02-04-2008, 12:34 PM
"Co się własciwie zmieniło w te urodziny" - demko
|
02-04-2008, 12:39 PM
Dobrze, ze ulegles!
![]()
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar) Płacić rozpaczą, gniewem, strachem, Zużywać w kłótniach cenne słowa'
02-04-2008, 01:05 PM
Co byś nie mówił - ja lubię jak śpiewasz
![]() Bardzo mi się podoba, osobiście jednak zrezygnowałabym z tego echa. ![]()
"Radio to cudowny wynalazek! Jeden ruch ręki i ... nic nie słychać." :)
02-04-2008, 01:18 PM
Kazia:) napisał(a):osobiście jednak zrezygnowałabymMniejszym złem jest dla mnie słuchanie tego w takiej postaci.
02-04-2008, 01:31 PM
ładnie.
123
02-04-2008, 01:46 PM
Pełne uznania piwko !!
Echo moim zdaniem utrudnia odbior.
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
02-04-2008, 02:00 PM
Torrentius napisał(a):Echo moim zdaniem utrudnia odbior.Możliwe. Zważ jednak, że nie są to nagrania przeznaczone do odbioru.
02-04-2008, 02:57 PM
To do czego innego,bo nie rozumiem?
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
02-04-2008, 03:09 PM
Torrentius napisał(a):To do czego innego,bo nie rozumiem?A co mi tam. Tłumaczyłem już dwieście razy - to jeden raz więcej nie zrobi mi różnicy. ![]() Otóż są to pliki robocze. Kiedy robię jakąś piosenkę, nagrywam jest szkic, szkielet, przesyłam do ludzi, z którymi współpracuję, by mieli materiał do pracy. Potem na bazie tego dema dopracowujemy jakiś wyjściowy kształt piosenki. I tyle. To tutaj to właśnie taki plik roboczy. Kiedyś zamieściłem jakieś demo, potem jeszcze jakieś i czasem forumowicze "wycyganią" ode mnie - tak jak teraz - kolejne.
02-04-2008, 04:53 PM
Definitywne zaskoczenie ekspresowym przejściem tego tekstu od publikacji do "upiosenkowienia". Oczywiście jak najmilsze. Klimatyczna melodia. Dzięki. Będę oczekiwał wersji salonowej
![]()
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.
"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości