Liczba postów: 42
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Jesli nie dojdzie do jakiejs globalnej katastrofy kosmicznej, to zarejestrujemy koncert Oczywiscie zdjecia takze beda - dla tych, co lubia patrzec
Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia...
<!-- m --><a class="postlink" href="http://galeria.efez.net/v/Kaczmarski/">http://galeria.efez.net/v/Kaczmarski/</a><!-- m -->
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
xaos napisał(a):Jesli nie dojdzie do jakiejs globalnej katastrofy kosmicznej, to zarejestrujemy koncert Zawsze pozostaję w ewentualnej rezerwie!!!
Fajnie, że też będziesz, Andrzeju!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Liczba postów: 99
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Zawsze należy mieć przy sobie buteleczkę whisky na wypadek ukąszenia przez węża. I zawsze należy mieć przy sobie małego węża;)
Reputacja:
0
Reputacja:
0
No przeciez dobrze napisalam chyba ... a w Skarzysku sie pewnie nie zauwazymy
dobranoc w kazdym razie
dobra, juz wiem o co chodzi z Kuba pod klawiszami zielona i glupia ja... ide spac
Zawsze należy mieć przy sobie buteleczkę whisky na wypadek ukąszenia przez węża. I zawsze należy mieć przy sobie małego węża;)
Reputacja:
0
zielonymelon napisał(a):... a w Skarzysku sie pewnie nie zauwazymy Ani mi się waż!
Liczba postów: 7
Reputacja:
0
a pociągi ze Ska jutro:
19.00 19.26 20.35
a z krakowa
12.49 14.51
Pokoazcie sie jak przyjedziecie, to Was poznam
[ Dodano: 8 Luty 2008, 18:01 ]
pkosela napisał(a):PERPETUA napisał(a):ten drugi koncert to "Slawek Wierzcholski & Nocna Zmiana Bluesa" O! Fajny koncert może być
Tylko biletów może nie być...
NZB zacny zespół, ale czy jest możliwość, żeby miejscowi (mniej lub bardziej ) zadbali o jakąś rezerwację dla przyjezdnych? Wiem, że kilka osób będzie akurat w okolicy. jest możliwość ile?
[ Dodano: 8 Luty 2008, 18:15 ]
Kursy na trasie Skarżysko-Kamienna - Kraków:
Godzina odjazdu Informacje
odjazd z ul. Bankowej,
kursuje codziennie oprócz świąt Wielkanocnych i Bożego Narodzenia, przyjazd do Krakowa na ul. Pawią (bok Galerii Krakowskiej)
05:00
07:35
12:30
15:35
KRAKOW- SKARŻYSKO
Godzina odjazdu
odjazd z ul. Pawiej (bok Galerii Krakowskiej),
kursuje codziennie oprócz świąt Wielkanocnych i Bożego Narodzenia
08:10
11:50
17:30
19:40
Firma PLTERS posiada w sprzedaży bilety miesięczne na trasy regularne.
Dla uczniów i studentów zniżka - 49%, dla nauczyciela i osoby niewidomej - 37%, dla dziecka dotkniętego inwalidztwem lub niepełnosprawnego - 78%
Informacja i rezerwacja miejsc: Tel. 041 3743570 lub 606 127 834
Strona WWW: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.platers.go3.pl/">http://www.platers.go3.pl/</a><!-- m -->
Jakaś ciepła mnie otacza cisza wokół,
Padam z nóg i czuję ręce na ramionach,
Liczba postów: 3,606
Liczba wątków: 167
Reputacja:
0
PERPETUA napisał(a):jest możliwość ile? Dziękuję za chęć pomocy. Niestety, po raz kolejny z powodów zdrowotnych muszę odwołać. (Pieprzone wirusy! Czy jest mks w tabletkach?)
Ale wiem, że wybierało się kilka osób z Warszawy, więc pewnie się odezwą.
Do następnego razu!
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Reputacja:
0
Liczba postów: 1,171
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Machaj chorągiewką, podskakuj i wołaj "Uuuu! Tu jestem!"
Mnie niestety nie będzie, wyjazd mi się przesunął o tydzień . Ale nie wątpię, że do przyszłego razu! Bawcie się dobrze!
"Radio to cudowny wynalazek! Jeden ruch ręki i ... nic nie słychać." :)
Reputacja:
0
zielonymelon napisał(a):mam nadzieje, ze tak nie bedzie Jak zobaczysz takie coś nieduże, z dużym plecakiem i kamerą - to będę ja!
Liczba postów: 7
Reputacja:
0
gosiafar napisał(a):Jak zobaczysz takie coś nieduże, z dużym plecakiem i kamerą - to będę ja! no nie takie małe miło było Was wszystkich poznać
juz po koncercie w ciepłym domu i przykro mi ze to powiem ale...czuje pewien niedosyt... zeby sie delikatnie wyrazić.
Jesli ktoś jest zainteresowany zapisem koncertu słuze, tylko jeszcze nie opanowalam obróbki ;/ czyli zeby usunąć szumy etc.
Pozdrawiam wszystkich ciepło
PS.Tak Łukasz przeżyje bez piosenki dla siebie... troche liczyłam na nią...
Jakaś ciepła mnie otacza cisza wokół,
Padam z nóg i czuję ręce na ramionach,
Reputacja:
0
PERPETUA napisał(a):miło było Was wszystkich poznać I mi też było miło, gdzie zginęłaś przed afterparty?
Koncert był super! I dzięki serdeczne Panom Wykonawcom!
Szkoda, że Michał i Irek tak szybko musieli wracać!
Dzięki też za sympatyczne afterparty, świetnie, że było tak blisko dworca!
Tym razem wróciłam bez przygód! (To źle czy dobrze?)...
I dzięki za odprowadzenie! Andrzej, mam nadzieję, że pamiętasz o obietnicy!
Świetnie, że znów mogłam posłuchać Zico! Miło też było wreszcie usłyszeć Kubę, który kiedyś twierdził, że lepiej, bym go nie słyszała, jak śpiewa, a brzmiało bardzo sympatycznie!
A te zdjęcia, Kubo, masz jak w banku!
Super, że mogłam poznać nowe osoby, np. Zielonego Melona, która bezbłędnie mnie rozpoznała po opisie!
No i fajnie, że był Piotrek! Całkiem niespodziewanie!
Cieszę się, że byłam, szkoda tylko, że nie dłużej! Ale kiedyś to nadrobimy!
Reputacja:
0
Bardzo milo bylo wszystkich poznac
koncert swietny, szacunek, gratulacje i wielkie dzieki dla wszystkich Panow
i dzieki tez za niewiarygodnie mily afterek
Liczba postów: 678
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
Dzięki wszystkim za przybycie z tak daleka Co do koncertu to nagłośnienie było fatalne, przepraszam za to (niestety nie miałem na to wpływu ) i za błędy . Jeśli chodzi o afterek to mnie też się bardzo podobał A to winko na samym końcu troszkę za szybko weszło mi w głowę
Przestań potykać się z tym murem, nie widzisz, że na dobre skrzepł?
Reputacja:
0
Reputacja:
0
Łukasz napisał(a):Co do koncertu to nagłośnienie było fatalne, przepraszam za to (niestety nie miałem na to wpływu ) i za błędy Z nagłośnieniem nie było tak źle, błędy wielkodusznie darujemy!
Łukasz napisał(a):Jeśli chodzi o afterek to mnie też się bardzo podobał Mi też, szkoda tylko, że tak szybko musiałam jechać... (
Ale wszyscy chcieli do Krakowa, a mi się nie chciało samej siedzieć do 4.00 rano.
Łukasz napisał(a): A to winko na samym końcu ...jeszcze bardziej mi szkoda...
No i koncert "afterpartowy" był super!
Dobrze, że zaczęliście się odzywać, bo już myślałam, że "zaginęliście w akcji"! :rotfl:
Koncerty w Skarżysku to świetna sprawa! W miarę blisko i z Warszawy, i z Krakowa, knajpka na afterparty też sympatyczna! Kiedy powtarzamy?
Zwłaszcza, że muszę koniecznie sprawdzić, co pisałam na tej kartce do "oprawy", bo pisałam "w biegu", a i tak ledwo zdążyłam na pociąg!
No, i Kuba nie narzekał na instrument, tylko na brak żyrandola...
Liczba postów: 42
Reputacja:
0
gosiafar napisał(a):Andrzej, mam nadzieję, że pamiętasz o obietnicy! Oczywiscie, ze pamietalem... Niestety, po drodze nie natrafilismy na zadnego malego czerwonego skubanca, ktoremu dalbym w paszcze W zwiazku z tym przerzucilem paleczke dreczyciela czerwonych na Lukasza
Milo mi bylo poznac 3 nowe osoby z Krakowa, z pewnoscia bedziemy jeszcze nie raz wmacniac wiezi afterpartiowe
Lukasz, taki fajny domek a nim tylko 2 butelki wina?
Ach, no i zdjecia z koncertu... Jak zwykle:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://galeria.efez.net/v/Kaczmarski/">http://galeria.efez.net/v/Kaczmarski/</a><!-- m -->
X.
P.S. Galeria moze byc nieczynna dzisiaj w godzinach 2-13, w zwiazku z modernizacja sieci energetycznej w okolicy serwera.
Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia...
Liczba postów: 100
Reputacja:
0
Jeśli chodzi o sam koncert to miał on podobną formę do tego w Starym Porcie, z tą różnicą, że część druga była wyraźnie krótsza niż wtedy. W sumie była to też największa wada, jak dla mnie koncert mógłby trwać jeszcze z godzinę dłużej (albo i dwie... ). Ale rzeczywiście, parę razy Łukasz się pomylił - stres? Tak czy siak jego występ mi się bardzo podobał jak i zresztą cały koncert. Elessar oraz Irek i Kuba wysokiej formie . Wielkie dzięki za świetny koncert. A, co do nagłośnienia to też mi się wydaje, że było wcale niezłe (a już na pewno w porównaniu do tego co jest zazwyczaj w knajpach).
Na szczęście, krótki czas trwania koncertu wynagrodziło dalsze granie w knajpie, którą znalazł wcześniej Łukasz. Jeszcze raz podziękowania dla niego.
Chciałbym pozdrowić wszystkie osoby, które miałem okazję poznać - było super .
Trzecie już podziękowania dla Łukasza za niezwykle miłą gościnę.
Xaos bardzo fajne zdjęcia, jak zawsze .
Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich, do następnego razu!
Reputacja:
0
TomciO napisał(a):druga była wyraźnie krótsza niż wtedy. W sumie była to też największa wada, jak dla mnie koncert mógłby trwać jeszcze z godzinę dłużej (albo i dwie... Podejrzewam, że gdybyśmy mieli wiedzę, że ten drugi koncert (NZB) będzie gdzie indziej, tak szybko by się nie skończyło!
TomciO napisał(a):Ale rzeczywiście, parę razy Łukasz się pomylił Tym bardziej podziwiam Michała, który mimo wszystko utrzymywał właściwą tonację!
TomciO napisał(a):Tak czy siak jego występ mi się bardzo podobał jak i zresztą cały koncert. Tu się zdecydowanie zgadzam! Warto było się wybrać!
TomciO napisał(a):Wielkie dzięki za świetny koncert. Popieram!
Liczba postów: 2,306
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Od Michała:
Nie mam chwilowo netu, więc krótko: dziękuję kolegom za miły koncert i publiczności.
O jakąś większą relacje pokuszę się jak już odzyskam internet.
Pozdrawiamy,
Michał i Elżbieta
Reputacja:
0
Już sam mogę napisać, więc tym razem troszkę (tylko troszkę!) dłużej. Dziękuję bardzo wszystkim za tak liczne przybycie. Cieszę się, że mogłem zagrać przed taką publicznością. Mam nadzieję, że występ się podobał i że jeszcze kiedyś będziemy mogli tam zagrać.
Za wszelkie błędy przepraszamy i obiecujemy się poprawić następnym razem.
Wielkie podziękowania dla Andrzeja za zdjęcia - świetne! Dla gosifar za kilka uwag zaraz po koncercie (i oczekuję na obiecane pliki video. )
Raz jeszcze dziękuję!
"In the city od blinding lights..."
--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Reputacja:
0
Elessar napisał(a):Mam nadzieję, że występ się podobał i że jeszcze kiedyś będziemy mogli tam zagrać. Występ się bardzo podobał i grajcie tam co tydzień!
No, może - z przyczyn finansowych - co dwa tygodnie! :rotfl:
Nie chcę się "podlizywać" Łukaszowi, ale uważam, że Skarżysko to świetne miejsce!
Reputacja:
0
gosiafar napisał(a):Nie chcę się "podlizywać" Łukaszowi, ale uważam, że Skarżysko to świetne miejsce! Bo tutaj nie mieszkasz
Liczba postów: 119
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
To może ja parę o koncercie i nie tylko
Powiem szczerze, że dziwne uczucie siedzieć po drugiej stronie barykady , gdy na scenie grają koledzy z którymi się występowało ( Łukasz i Irek ) , koncert ten odbierałem zatem inaczej niż zwykły widz kolegów nie będę oceniał, powiem tylko ,że mi się podobało i przyjemnie słuchało. Łukasz z tym nagłośnieniem naprawdę nie było tak tragicznie, no chyba że u Was na scenie źle było słychać, ale jak rozmawiałem z Michałem po koncercie twierdził że było dobrze słychać.
Fajnie było spotkać wszystkich forumowiczów i nie tylko na spotkaniu po koncertowym. szkoda tylko że Michał z Irkiem musieli wracać.
Łukasz dzięki za wspólne granie w Caffe
pozdrowionka
"Jednego nikt mi nie odbierze Ja jestem JA JA JA"
Reputacja:
0
Zico napisał(a):jak rozmawiałem z Michałem po koncercie twierdził że było dobrze słychać. Michał twierdził, że było słychać lepiej niż na koncercie w Starym Porcie.
"In the city od blinding lights..."
--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Reputacja:
0
Zico napisał(a):no chyba że u Was na scenie źle było słychać,
Zbyszku sam dobrze wiesz jak to jest z tymi nieszczęsnymi odsłuchami...
Reputacja:
0
Łukasz napisał(a):Bo tutaj nie mieszkasz Nie mieszkam, fakt...
Ale to tak w połowie drogi między Krakowem a Warszawą, wszystkim łatwiej dojechać!
I knajpka sympatyczna!
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
gosiafar napisał(a):Ale to tak w połowie drogi między Krakowem a Warszawą, wszystkim łatwiej dojechać! No z tymi 'wszystkimi' to bym polemizował
Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Liczba postów: 119
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Elessar napisał(a):Michał twierdził, że było słychać lepiej niż na koncercie w Starym Porcie. No masz racje Michał , ale i tak było dobrze słychać
Łukaszu wiem wiem jak to bywa z tymi odsłuchami
"Jednego nikt mi nie odbierze Ja jestem JA JA JA"
|