Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koncert pamięci Jacka Kaczmarskiego 11.04.2008 Skarżysko-Kam
Jak w temacie. Start około godziny 19:00. Wystąpią:

Zbyszek Biber
Irek Fołta
Łukasz Jęcek
Kuba Mędrzycki

Wstęp wolny.

Zapraszam Smile
Przestań potykać się z tym murem, nie widzisz, że na dobre skrzepł?
Odpowiedz
Dodane do imprez Smile)
Łukasz, na przyszłość podawaj też adres Wink
Odpowiedz
Przepraszam Smile Stronka MCK w Skarżysku-Kamiennej http://mck.vel.pl/new/index.php
Odpowiedz
Czyli 11.04 spotykamy się w Skarżysku, po koncercie idziemy w wiadome miejsce, czekamy na pociąg do Krakowa i tam kontynuujemy imprezę! Big Grin
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):Czyli 11.04 spotykamy się w Skarżysku, po koncercie idziemy w wiadome miejsce, czekamy na pociąg do Krakowa i tam kontynuujemy imprezę! Big Grin
Nie nie, spotykamy się w Krakowie 9go, a na 11go chwilowo wypuszczamy się do Skarżyska. Smile
Odpowiedz
No i jak się okazało przed chwilką koncertu nie będzie. Tak stwierdził dyrektor Skarżyskiego MCK mimo, iż impreza była wpisana rok wcześniej w kalendarz imprez. Pan Tambor(komunista, dyrektor MCK) argumentuje, że Kaczmarski dwa razy w roku to już przesada. Jest to prawdopodobnie zemsta za moja słowa "dziękuję towarzyszu...", które rzuciłem ze sceny w jego stronę jako odpowiedź na jego 5 min. monolog o niezliczonej ilości imprez jakie organizuje, a każdy w mieście wie, że jak kupować obuwie albo kwiatki to tylko na kiermaszach w Domu Kultury.

Jednym słowem żenada

Ale może nie wszystko stracone...
Odpowiedz
Łukasz napisał(a):Jest to prawdopodobnie zemsta za moja słowa "dziękuję towarzyszu...", które rzuciłem ze sceny w jego stronę
Z Was Jęcek, to normalnie jakiś warchoł i wrogi element!
Odpowiedz
Łukasz napisał(a):No i jak się okazało przed chwilką koncertu nie będzie.
No to usuwam Tongue
Jak Wam się znowu odmieni to wpiszemy jeszcze raz Smile)
Odpowiedz
P.S. Wystawiłem Ci towarzyszu Mędrzycki tysięczne piwko Smile)
Odpowiedz
Łukasz napisał(a):P.S. Wystawiłem Ci towarzyszu Mędrzycki tysięczne piwko Smile)
Zatem, zdrowie dyrektora Tambora!!
Odpowiedz
Witajcie Smile By móc wysunąć moją propozycję posunęłam się do założenia sobie konta :wstyd: Otóż dawno już żaden koncert nie odbywał się w Kielcach (bardzo bardzo dawno)... Nie wiem jakie warunki trzeba by spełnić, ani co zrobić, by tu wreszcie coś się wydarzyło, ale chyba najwyższa pora Smile) Wszystkim fanom Skarżyska przypominam, że Kielce są blisko, a połączenia kolejowe (i inne) są równie dobre Wink Na miejsce realizacji proponuję WDK lub klub Wspak. Polecam się jeśli tylko moja skromna osoba będzie mogła się do czegoś przydać (nie mam zielonego pojęcia co się robi przy organizacji koncertu)... :Smile
Odpowiedz
katja84 napisał(a):Wszystkim fanom Skarżyska przypominam, że Kielce są blisko, a połączenia kolejowe (i inne) są równie dobre Wink
To samo można powiedzieć Kielczanom Wink
Odpowiedz
ann napisał(a):To samo można powiedzieć Kielczanom Wink
No niby można, ale jechać z miasta na wiochę? Smile
Odpowiedz
Łukasz napisał(a):Pan Tambor(komunista, dyrektor MCK) argumentuje, że Kaczmarski dwa razy w roku to już przesada.
Ale może nie wszystko stracone...
No może nie wszystko stracone Smile zwłaszcza,że pan Tambor już nie jest dyrektorem MCK , został odwołany, niebawem poznamy nowego pana dyrektora i może dla niego Kaczmarski 2 razy w roku to nie będzie za duzo Smile
"Jednego nikt mi nie odbierze Ja jestem JA JA JA"
Odpowiedz
Toż to wiekopomna chwila! Wreszcie czerwonego wyrzucili! Zbyszek musimy to opić, koniecznie! Smile
Odpowiedz
Łukasz napisał(a):Zbyszek musimy to opić, koniecznie! Smile
Obowiązkowo bym powiedział Wink
"Jednego nikt mi nie odbierze Ja jestem JA JA JA"
Odpowiedz