03-21-2008, 02:47 PM
Witam serdecznie wszystkich, a zwlaszcza Trio. Jestem wielkim fanem piosenek Jacka w waszym wykonaniu, panowie; niestety ostatnio mam pewien drobny problem z dotarciem na wasze koncerty, poniewaz niemal rok temu wywialo mnie do Irlandii, i chyba jeszcze daleka droga przede mna nim na stale wroce do swej Itaki Na szczescie w naszych czasach mamy dostep do cudownych maszyn Ryanaira, ktore pozwalaja pokonac dystans do kraju w niewiele ponad dwie godziny; lecz jest tu jeden haczyk - jesli nie chce sie sponsorowac tej wspanialej firmy trzykrotnie przeplacajac wartosc biletu, nalezy dokonywac rezerwacji z pewnym wyprzedzeniem. I stad wlasnie moje pytanie - czy macie w planie grac w Lodzi lub Warszawie w okolicach kwietnia/maja? Wybieram sie do Polski specjalnie na wasz koncert... tylko nie wiem, na kiedy kupic bilet. Pawel wspominal w ktorym poscie, ze sa szanse na kwietniowe wystepy. Mam wielka prosbe - moglbys dac znac jak tylko bedziesz wiedzial cos konkretnego?
Pozdrawiam i przepraszam za brak polskich znakow - moj komputer niestety jest wyspiarski i nie daje mi dostepu do takich luksusow.
Do zobaczenia na koncercie
Pozdrawiam i przepraszam za brak polskich znakow - moj komputer niestety jest wyspiarski i nie daje mi dostepu do takich luksusow.
Do zobaczenia na koncercie