Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Paweł Konopacki napisał(a):Jednocześnie chcę poinformować, ze dalsze informacje na temat prac związanych z wydawnictwami nie będą przez nas gdziekolwiek publikowane. To samo dotyczy jakichkolwiek innych szeroko rozumianych inicjatyw kaczmarologicznych, w których udział będzie w najbliższym czasie brała Patrycja. To straszne! :o
Paweł Konopacki napisał(a):Wyjątkiem od tej zasady będzie udostępnienie zainteresowanym opinii prawnej na temat ostatniej woli JK - tą, zgodnie z obietnicą, w odpowiednim czasie udostępnimy osobom zainteresowanym poznaniem jej treści. Kurcze, jaki Ty jesteś wspaniałomyślny!
Jestem przekonany, że zainteresowane osoby, będą Ci wdzięczne i za tę łaskę.
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Kubo, piszesz o moich obsesjach. A czy naprawdę nie widzisz, że w ciągu kilku godzin odpowiadasz we wszystkich tematach, w jakich zabiore głos? W każdym musisz coś napisać, w kazdym jakośc sie odnieść do moich słów.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Paweł Konopacki napisał(a):Wyjątkiem od tej zasady będzie udostępnienie zainteresowanym opinii prawnej na temat ostatniej woli JK - tą, zgodnie z obietnicą, w odpowiednim czasie udostępnimy osobom zainteresowanym poznaniem jej treści. Kurcze, jaki Ty jesteś wspaniałomyślny! A co stoi na przeszkodzie, żeby tę opinię udostępnić po prostu tutaj?
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Luter napisał(a):co stoi na przeszkodzie, żeby tę opinię udostępnić po prostu tutaj? To, że autorzy tej opinii nie wyrazili takiej woli.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Reputacja:
1
Paweł Konopacki napisał(a):Kubo, piszesz o moich obsesjach. A czy naprawdę nie widzisz, że w ciągu kilku godzin odpowiadasz we wszystkich tematach, w jakich zabiore głos? W każdym musisz coś napisać, w kazdym jakośc sie odnieść do moich słów. W sumie mógłbym o Tobie powiedzieć dokładnie to samo. Ale ok, w takim razie obaj jesteśmy opętani.
Paweł Konopacki napisał(a):Luter napisał(a):co stoi na przeszkodzie, żeby tę opinię udostępnić po prostu tutaj? To, że autorzy tej opinii nie wyrazili takiej woli. No, ale jeśli oferujesz podzielenie się tymi materiałami na pw z osobami, które się zgłoszą, no to w czym rzecz? Chyba, że będziesz selekcjonował komu udostępnisz materiały, a komu nie. Co specjalnie by mnie nie zaskoczyło.
Liczba postów: 5,238
Liczba wątków: 221
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Na tą chwilę nie wiadomo, kiedy mogą ruszyć prace nad wydaniem Antologii. To może by na razie zrobić dodruk "Ale źródła"? Bo jest uzasadniona obawa, że część Forumowiczów może nie dożyć roku 2074, w którym do publikacji utworów Jacka zgoda spadkobierów nie będzie potrzebna.
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Paweł Konopacki napisał(a):To, że autorzy tej opinii nie wyrazili takiej woli. Teraz to sobie jaja robisz chyba?? To oni muszą wyrażać jakąś wolę?? Jeżeli ktoś zleca wykonanie opinii, to chyba także decyduje co z nią zrobi po wykonaniu. To tak jakby pracownik wykonał coś w pracy i zastrzegł, że pracodawca nie może efektów jego pracy wykorzystywać ))))))
[ Dodano: 16 Maj 2008, 23:32 ]
Paweł Konopacki napisał(a):Pełnomocnik Kosmy Kaczmarskiego zgłosił dość poważne zastrzeżenia do umowy. Zastrzeżenia te wydają się być uzasadnione. Ale o co chodzi konkretnie??
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
skawar745
Niezarejestrowany
Życie życiem, leci. A teraz to i meble do przedpokoju https://www.vox.pl/meble-do-przedpokoju trzeba było zamówić online. W dużym mieście średnio bezpiecznie wybrać się na takie zakupy, bo i tylko w sobotę czas a ludzie tłumami sobie spacery w meblowych robią.
xKonradziKx
Niezarejestrowany
Samo życie... Jak sobie radzicie po tych pandemicznych zawirowaniach? Udało Wam się zachować pracę?
zAcHoMoWsKi
Niezarejestrowany
No życie takie jest. Nic się na to nie poradzi i trzeba po prostu płynąć z nurtem.
BogdanCZUJ
Niezarejestrowany
Myślę, że moje życie jest w miarę fajne
KrzysztoFeeeK
Niezarejestrowany
Moim zdaniem teraz mamy bardzo dobre życie i nie ma co narzekać
735Jacusiek
Niezarejestrowany
Na pewno w tamtym roku życie nas mocno doświadczyło, ale teraz będzie na pewno dużo lepiej
Reputacja:
1
(02-22-2008, 01:31 PM)Niktważny napisał(a): berseis13 napisał(a):jednej strony piszesz, jak to "ciągnę jak smok", z drugiej, że "blokuję wydawnictwa"... Więc jak to jest? blokuję wydawnictwa, z dochodów których mogłabym "ciągnąć jak smok"? Bingo!!!! Krzysio się znów zakałapućkał w swojej do Ciebie nienawiści.
A jakie jest teraz Twoje zdanie po 14 latach w tej kwestii?
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
|