Liczba postów: 678
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
Jak w temacie. Start około godziny 19:00. Wystąpią:
Zbyszek Biber
Irek Fołta
Łukasz Jęcek
Kuba Mędrzycki
Wstęp wolny.
Zapraszam
Przestań potykać się z tym murem, nie widzisz, że na dobre skrzepł?
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
Dodane do imprez  )
Łukasz, na przyszłość podawaj też adres
Reputacja:
0
Przepraszam  Stronka MCK w Skarżysku-Kamiennej http://mck.vel.pl/new/index.php
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Czyli 11.04 spotykamy się w Skarżysku, po koncercie idziemy w wiadome miejsce, czekamy na pociąg do Krakowa i tam kontynuujemy imprezę!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
gosiafar napisał(a):Czyli 11.04 spotykamy się w Skarżysku, po koncercie idziemy w wiadome miejsce, czekamy na pociąg do Krakowa i tam kontynuujemy imprezę!  Nie nie, spotykamy się w Krakowie 9go, a na 11go chwilowo wypuszczamy się do Skarżyska.
Reputacja:
0
No i jak się okazało przed chwilką koncertu nie będzie. Tak stwierdził dyrektor Skarżyskiego MCK mimo, iż impreza była wpisana rok wcześniej w kalendarz imprez. Pan Tambor(komunista, dyrektor MCK) argumentuje, że Kaczmarski dwa razy w roku to już przesada. Jest to prawdopodobnie zemsta za moja słowa "dziękuję towarzyszu...", które rzuciłem ze sceny w jego stronę jako odpowiedź na jego 5 min. monolog o niezliczonej ilości imprez jakie organizuje, a każdy w mieście wie, że jak kupować obuwie albo kwiatki to tylko na kiermaszach w Domu Kultury.
Jednym słowem żenada
Ale może nie wszystko stracone...
Reputacja:
1
Łukasz napisał(a):Jest to prawdopodobnie zemsta za moja słowa "dziękuję towarzyszu...", które rzuciłem ze sceny w jego stronę Z Was Jęcek, to normalnie jakiś warchoł i wrogi element!
Reputacja:
0
Łukasz napisał(a):No i jak się okazało przed chwilką koncertu nie będzie. No to usuwam 
Jak Wam się znowu odmieni to wpiszemy jeszcze raz  )
Reputacja:
0
P.S. Wystawiłem Ci towarzyszu Mędrzycki tysięczne piwko  )
Reputacja:
1
Łukasz napisał(a):P.S. Wystawiłem Ci towarzyszu Mędrzycki tysięczne piwko ) Zatem, zdrowie dyrektora Tambora!!
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Witajcie  By móc wysunąć moją propozycję posunęłam się do założenia sobie konta :wstyd: Otóż dawno już żaden koncert nie odbywał się w Kielcach (bardzo bardzo dawno)... Nie wiem jakie warunki trzeba by spełnić, ani co zrobić, by tu wreszcie coś się wydarzyło, ale chyba najwyższa pora  ) Wszystkim fanom Skarżyska przypominam, że Kielce są blisko, a połączenia kolejowe (i inne) są równie dobre  Na miejsce realizacji proponuję WDK lub klub Wspak. Polecam się jeśli tylko moja skromna osoba będzie mogła się do czegoś przydać (nie mam zielonego pojęcia co się robi przy organizacji koncertu)... :
Reputacja:
0
katja84 napisał(a):Wszystkim fanom Skarżyska przypominam, że Kielce są blisko, a połączenia kolejowe (i inne) są równie dobre  To samo można powiedzieć Kielczanom
Reputacja:
0
ann napisał(a):To samo można powiedzieć Kielczanom  No niby można, ale jechać z miasta na wiochę?
Liczba postów: 119
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Łukasz napisał(a):Pan Tambor(komunista, dyrektor MCK) argumentuje, że Kaczmarski dwa razy w roku to już przesada.
Ale może nie wszystko stracone... No może nie wszystko stracone  zwłaszcza,że pan Tambor już nie jest dyrektorem MCK , został odwołany, niebawem poznamy nowego pana dyrektora i może dla niego Kaczmarski 2 razy w roku to nie będzie za duzo
"Jednego nikt mi nie odbierze Ja jestem JA JA JA"
Reputacja:
0
Toż to wiekopomna chwila! Wreszcie czerwonego wyrzucili! Zbyszek musimy to opić, koniecznie!
Liczba postów: 119
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Łukasz napisał(a):Zbyszek musimy to opić, koniecznie!  Obowiązkowo bym powiedział
"Jednego nikt mi nie odbierze Ja jestem JA JA JA"
|