04-11-2008, 08:48 PM
Pozwoliłem sobie niejako zdublować temat, który znajduje się tutaj, jednak robię to z pobudek szlachetnych Chciałbym, żeby nagrania znalazły się w dziale, w których jest ich miejsce i w którym tak szybko nie zginą.
Jesteśmy młodym zespołem złożonym na razie tylko i wyłącznie z uczniów liceum. Mamy na swoim koncie już kilka koncertów (między innymi własnie na Żubardzkiej i w łódzkim Keja Pub). gramy w składzie:
Gitary i wokal: Bartek (tarko) i Wojtek
Fortepian (wymiennie) - Magda i Michał
Skrzypce i wokal: Andrzej
Wokal: Agata, Agnieszka, Adam, Ola.
Poniżej prezentuję nagrania z koncertu, który odbył się 1 maja 2008 w Bałuckim Ośrodku Kultury w Łodzi.
Kniazia Jaremy Nawrócenie (wyk. panowie)
Do muzy suplikacja przy ostrzeniu pióra (wyk. Agnieszka)
Strącenie Aniołów (wyk. wszyscy)
Pokolenie (wyk. panowie)
Bardzo prosimy (my - Między Nami) o komentarze. Te przychylne jak i te krytyczne.
Pozdrawiam
Tarko
Ann - wielkie dzięki za pomoc w umieszczeniu tych nagrań. Mam nadzieje, że nie będzie wielkiego problemu ze zdublowaniem tematu.
Jesteśmy młodym zespołem złożonym na razie tylko i wyłącznie z uczniów liceum. Mamy na swoim koncie już kilka koncertów (między innymi własnie na Żubardzkiej i w łódzkim Keja Pub). gramy w składzie:
Gitary i wokal: Bartek (tarko) i Wojtek
Fortepian (wymiennie) - Magda i Michał
Skrzypce i wokal: Andrzej
Wokal: Agata, Agnieszka, Adam, Ola.
Poniżej prezentuję nagrania z koncertu, który odbył się 1 maja 2008 w Bałuckim Ośrodku Kultury w Łodzi.
Kniazia Jaremy Nawrócenie (wyk. panowie)
Do muzy suplikacja przy ostrzeniu pióra (wyk. Agnieszka)
Strącenie Aniołów (wyk. wszyscy)
Pokolenie (wyk. panowie)
Bardzo prosimy (my - Między Nami) o komentarze. Te przychylne jak i te krytyczne.
Pozdrawiam
Tarko
Ann - wielkie dzięki za pomoc w umieszczeniu tych nagrań. Mam nadzieje, że nie będzie wielkiego problemu ze zdublowaniem tematu.
Coś się na pewno wydarzy - to jasne.