Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mirosław Czyżykiewicz zaśpiewa "Stajenkę"
KOCHANI. KONKRETNIE GDZIE, KIEDY, O KTÓREJ JEST NASTĘPNY KONCERT BO MNIE CHOLERA TRAFI JAK GO PRZEGAPIĘ
Napisałam wcześniej - 30 stycznia, w okolicach godziny 13:00, w kościele św. Floriana na Pradze (to ten na przeciwko ZOO w Wa-wie). Ponoć nie ma byc więcej koncertów.
"Choć tyle wiemy własnym doświadczeniem:
W nas jest Raj, Piekło -
I do obu - szlaki."
Wielkie dzięki ! Jakieś bilety, przedsprzedaż czy coś. Nie chciałbym jechać z Wrocławia tylko po to, żeby oglądać kościół z zewnątrz.
Z tego, co zrozumiałam z wypowiedzi ZŁ na temat tego koncertu, to wstęp darmowy (choć nie było to powiedziane wprost).
Jak dowiem się coś więcej, to dam tu znać.

Krzysztofie, a może Ty wiesz coś wiecej?
"Choć tyle wiemy własnym doświadczeniem:
W nas jest Raj, Piekło -
I do obu - szlaki."
Jak to się mówi - chwilowo straciłem płynność finansową - stąd moje drobiazgowe i upierdliwe pytania. Sorki, nakarmię rybki...
olaff22 napisał(a):Moja wersja nie wskazuje na WINĘ ZŁ. Moja wersja mówi, że PRZYCZYNĄ niewydania "Stajneki" była niezgoda ZŁ.
Sam pan Zbyszek na koncercie mówił, że płyta była 10 lat przez niego wychodzona w pomatonie, że nie udało się panu jackowi i dopiero jemu się udało. No więc dlaczego twierdzisz, że przyczyną była niezgoda?
KARCZMA napisał(a):Jak to się mówi - chwilowo straciłem płynność finansową - stąd moje drobiazgowe i upierdliwe pytania. Sorki, nakarmię rybki...

Bo nie wierzę panu Zbyszkowi. Bo wiem, że nie tak było.
Właściwie to nie ma szans na wyjaśnienie tej kwestii. możemy sobie pogdybać. Bo jakiż dowód musiałby ZŁ przedstawić aby mu wierzć, lub jakie dowody mamy przeciw? Mam tylko nadzieję że program "Szukamy stajenki" będzie dostępny dla przeciętnego zjadacza chleba właśnie przed świętami. Bo i jaki jest wybór w czasie najlepszej sprzedawalności kolęd?
KARCZMA napisał(a):Właściwie to nie ma szans na wyjaśnienie tej kwestii. możemy sobie pogdybać. Bo jakiż dowód musiałby ZŁ przedstawić aby mu wierzć, lub jakie dowody mamy przeciw?
Nie, Karczmo, bynajmniej nie jest tak, że możemy sobie pogdybać. Te kwestie nie pojawiły się bowiem dopiero teraz. One były od dziesięciu lat. Dowodem dla mnie jest świadectwo Jacka. Sprawa była wielkrotnie omawiana itd.

KARCZMA napisał(a):Mam tylko nadzieję że program "Szukamy stajenki" będzie dostępny dla przeciętnego zjadacza chleba właśnie przed świętami. Bo i jaki jest wybór w czasie najlepszej sprzedawalności kolęd?
No przecież płyta trafiła do sprzedaży 10 grudnia.

KN.
To że płyta trafiła 10 grudnia to fajnie. Ale mi chodzi o dotarcie do ludu z tymi kolędami. Np. Pan Leszek Kopeć z wrocławskiego radia namiętnie puszcza piosenki JK a we wigilię "poszła" Szukamy stajenki. Gdyby tak jeszcze inne formy, nie tyle reklamy co popularyzacji tych kolęd to może... Jakoś tak dla nie zarażonych jest to dalej drugi obieg i sam nie wiem co z tym można zrobić.
Hydrozagadka napisał(a):Napisałam wcześniej - 30 stycznia, w okolicach godziny 13:00, w kościele św. Floriana na Pradze (to ten na przeciwko ZOO w Wa-wie). Ponoć nie ma byc więcej koncertów.

No i jak?...
Był ktoś?...
Odbył się koncert?...

Ja ze swojej strony dowiadywałem się i nikt nic nie wiedział...

Pozdrawiam...
Mateo Strunnik
bo ma być 6 lutego zobacz w imprezach i na stronie Czyżykiewicza Big Grin
Dziękuję bardzo...Smile

O stronie Czyżykiewicza nie miałem pojęcia...
Mam nadzieję ze to już pewny termin...

Pozdrawiam...
Mateo Strunnik