02-04-2008, 12:34 PM
"Co się własciwie zmieniło w te urodziny" - demko
|
02-04-2008, 12:39 PM
Dobrze, ze ulegles! i piwo oczywiscie !
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar) Płacić rozpaczą, gniewem, strachem, Zużywać w kłótniach cenne słowa'
02-04-2008, 01:05 PM
Co byś nie mówił - ja lubię jak śpiewasz
Bardzo mi się podoba, osobiście jednak zrezygnowałabym z tego echa.
"Radio to cudowny wynalazek! Jeden ruch ręki i ... nic nie słychać." :)
02-04-2008, 01:18 PM
Kazia:) napisał(a):osobiście jednak zrezygnowałabymMniejszym złem jest dla mnie słuchanie tego w takiej postaci.
02-04-2008, 01:31 PM
ładnie.
123
02-04-2008, 01:46 PM
Pełne uznania piwko !!
Echo moim zdaniem utrudnia odbior.
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
02-04-2008, 02:00 PM
Torrentius napisał(a):Echo moim zdaniem utrudnia odbior.Możliwe. Zważ jednak, że nie są to nagrania przeznaczone do odbioru.
02-04-2008, 02:57 PM
To do czego innego,bo nie rozumiem?
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
02-04-2008, 03:09 PM
Torrentius napisał(a):To do czego innego,bo nie rozumiem?A co mi tam. Tłumaczyłem już dwieście razy - to jeden raz więcej nie zrobi mi różnicy. Otóż są to pliki robocze. Kiedy robię jakąś piosenkę, nagrywam jest szkic, szkielet, przesyłam do ludzi, z którymi współpracuję, by mieli materiał do pracy. Potem na bazie tego dema dopracowujemy jakiś wyjściowy kształt piosenki. I tyle. To tutaj to właśnie taki plik roboczy. Kiedyś zamieściłem jakieś demo, potem jeszcze jakieś i czasem forumowicze "wycyganią" ode mnie - tak jak teraz - kolejne.
02-04-2008, 04:53 PM
Definitywne zaskoczenie ekspresowym przejściem tego tekstu od publikacji do "upiosenkowienia". Oczywiście jak najmilsze. Klimatyczna melodia. Dzięki. Będę oczekiwał wersji salonowej
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.
"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości