obiecałem zdjęcia a także wszystkich spragnionych fotorelacji z WSJK zapraszam na <!-- m --><a class="postlink" href="http://picasaweb.google.pl/stepniarz/Wsjk2804">http://picasaweb.google.pl/stepniarz/Wsjk2804</a><!-- m --> gdzie znajdą wszystkie zdjęcia, które nadawały się do publikacji. jeśli zaś komuś rozdzielczość byłaby mała - zapraszam na PW - mailem doślę duże wersje. zdjęć powinno być 65, więc jeśli nie ma jeszcze tylu - znaczy, że się wgrywają na serwer i upraszam o chwilę cierpliwości do północy powinny wszystkie być.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Liczba postów: 36
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
A to i ja siępodzielę wrażeniami. Są one niemal w pełni pozytywne. Niemal, ponieważ pod koniec spotkania atmosferę starały się psuć osoby przy barze...kto został ten wie o co chodzi...chamówa..ale..
Triada - Dawno nie słyszałem Ali. Wydaje mi się, że trochę popracowała nad sobą bo kilk arzeczy było naprawdę niezłych. Cieszy też występ Miśka. Oby współpraca Szymon-Misiek była owocna :]
Michał - no kurcze co tu piać. Klasa sama w sobie. Cieszyłem się szczególnie z dawno nie słyszanej "Kantyczki" - dzięki.
Jeremiasz - repertuar dobrze dobrany do pory występu i stanu widowni. Trochę potknięć, nie będących jednak przeszkodą dla dobrej zabawy, którą i publika i wykonawca byli pochłonięci.
Ogólnie kolejna edycja salonu, z której wracam usatysfakcjonowany. Dzięki Simon! Z niecierpliwością czekam na kolejne edycje.
Liczba postów: 3,654
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
kudłaty Misiek napisał(a):kto został ten wie o co chodzi Ja nie zostałem, a chętnie się dowiem. Co się stało?
Liczba postów: 36
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Ktoś przy barze (prawdopodobnie barmani) zaczęli puszczać sobie muzykę, zagłuszając rozmowy a niekiedy i Jeremiasza. Było to tym bardziej chamskie, że przecież o suchym pysku nie siedzieliśmy...z drugiej strony nie to nie...nie chcieli nas to niektórzy poszli dać zarobić sklepom monopolowym w okolicy...
Reputacja:
0
Alek napisał(a):Co się stało? Zasiedzieliśmy się, a dziatwa barmańska była juz zniecierpliwiona i dawała nam to do zrozumienia.
Liczba postów: 3,654
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
kudłaty Misiek napisał(a):zagłuszając rozmowy a niekiedy i Jeremiasza No a rozmowy nie zagłuszały yeremyasha?
Szczerze mówiąc po raz kolejny podczas Salonu miałem takie luźne rozmyślania - czy bliżej jest tam do filharmonii, czy do ogniska. Innymi słowy - czy w skupieniu, bez zbyt głośnych ruchów brwiami powinno się delektować muzyką, czy, za (rzecz jasna) przeproszeniem, drzeć mordę ile pojemności w płucach Bozia dała?
No cóż - gdybym zakończył tego posta tym pytaniem, ktoś w przypływie spostrzegawczości pewnie zauważyłby błyskotliwie, że to coś pośrodku.
Tyle, że nie do końca chyba. Tyle się tu i ówdzie dyskutuje o szacunku dla wiadomej twórczości, ale wypadałoby pomówić też o szacunku dla wykonawcy. Z tego co gdzieś czytałem na Forum Kaczmarskiemu nie przeszkadzało, że muzyczne miernoty śpiewają jego piosenki kiełbaskom i bardzo dobrze. Ale Salon to jednak nie ognisko. I choć rzecz jasna są momenty, gdzie każdy może się wyżyć artystycznie, to bez przesady. Przyznam się bez bicia - czasem gadam, czasem nucę sobie pod nosem, ale mam wrażenie, że nikomu to nie przeszkadza. Podczas występu Michała usiadłem jak najbliżej, a mimo to słyszałem nie tylko jego. To coś tu chyba jest nie w porządku. Moim zdaniem Michał Mańka to klasowy wykonawca piosenek Kaczmarskiego, inteligentnie dobiera piosenki i ciekawie je interpretuje. Kiedy zasiada na scenie z gitarą, to na pewno nie jako Didżej Elessar, który "zapodaje kawałek na wiośle i wszyscy jazdaaaa"...
Do przemyślenia.
Reputacja:
0
To jest niestety problem klubów, w których - po pierwsze - wstep jest wolny, a po drugie - sprzedaje się alkohol. W takich miejscach nigdy nie da się wytworzyć atmosfery prawdziwego koncertu, podczas którego słuchacze siedza w równych rzędach zatapiając wzrok i słuch w wykonawcy. Z kolei takie spotkania mają ten walor, że każdy może właśnie pośpiewać razem zwykonawcą, dla wielu stanowi to właśnie walor takich spotkań czy miejsc.
Alkohol sprzyja rozluźnieniu, przytępia wyczucie sytuacji, powoduje spontaniczność itd.
Nie potepiałbym jednak takiej konwencji. Bywa ona uciążliwa dla wykonawcy i niektórych słuchaczy, ale z drugiej strony - taka forma jest też okazją do okazywania innego rodzaju emocji przez uczestników. A każdy Salon jest też okazją do spotkań ludzi, którzy często długo się nie widzą, a spotykają się własnie z powodu Salonu.
|