Liczba postów: 3,032
Liczba wątków: 162
Reputacja:
0
Wszystkiego najlepszego
Samych sukcesów na niwie szachowo-tenisowo-brydżowo-scrabblowo-bilardowo-kaczmarologicznej
Rozwijania nowo odkrytych, zbyt długo uśpionych talentów literackich! Spełnienia wszystkich marzeń! I uwaga - najważniejsze - kolejowej linii TGV na trasie Bydgoszcz-Zamość
"Nie sposób zrozumieć dziejów narodu polskiego - tej wielkiej tysiącletniej wspólnoty, która tak głęboko stanowi o mnie, o każdym z nas - bez Chrystusa."
Jan Paweł II
Liczba postów: 1,019
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Dziękuję wszystkim za życzenia, z powodu spotkania w przededniu moich urodzin amatorów cudzych portfeli dopiero dziś opuściłem szpital.
"nawet jeżeli czyjeś sacrum jest dla mnie profanum, to sama kultura osobista, szacunek dla innego człowieka nakazuje mi pewną powściągliwość słowną."
Liczba postów: 3,606
Liczba wątków: 167
Reputacja:
0
bryce napisał(a):dopiero dziś opuściłem szpital
Tym bardziej: zdrowia! (Mam nadzieję, że nie było tak groźnie, jak zabrzmiało w Twojej wiadomości...)
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Liczba postów: 1,284
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Wszystkiego najlepszego! Zwłaszcza zdrowia
.
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Liczba postów: 3,032
Liczba wątków: 162
Reputacja:
0
bryce napisał(a):z powodu spotkania w przededniu moich urodzin amatorów cudzych portfeli
Podczas najbliższego Festiwalu w Bydgoszczy urządzimy na nich obławę
"Nie sposób zrozumieć dziejów narodu polskiego - tej wielkiej tysiącletniej wspólnoty, która tak głęboko stanowi o mnie, o każdym z nas - bez Chrystusa."
Jan Paweł II
Liczba postów: 1,019
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
pkosela napisał(a):Mam nadzieję, że nie było tak groźnie
Wiadomość dla Alka:
"Przetost śluzówek małżówin nosowych, ognisko hipodensyjne wielkości 5x4 mm w lewej półkuli mózgu w okolicy czołowo - skroniowej, NMR w sekwencjach SE i TSE w obrazach T1, T2, PD zależnych, Flair w projekcjach poprzecznych, czołowych, strzałkowych - zanik zakrętu dolnego prawego płata skroniowego z poszerzeniem rowków mózgowia".
Wiadomość dla pozostałych :
"Wstrząśnienie mózgu, uraz głowy i barku prawego, siniec okularowy oka prawego, płyn w zatokach szczękowych."
"nawet jeżeli czyjeś sacrum jest dla mnie profanum, to sama kultura osobista, szacunek dla innego człowieka nakazuje mi pewną powściągliwość słowną."
Liczba postów: 3,456
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
bryce napisał(a):"Wstrząśnienie mózgu, uraz głowy i barku prawego, siniec okularowy oka prawego, płyn w zatokach szczękowych."
Brzmi jakby cię napadła horda Kozaków!
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]