Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skarżysko-Kamienna 09.02.08
Mam nadzieje, ze nie popelniam strasznej gafy zakladajac temat dla koncertu, ktory jeszcze sie nie odbyl... chcialam z tego miejsca Big Grin zapytac ile mniej wiecej moze on potrwac? tzn. na ile wynajeta jest sala? i czy ktos z Krakowa sie wybiera - ja jade z przyjaciolka - i czy jest szansa na jakis afterek po koncercie?Wink
Zawsze należy mieć przy sobie buteleczkę whisky na wypadek ukąszenia przez węża. I zawsze należy mieć przy sobie małego węża;)
Odpowiedz
Jedziecie pociągiem? Ja bym się przejechał może jakbym miał z kim.
Odpowiedz
A ktoś jedzie z Warszawy?
NestSite
http://www.arturkaczorek.pl
Odpowiedz
TomciO chyba autobusem. moze byc autobus?Wink jesli tak to juz masz z kim jechacWink
Zawsze należy mieć przy sobie buteleczkę whisky na wypadek ukąszenia przez węża. I zawsze należy mieć przy sobie małego węża;)
Odpowiedz
Ale z Krakowa jest bardzo dużo pociągów bezpośrednich do Skarżyska, lepiej pociągiem! Wink Najprawdopodobniej też będę jechać w sobotę z Krakowa do S-ka, ale nie na koncert Sad W każdym razie bawcie się dobrze! A gdzie to w ogóle będzie? :>
"Radio to cudowny wynalazek! Jeden ruch ręki i ... nic nie słychać." :)
Odpowiedz
Powaznie bardzo duzo? musze sie w tym rozpatrzyc dzis jak wroce Wink to jak bedziesz jechac to jedz z nami, skoro jedziemy w tym samym kierunku Wink a to bedzie w Miejskim Centrum Kultury, co od razu mi sie kojarzy z ksiegowa z Domu KulturyWink
Odpowiedz
No jasne, że miejskie centrum, gdzieżby indziej Big Grin W sumie to nawet niedaleko będę Big Grin A o której?

No z Krakowa dużo, z Gliwic żadnego Wink

Jechałabym z Wami z chęcią, ale będę z mamą, nie wiem czy chcesz ją poznać Wink i stertą toreb Big Grin Zobaczymy co da się zrobić Smile
Odpowiedz
W dniu 9 lutego w Miejskim Centrum Kultury w Skarżysku o godz.17.00 odbędzie się koncert piosenek Jacka Kaczmarskiego - Wojna Postu z Karnawałem

Wystąpią:
Irek Fołta -gitara
Łukasz Jęcek - gitara + śpiew
Michał Mańka - gitara + śpiew
Kuba Mędrzycki - pianino

PS.Zazwyczaj koncert trwa ponad godzine, a busy od nas do Krakowa jezdża wiec, nawet moge podac rozkład. Smile
Jakaś ciepła mnie otacza cisza wokół,
Padam z nóg i czuję ręce na ramionach,
Odpowiedz
Kazia, a nie dasz rady wpasc na ten koncert skoro niedaleko bedziesz?Wink

Perpetua prosilabym pieknie o rozklad jazdy busow do krk chociaz szukalam, ale nie moge znalezc..a nie o 18 ten koncert?
Odpowiedz
zielonymelon napisał(a):a nie o 18 ten koncert?
No, właśnie! W "Imprezach" mamy 18.00, a na stronie MCK 17.00.
Czy ktoś wie coś bliżej na ten temat?
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
Postaram się, ale nie wiem czy o 17 w ogóle już będę w Skarżysku. Zobaczę, ale nic nie obiecuję (także sobie nie obiecuję, bo ja też bym z chęcia przyszła, ale obawiam się, czy będzie to możliwe). W każdym razie: ja? Smile
Odpowiedz
dzikakaczka napisał(a):A ktoś jedzie z Warszawy?
Tak, ja.
gosiafar napisał(a):Czy ktoś wie coś bliżej na ten temat?
Z tego co wiem, to MCK podaje właściwą godzinę.
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Z tego co wiem, to MCK podaje właściwą godzinę.
A czemu tak rano? Big Grin
Odpowiedz
zielonymelon napisałem już do Ciebie na GG. Jeśli ktoś jeszcze jedzie z Krakowa to niech też napisze do mnie (choć ja jeszcze nie jestem na 100% pewien, że pojadę). PERPETUA będziemy wdzięczny za ten rozkład bo ten, który jest na stronie RDA Kraków jest nieco ubogi (tzn. chodzi mi zarówno o przyjazdy jak i odjazdy). Ale mam nadzieję, że koncert jednak będzie dłuższy niż godzina, np. tak jak ostatnio w Starym Porcie.
Odpowiedz
A jak wygląda sprawa biletów? Nie zabraknie? Big Grin

Czyli o 17 jednak? Hmm...
Odpowiedz
BILETY? Może zabraknąć? Przyjechać czołgiem? :rotfl:

[ Dodano: 7 Luty 2008, 14:57 ]
Kuba, to miejsce na kolanach nadal aktualne? Big Grin
Odpowiedz
Przybywajcie, biletów na pewno nie zabraknie Smile
Przestań potykać się z tym murem, nie widzisz, że na dobre skrzepł?
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):Kuba, to miejsce na kolanach nadal aktualne? Big Grin
Nie obiecuję, bo mogę ostatecznie wylądować na żyrandolu. Big Grin
Odpowiedz
Co do godziny - kwestia jest taka, że ponoć o 19:00 jest jakiś inny koncert, więc chcemy żeby potencjalni widzowie mogli bez problemu iść na oba jeśli taka ich wola. Chcemy - tak się dowiedziałem od Łukasza. Wink
"In the city od blinding lights..."

--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Odpowiedz
A ten drugi, to co ma być?
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Odpowiedz
Tego to już nie wiem niestety.
"In the city od blinding lights..."

--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Odpowiedz
[ Dodano: 7 Luty 2008, 20:21 ]
ten drugi koncert to "Slawek Wierzcholski & Nocna Zmiana Bluesa"

nie mam dokładnego rozkładu jazdy busów bo zmienia sie bardzo często ale numer telefonu mam i radza miejsca rezerwowac juz dzis albo jutro rano

BUS PLATERS
413743570
Jakaś ciepła mnie otacza cisza wokół,
Padam z nóg i czuję ręce na ramionach,
Odpowiedz
PERPETUA napisał(a):ten drugi koncert to "Slawek Wierzcholski & Nocna Zmiana Bluesa"
O! Fajny koncert może być Smile
Tylko biletów może nie być...
NZB zacny zespół, ale czy jest możliwość, żeby miejscowi (mniej lub bardziej Wink ) zadbali o jakąś rezerwację dla przyjezdnych? Wiem, że kilka osób będzie akurat w okolicy. Wink
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):No, właśnie! W "Imprezach" mamy 18.00, a na stronie MCK 17.00.
Czy ktoś wie coś bliżej na ten temat?
Do Imprez koncert był wpisany, jak tylko któryś z chłopaków (bodajże Łukasz, ale pewna nie jestem) podał, że będzie - i podał wtedy godzinę 18 jako prawdopodobną. Stąd nieścisłość, ale już poprawione Smile
Odpowiedz
pkosela napisał(a):A ten drugi, to co ma być?
Trio Ł-Ch Big Grin
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Nie obiecuję, bo mogę ostatecznie wylądować na żyrandolu. Big Grin
To jechać, czy nie jechać? Sad(
Odpowiedz
Ja nie smialabym sie wtracac...ale jednak nie moge sie powstrzymac - dobry zyrandol nigdy nie jest zlyWink
Odpowiedz
zielonymelon napisał(a):dobry zyrandol nigdy nie jest zlyWink
No, tak, ja wiem. Ale - o ile mogę sobie jeszcze wyobrazić Kubę grającego na klawiszach ze mną na kolanach - to o wiele trudniej wyobrazić to sobie na żyrandolu... Grawitacja taka jakaś czy coś w tym rodzaju... Big Grin
No, dobrze, niech Wam będzie: JADĘ!!! Big Grin
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):
zielonymelon napisał(a):dobry zyrandol nigdy nie jest zlyWink
No, tak, ja wiem. Ale - o ile mogę sobie jeszcze wyobrazić Kubę grającego na klawiszach ze mną na kolanach - to o wiele trudniej wyobrazić to sobie na żyrandolu... Grawitacja taka jakaś czy coś w tym rodzaju... Big Grin
No, dobrze, niech Wam będzie: JADĘ!!! Big Grin
No to swietnieBig Grin
pomysl ze ja np w ogole sobie Kuby wyobrazic nie mogeWink pod sufitem czy pod klawiszamiWink ale mam nadzieje, ze jak zobacze to uwierzeWink
Odpowiedz
zielonymelon napisał(a):pod sufitem czy pod klawiszamiWink
Nad! Nad klawiszami!!! Nawet pod sufitem!!! Big Grin
To ja mam bujniejszą wyobraźnię!!! :rotfl:
Odpowiedz