Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skarżysko-Kamienna 09.02.08
Jesli nie dojdzie do jakiejs globalnej katastrofy kosmicznej, to zarejestrujemy koncert Smile Oczywiscie zdjecia takze beda - dla tych, co lubia patrzec Smile
Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia...
<!-- m --><a class="postlink" href="http://galeria.efez.net/v/Kaczmarski/">http://galeria.efez.net/v/Kaczmarski/</a><!-- m -->
Odpowiedz
xaos napisał(a):Jesli nie dojdzie do jakiejs globalnej katastrofy kosmicznej, to zarejestrujemy koncert Smile
Zawsze pozostaję w ewentualnej rezerwie!!! Smile
Fajnie, że też będziesz, Andrzeju! Big Grin
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):
zielonymelon napisał(a):pod sufitem czy pod klawiszamiWink
Nad! Nad klawiszami!!! Nawet pod sufitem!!! Big Grin
To ja mam bujniejszą wyobraźnię!!! :rotfl:
o lol Big Grin pod sufitem, nad klawiszamiBig Grin wiecej sensu?Wink
Zawsze należy mieć przy sobie buteleczkę whisky na wypadek ukąszenia przez węża. I zawsze należy mieć przy sobie małego węża;)
Odpowiedz
zielonymelon napisał(a):o lol Big Grin pod sufitem, nad klawiszamiBig Grin wiecej sensu?Wink
Oj, Melon, jakaś Ty Zielona! Co tu tłumaczyć... :rotfl:
Wszystko Ci wytłumaczę w Skarżysku! Smile
Odpowiedz
No przeciez dobrze napisalam chyba Big Grin ... a w Skarzysku sie pewnie nie zauwazymy Sad
dobranoc w kazdym razieWink
dobra, juz wiem o co chodzi z Kuba pod klawiszami Big Grin zielona i glupia ja... ide spacWink
Zawsze należy mieć przy sobie buteleczkę whisky na wypadek ukąszenia przez węża. I zawsze należy mieć przy sobie małego węża;)
Odpowiedz
zielonymelon napisał(a):... a w Skarzysku sie pewnie nie zauwazymy Sad
Ani mi się waż! Big Grin
Odpowiedz
a pociągi ze Ska jutro:
19.00 19.26 20.35

a z krakowa
12.49 14.51

Pokoazcie sie jak przyjedziecie, to Was poznam Smile

[ Dodano: 8 Luty 2008, 18:01 ]
pkosela napisał(a):
PERPETUA napisał(a):ten drugi koncert to "Slawek Wierzcholski & Nocna Zmiana Bluesa"
O! Fajny koncert może być Smile
Tylko biletów może nie być...
NZB zacny zespół, ale czy jest możliwość, żeby miejscowi (mniej lub bardziej Wink ) zadbali o jakąś rezerwację dla przyjezdnych? Wiem, że kilka osób będzie akurat w okolicy. Wink
jest możliwość Smile ile?

[ Dodano: 8 Luty 2008, 18:15 ]
Kursy na trasie Skarżysko-Kamienna - Kraków:

Godzina odjazdu Informacje
odjazd z ul. Bankowej,
kursuje codziennie oprócz świąt Wielkanocnych i Bożego Narodzenia, przyjazd do Krakowa na ul. Pawią (bok Galerii Krakowskiej)
05:00
07:35
12:30
15:35

KRAKOW- SKARŻYSKO

Godzina odjazdu
odjazd z ul. Pawiej (bok Galerii Krakowskiej),
kursuje codziennie oprócz świąt Wielkanocnych i Bożego Narodzenia

08:10
11:50
17:30
19:40

Firma PLTERS posiada w sprzedaży bilety miesięczne na trasy regularne.
Dla uczniów i studentów zniżka - 49%, dla nauczyciela i osoby niewidomej - 37%, dla dziecka dotkniętego inwalidztwem lub niepełnosprawnego - 78%
Informacja i rezerwacja miejsc: Tel. 041 3743570 lub 606 127 834
Strona WWW: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.platers.go3.pl/">http://www.platers.go3.pl/</a><!-- m -->
Jakaś ciepła mnie otacza cisza wokół,
Padam z nóg i czuję ręce na ramionach,
Odpowiedz
PERPETUA napisał(a):jest możliwość ile?
Dziękuję za chęć pomocy. Niestety, po raz kolejny z powodów zdrowotnych muszę odwołać. Sad (Pieprzone wirusy! Czy jest mks w tabletkach?)
Ale wiem, że wybierało się kilka osób z Warszawy, więc pewnie się odezwą.
Do następnego razu!
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):
zielonymelon napisał(a):... a w Skarzysku sie pewnie nie zauwazymy Sad
Ani mi się waż! Big Grin
Wink mam nadzieje, ze tak nie bedzieWink
Perpetua wielkie dzieki za rozklad. jak sie mamy pokazac?Wink
Odpowiedz
Machaj chorągiewką, podskakuj i wołaj "Uuuu! Tu jestem!" Smile

Mnie niestety nie będzie, wyjazd mi się przesunął o tydzień Sad. Ale nie wątpię, że do przyszłego razu! Smile Bawcie się dobrze! Smile
"Radio to cudowny wynalazek! Jeden ruch ręki i ... nic nie słychać." :)
Odpowiedz
zielonymelon napisał(a):mam nadzieje, ze tak nie bedzieWink
Jak zobaczysz takie coś nieduże, z dużym plecakiem i kamerą - to będę ja! Big Grin
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):Jak zobaczysz takie coś nieduże, z dużym plecakiem i kamerą - to będę ja! Big Grin
no nie takie małe Smile miło było Was wszystkich poznać Smile
juz po koncercie w ciepłym domu i przykro mi ze to powiem ale...czuje pewien niedosyt... zeby sie delikatnie wyrazić.
Jesli ktoś jest zainteresowany zapisem koncertu słuze, tylko jeszcze nie opanowalam obróbki ;/ czyli zeby usunąć szumy etc.

Pozdrawiam wszystkich ciepło Smile

PS.Tak Łukasz przeżyje bez piosenki dla siebie... troche liczyłam na nią...
Jakaś ciepła mnie otacza cisza wokół,
Padam z nóg i czuję ręce na ramionach,
Odpowiedz
PERPETUA napisał(a):miło było Was wszystkich poznać Smile
I mi też było miło, gdzie zginęłaś przed afterparty? Wink

Koncert był super! I dzięki serdeczne Panom Wykonawcom!
Szkoda, że Michał i Irek tak szybko musieli wracać!

Dzięki też za sympatyczne afterparty, świetnie, że było tak blisko dworca! Big Grin
Tym razem wróciłam bez przygód! (To źle czy dobrze?)...
I dzięki za odprowadzenie! Andrzej, mam nadzieję, że pamiętasz o obietnicy! Smile

Świetnie, że znów mogłam posłuchać Zico! Miło też było wreszcie usłyszeć Kubę, który kiedyś twierdził, że lepiej, bym go nie słyszała, jak śpiewa, a brzmiało bardzo sympatycznie! Smile

A te zdjęcia, Kubo, masz jak w banku! Wink

Super, że mogłam poznać nowe osoby, np. Zielonego Melona, która bezbłędnie mnie rozpoznała po opisie! Big Grin

No i fajnie, że był Piotrek! Całkiem niespodziewanie! Big Grin

Cieszę się, że byłam, szkoda tylko, że nie dłużej! Ale kiedyś to nadrobimy! Smile
Odpowiedz
Bardzo milo bylo wszystkich poznacWink
koncert swietny, szacunek, gratulacje i wielkie dzieki dla wszystkich Panow Wink
i dzieki tez za niewiarygodnie mily afterekWink
Odpowiedz
Dzięki wszystkim za przybycie z tak daleka Smile Co do koncertu to nagłośnienie było fatalne, przepraszam za to (niestety nie miałem na to wpływu Sad ) i za błędy Smile. Jeśli chodzi o afterek to mnie też się bardzo podobał Smile A to winko na samym końcu troszkę za szybko weszło mi w głowę Smile
Przestań potykać się z tym murem, nie widzisz, że na dobre skrzepł?
Odpowiedz
Łukasz napisał(a):A to winko na samym końcu troszkę za szybko weszło mi w głowę Smile
coz, bywa i tak Smile Big Grin

a koncert byl superWink
Odpowiedz
Łukasz napisał(a):Co do koncertu to nagłośnienie było fatalne, przepraszam za to (niestety nie miałem na to wpływu Sad ) i za błędy
Z nagłośnieniem nie było tak źle, błędy wielkodusznie darujemy! Big Grin
Łukasz napisał(a):Jeśli chodzi o afterek to mnie też się bardzo podobał Smile
Mi też, szkoda tylko, że tak szybko musiałam jechać... Sad(
Ale wszyscy chcieli do Krakowa, a mi się nie chciało samej siedzieć do 4.00 rano.
Łukasz napisał(a):Smile A to winko na samym końcu
...jeszcze bardziej mi szkoda... Wink

No i koncert "afterpartowy" był super! Big Grin

Dobrze, że zaczęliście się odzywać, bo już myślałam, że "zaginęliście w akcji"! :rotfl:

Koncerty w Skarżysku to świetna sprawa! W miarę blisko i z Warszawy, i z Krakowa, knajpka na afterparty też sympatyczna! Kiedy powtarzamy? Smile

Zwłaszcza, że muszę koniecznie sprawdzić, co pisałam na tej kartce do "oprawy", bo pisałam "w biegu", a i tak ledwo zdążyłam na pociąg! Wink
No, i Kuba nie narzekał na instrument, tylko na brak żyrandola... Smile
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):Andrzej, mam nadzieję, że pamiętasz o obietnicy! Smile
Oczywiscie, ze pamietalem... Niestety, po drodze nie natrafilismy na zadnego malego czerwonego skubanca, ktoremu dalbym w paszcze Tongue W zwiazku z tym przerzucilem paleczke dreczyciela czerwonych na Lukasza Smile

Milo mi bylo poznac 3 nowe osoby z Krakowa, z pewnoscia bedziemy jeszcze nie raz wmacniac wiezi afterpartiowe Smile
Lukasz, taki fajny domek a nim tylko 2 butelki wina? Tongue

Ach, no i zdjecia z koncertu... Jak zwykle:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://galeria.efez.net/v/Kaczmarski/">http://galeria.efez.net/v/Kaczmarski/</a><!-- m -->

X.

P.S. Galeria moze byc nieczynna dzisiaj w godzinach 2-13, w zwiazku z modernizacja sieci energetycznej w okolicy serwera.
Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia...
Odpowiedz
Jeśli chodzi o sam koncert to miał on podobną formę do tego w Starym Porcie, z tą różnicą, że część druga była wyraźnie krótsza niż wtedy. W sumie była to też największa wada, jak dla mnie koncert mógłby trwać jeszcze z godzinę dłużej (albo i dwie... Tongue). Ale rzeczywiście, parę razy Łukasz się pomylił - stres? Tak czy siak jego występ mi się bardzo podobał jak i zresztą cały koncert. Elessar oraz Irek i Kuba wysokiej formie Smile. Wielkie dzięki za świetny koncert. A, co do nagłośnienia to też mi się wydaje, że było wcale niezłe (a już na pewno w porównaniu do tego co jest zazwyczaj w knajpach).

Na szczęście, krótki czas trwania koncertu wynagrodziło dalsze granie w knajpie, którą znalazł wcześniej Łukasz. Jeszcze raz podziękowania dla niego.
Chciałbym pozdrowić wszystkie osoby, które miałem okazję poznać - było super Smile.
Trzecie już podziękowania dla Łukasza za niezwykle miłą gościnę.
Xaos bardzo fajne zdjęcia, jak zawsze Smile.

Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich, do następnego razu!
Odpowiedz
TomciO napisał(a):druga była wyraźnie krótsza niż wtedy. W sumie była to też największa wada, jak dla mnie koncert mógłby trwać jeszcze z godzinę dłużej (albo i dwie... Tongue
Podejrzewam, że gdybyśmy mieli wiedzę, że ten drugi koncert (NZB) będzie gdzie indziej, tak szybko by się nie skończyło! Big Grin
TomciO napisał(a):Ale rzeczywiście, parę razy Łukasz się pomylił
Tym bardziej podziwiam Michała, który mimo wszystko utrzymywał właściwą tonację! Smile
TomciO napisał(a):Tak czy siak jego występ mi się bardzo podobał jak i zresztą cały koncert.
Tu się zdecydowanie zgadzam! Warto było się wybrać! Smile
TomciO napisał(a):Wielkie dzięki za świetny koncert.
Popieram! Big Grin
Odpowiedz
Od Michała:

Nie mam chwilowo netu, więc krótko: dziękuję kolegom za miły koncert i publiczności.
O jakąś większą relacje pokuszę się jak już odzyskam internet.

Pozdrawiamy,
Michał i Elżbieta Smile
Odpowiedz
Już sam mogę napisać, więc tym razem troszkę (tylko troszkę!) dłużej. Smile Dziękuję bardzo wszystkim za tak liczne przybycie. Cieszę się, że mogłem zagrać przed taką publicznością. Mam nadzieję, że występ się podobał i że jeszcze kiedyś będziemy mogli tam zagrać. Wink

Za wszelkie błędy przepraszamy i obiecujemy się poprawić następnym razem.

Wielkie podziękowania dla Andrzeja za zdjęcia - świetne! Dla gosifar za kilka uwag zaraz po koncercie (i oczekuję na obiecane pliki video. Wink )

Raz jeszcze dziękuję! Smile
"In the city od blinding lights..."

--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Odpowiedz
Elessar napisał(a):Mam nadzieję, że występ się podobał i że jeszcze kiedyś będziemy mogli tam zagrać. Wink
Występ się bardzo podobał i grajcie tam co tydzień!

No, może - z przyczyn finansowych - co dwa tygodnie! :rotfl:
Nie chcę się "podlizywać" Łukaszowi, ale uważam, że Skarżysko to świetne miejsce! Big Grin
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):Nie chcę się "podlizywać" Łukaszowi, ale uważam, że Skarżysko to świetne miejsce!
Bo tutaj nie mieszkasz Tongue
Odpowiedz
To może ja parę o koncercie i nie tylko Smile

Powiem szczerze, że dziwne uczucie siedzieć po drugiej stronie barykady , gdy na scenie grają koledzy z którymi się występowało ( Łukasz i Irek ) , koncert ten odbierałem zatem inaczej niż zwykły widz Smile kolegów nie będę oceniał, powiem tylko ,że mi się podobało i przyjemnie słuchało. Łukasz z tym nagłośnieniem naprawdę nie było tak tragicznie, no chyba że u Was na scenie źle było słychać, ale jak rozmawiałem z Michałem po koncercie twierdził że było dobrze słychać.
Fajnie było spotkać wszystkich forumowiczów i nie tylko na spotkaniu po koncertowym. szkoda tylko że Michał z Irkiem musieli wracać.
Łukasz dzięki za wspólne granie w Caffe

pozdrowionka
"Jednego nikt mi nie odbierze Ja jestem JA JA JA"
Odpowiedz
Zico napisał(a):jak rozmawiałem z Michałem po koncercie twierdził że było dobrze słychać.
Michał twierdził, że było słychać lepiej niż na koncercie w Starym Porcie. Smile
"In the city od blinding lights..."

--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Odpowiedz
Zico napisał(a):no chyba że u Was na scenie źle było słychać,

Zbyszku sam dobrze wiesz jak to jest z tymi nieszczęsnymi odsłuchami...
Odpowiedz
Łukasz napisał(a):Bo tutaj nie mieszkasz Tongue
Nie mieszkam, fakt... Big Grin
Ale to tak w połowie drogi między Krakowem a Warszawą, wszystkim łatwiej dojechać! Smile

I knajpka sympatyczna! Big Grin
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):Ale to tak w połowie drogi między Krakowem a Warszawą, wszystkim łatwiej dojechać! Smile
No z tymi 'wszystkimi' to bym polemizował Wink

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
Elessar napisał(a):Michał twierdził, że było słychać lepiej niż na koncercie w Starym Porcie. Smile
No masz racje Michał Smile , ale i tak było dobrze słychać Smile

Łukaszu wiem wiem jak to bywa z tymi odsłuchami
"Jednego nikt mi nie odbierze Ja jestem JA JA JA"
Odpowiedz