Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pytanie do TŁCH
Witam serdecznie wszystkich, a zwlaszcza Trio. Jestem wielkim fanem piosenek Jacka w waszym wykonaniu, panowie; niestety ostatnio mam pewien drobny problem z dotarciem na wasze koncerty, poniewaz niemal rok temu wywialo mnie do Irlandii, i chyba jeszcze daleka droga przede mna nim na stale wroce do swej Itaki Wink Na szczescie w naszych czasach mamy dostep do cudownych maszyn Ryanaira, ktore pozwalaja pokonac dystans do kraju w niewiele ponad dwie godziny; lecz jest tu jeden haczyk - jesli nie chce sie sponsorowac tej wspanialej firmy trzykrotnie przeplacajac wartosc biletu, nalezy dokonywac rezerwacji z pewnym wyprzedzeniem. I stad wlasnie moje pytanie - czy macie w planie grac w Lodzi lub Warszawie w okolicach kwietnia/maja? Wybieram sie do Polski specjalnie na wasz koncert... tylko nie wiem, na kiedy kupic bilet. Pawel wspominal w ktorym poscie, ze sa szanse na kwietniowe wystepy. Mam wielka prosbe - moglbys dac znac jak tylko bedziesz wiedzial cos konkretnego?
Pozdrawiam i przepraszam za brak polskich znakow - moj komputer niestety jest wyspiarski i nie daje mi dostepu do takich luksusow.
Do zobaczenia na koncercie Smile
Odpowiedz
Witam,
w kwietniu zaplanowane są dwa koncerty w Łodzi.
Pierwszy, 12 kwietnia, w klubie "Rafa".
Drugi, 13 kwietnia, w Oberży Folkowej "Zapiecek".
Zapraszamy w szczególności na ten drugi występ, bowiem recital w "Rafie" najprawdopodobniej będzie imprezą zamkniętą.
Szczegóły obu imprez (dane adresowe, godzina, linki do stron klubów) pojawią się, mam nadzieję, po świętach na naszej stronie internetowej <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.trio.art.pl">www.trio.art.pl</a><!-- w -->
Na wspomnianej stronie jest też newsletter, który można sobie "zaprenumerować" (podając swojego maila, na którego będą spływać informacje o kolejnych występach).

Pozdrawiamy
TŁCH
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
Wielkie dzieki Pawel, bilet kupiony Smile Bede w Lodzi w sobote 12 kwietnia o 9 wieczorem, wiec jesli ten pierwszy koncert nie bedzie zamkniety, moze uda mi sie zobaczyc oba... kto wie?
Teraz mozecie juz smialo mowic, ze z calej Europy ludzie sie zjezdzaja, zeby was posluchac Wink
Pozdrawiam
moni
Odpowiedz