Liczba postów: 99
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Mam nadzieje, ze nie popelniam strasznej gafy zakladajac temat dla koncertu, ktory jeszcze sie nie odbyl... chcialam z tego miejsca  zapytac ile mniej wiecej moze on potrwac? tzn. na ile wynajeta jest sala? i czy ktos z Krakowa sie wybiera - ja jade z przyjaciolka - i czy jest szansa na jakis afterek po koncercie?
Zawsze należy mieć przy sobie buteleczkę whisky na wypadek ukąszenia przez węża. I zawsze należy mieć przy sobie małego węża;)
Liczba postów: 100
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Jedziecie pociągiem? Ja bym się przejechał może jakbym miał z kim.
Liczba postów: 1,018
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
A ktoś jedzie z Warszawy?
NestSite
http://www.arturkaczorek.pl
Reputacja:
0
TomciO chyba autobusem. moze byc autobus?  jesli tak to juz masz z kim jechac
Zawsze należy mieć przy sobie buteleczkę whisky na wypadek ukąszenia przez węża. I zawsze należy mieć przy sobie małego węża;)
Liczba postów: 1,171
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Ale z Krakowa jest bardzo dużo pociągów bezpośrednich do Skarżyska, lepiej pociągiem!  Najprawdopodobniej też będę jechać w sobotę z Krakowa do S-ka, ale nie na koncert  W każdym razie bawcie się dobrze! A gdzie to w ogóle będzie? :>
"Radio to cudowny wynalazek! Jeden ruch ręki i ... nic nie słychać." :)
Reputacja:
0
Powaznie bardzo duzo? musze sie w tym rozpatrzyc dzis jak wroce  to jak bedziesz jechac to jedz z nami, skoro jedziemy w tym samym kierunku  a to bedzie w Miejskim Centrum Kultury, co od razu mi sie kojarzy z ksiegowa z Domu Kultury
Reputacja:
0
No jasne, że miejskie centrum, gdzieżby indziej  W sumie to nawet niedaleko będę  A o której?
No z Krakowa dużo, z Gliwic żadnego
Jechałabym z Wami z chęcią, ale będę z mamą, nie wiem czy chcesz ją poznać  i stertą toreb  Zobaczymy co da się zrobić
Liczba postów: 7
Reputacja:
0
W dniu 9 lutego w Miejskim Centrum Kultury w Skarżysku o godz.17.00 odbędzie się koncert piosenek Jacka Kaczmarskiego - Wojna Postu z Karnawałem
Wystąpią:
Irek Fołta -gitara
Łukasz Jęcek - gitara + śpiew
Michał Mańka - gitara + śpiew
Kuba Mędrzycki - pianino
PS.Zazwyczaj koncert trwa ponad godzine, a busy od nas do Krakowa jezdża wiec, nawet moge podac rozkład.
Jakaś ciepła mnie otacza cisza wokół,
Padam z nóg i czuję ręce na ramionach,
Reputacja:
0
Kazia, a nie dasz rady wpasc na ten koncert skoro niedaleko bedziesz?
Perpetua prosilabym pieknie o rozklad jazdy busow do krk chociaz szukalam, ale nie moge znalezc..a nie o 18 ten koncert?
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
zielonymelon napisał(a):a nie o 18 ten koncert? No, właśnie! W "Imprezach" mamy 18.00, a na stronie MCK 17.00.
Czy ktoś wie coś bliżej na ten temat?
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Reputacja:
0
Postaram się, ale nie wiem czy o 17 w ogóle już będę w Skarżysku. Zobaczę, ale nic nie obiecuję (także sobie nie obiecuję, bo ja też bym z chęcia przyszła, ale obawiam się, czy będzie to możliwe). W każdym razie: ja?
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
dzikakaczka napisał(a):A ktoś jedzie z Warszawy? Tak, ja.
gosiafar napisał(a):Czy ktoś wie coś bliżej na ten temat? Z tego co wiem, to MCK podaje właściwą godzinę.
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Z tego co wiem, to MCK podaje właściwą godzinę. A czemu tak rano?
Liczba postów: 100
Reputacja:
0
zielonymelon napisałem już do Ciebie na GG. Jeśli ktoś jeszcze jedzie z Krakowa to niech też napisze do mnie (choć ja jeszcze nie jestem na 100% pewien, że pojadę). PERPETUA będziemy wdzięczny za ten rozkład bo ten, który jest na stronie RDA Kraków jest nieco ubogi (tzn. chodzi mi zarówno o przyjazdy jak i odjazdy). Ale mam nadzieję, że koncert jednak będzie dłuższy niż godzina, np. tak jak ostatnio w Starym Porcie.
Reputacja:
0
A jak wygląda sprawa biletów? Nie zabraknie?
Czyli o 17 jednak? Hmm...
Reputacja:
0
BILETY? Może zabraknąć? Przyjechać czołgiem? :rotfl:
[ Dodano: 7 Luty 2008, 14:57 ]
Kuba, to miejsce na kolanach nadal aktualne?
Liczba postów: 678
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
Przybywajcie, biletów na pewno nie zabraknie
Przestań potykać się z tym murem, nie widzisz, że na dobre skrzepł?
Reputacja:
1
gosiafar napisał(a):Kuba, to miejsce na kolanach nadal aktualne?  Nie obiecuję, bo mogę ostatecznie wylądować na żyrandolu.
Liczba postów: 2,306
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Co do godziny - kwestia jest taka, że ponoć o 19:00 jest jakiś inny koncert, więc chcemy żeby potencjalni widzowie mogli bez problemu iść na oba jeśli taka ich wola. Chcemy - tak się dowiedziałem od Łukasza.
"In the city od blinding lights..."
--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Liczba postów: 3,606
Liczba wątków: 167
Reputacja:
0
A ten drugi, to co ma być?
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Liczba postów: 2,306
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Tego to już nie wiem niestety.
"In the city od blinding lights..."
--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Liczba postów: 7
Reputacja:
0
[ Dodano: 7 Luty 2008, 20:21 ]
ten drugi koncert to "Slawek Wierzcholski & Nocna Zmiana Bluesa"
nie mam dokładnego rozkładu jazdy busów bo zmienia sie bardzo często ale numer telefonu mam i radza miejsca rezerwowac juz dzis albo jutro rano
BUS PLATERS
413743570
Jakaś ciepła mnie otacza cisza wokół,
Padam z nóg i czuję ręce na ramionach,
Liczba postów: 3,606
Liczba wątków: 167
Reputacja:
0
PERPETUA napisał(a):ten drugi koncert to "Slawek Wierzcholski & Nocna Zmiana Bluesa" O! Fajny koncert może być 
Tylko biletów może nie być...
NZB zacny zespół, ale czy jest możliwość, żeby miejscowi (mniej lub bardziej  ) zadbali o jakąś rezerwację dla przyjezdnych? Wiem, że kilka osób będzie akurat w okolicy.
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
gosiafar napisał(a):No, właśnie! W "Imprezach" mamy 18.00, a na stronie MCK 17.00.
Czy ktoś wie coś bliżej na ten temat? Do Imprez koncert był wpisany, jak tylko któryś z chłopaków (bodajże Łukasz, ale pewna nie jestem) podał, że będzie - i podał wtedy godzinę 18 jako prawdopodobną. Stąd nieścisłość, ale już poprawione
Reputacja:
1
pkosela napisał(a):A ten drugi, to co ma być? Trio Ł-Ch
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Nie obiecuję, bo mogę ostatecznie wylądować na żyrandolu.  To jechać, czy nie jechać?  (
Reputacja:
0
Ja nie smialabym sie wtracac...ale jednak nie moge sie powstrzymac - dobry zyrandol nigdy nie jest zly
Reputacja:
0
zielonymelon napisał(a):dobry zyrandol nigdy nie jest zly No, tak, ja wiem. Ale - o ile mogę sobie jeszcze wyobrazić Kubę grającego na klawiszach ze mną na kolanach - to o wiele trudniej wyobrazić to sobie na żyrandolu... Grawitacja taka jakaś czy coś w tym rodzaju...
No, dobrze, niech Wam będzie: JADĘ!!!
Reputacja:
0
Reputacja:
0
zielonymelon napisał(a):pod sufitem czy pod klawiszami Nad! Nad klawiszami!!! Nawet pod sufitem!!!
To ja mam bujniejszą wyobraźnię!!! :rotfl:
|