Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Hehe, nie wiem czemu - obrazek z kwiatami urodzinowymi,jaki wkleilem wyżej - nagle się zmienił w jakąś reklamę...
Oświadczam, że to nie jest żadna prowokacja z mojej strony!
Liczba postów: 1,019
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Hehe, nie wiem czemu - obrazek z kwiatami urodzinowymi,jaki wkleilem wyżej - nagle się zmienił w jakąś reklamę...
Oświadczam, że to nie jest żadna prowokacja z mojej strony! Solenizantce pozostanie kliknąć prawym przyciskiem myszy , aby zobaczyć obrazek, czyli ów bukiet.
"nawet jeżeli czyjeś sacrum jest dla mnie profanum, to sama kultura osobista, szacunek dla innego człowieka nakazuje mi pewną powściągliwość słowną."
Liczba postów: 4,151
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
bryce napisał(a):Solenizantce pozostanie kliknąć prawym przyciskiem myszy , aby zobaczyć obrazek, czyli ów bukiet. Nie wiem o czym piszecie - ja widze piekny , wiosenny bukiet zoltych tulipanow urodzinowych dla Paci -bez klikania. Zeby nie bylo calkiem OT , to Paciu bierz garsciami z zycia - tu, teraz. Mamy je jedno.
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Liczba postów: 1,532
Liczba wątków: 163
Reputacja:
0
Dziękuje wszystkim! Simonie, reklama bardzo fajna a kwiatuszki piękne. Urodziny spędziłam w domciu, wieczorkiem tort naleśnikowy z czekoladą (Witek wsunął 3/4 . Dostałam książkę "Harry Potter i Insygnia śmierci" (żeby móc sobie porównań tłumaczenie z wersji angielskiej) i film "Fracture" z Anthony Hopkinsem (moim największym idolem) i Ryanem Goslingiem (objektem mojego młodzieńczego zauroczenia).
Kot nadal lubi fruwać, Oli, szczególnie kiedy przechodzi pies i akurat można zapolować na jej ogon, wtedy zeskakuje z kanapy i leecii, ale na pewno wolałaby żebyś Ty ją rzucał po mieszkaniu.
Ja sobie życzę dystansu do świata (znieczulicy na zaczepki - dzięki Spalding) i umiejętności oceniania, czy ludzie faktycznie uśmiechają się 'na prawdę' (dzięki Patko) oraz Polskiego obywatelstwa. W sumie to wszystko, więcej mi do szczęścia nie potrzeba
"Chude Dziecko"
Liczba postów: 1,018
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
*-`- *-`- *-`-
NestSite
http://www.arturkaczorek.pl
Liczba postów: 1,686
Liczba wątków: 160
Reputacja:
0
Wszystkiego najlepszego. Przede wszystkim niech cię Polska rzeczywistość zaskakuje w sposób pozytywny.
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.
"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Liczba postów: 1,706
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Najlepszego!
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
michalf napisał(a):Wszystkiego najlepszego. Przede wszystkim niech cię polska rzeczywistość zaskakuje w sposób pozytywny. Dlaczego w poście Michalfa słowo "polska" jest na czerwono?
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Luter napisał(a):michalf napisał(a):Wszystkiego najlepszego. Przede wszystkim niech cię polska rzeczywistość zaskakuje w sposób pozytywny. Dlaczego w poście Michalfa słowo "polska" jest na czerwono? Masz do wyboru brak słowa w słowniku albo nawiązanie do barw narodowych
Pozdrawiam
Zeratul
P.S. Już nie jest :]
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Luter napisał(a):Dlaczego w poście Michalfa słowo "polska" jest na czerwono? Jeśli już, powinno być raczej podkreślone "cię".
[ Dodano: 6 Luty 2008, 23:49 ]
Albo przynajmniej poprawić, skoro już się tak zwłaszcza przy okazji życzeń, szanujemy.
Liczba postów: 1,211
Liczba wątków: 84
Reputacja:
0
Spóźnione, zle dopiero teraz dorwałem się do komputera
Samych sukcesów, spokoju ducha i wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjj
[color=#0000FF][i]Gałąź kona najpiękniej,
Bo umiera, gdy pęknie
Pod owoców zwieszonych
Ciężarem.
Mnie zaszkodził łyk godzin,
Ale jak tu być zdrowym?
Wódki miarę czas leje za barem.[/i][/color]
Reputacja:
0
Wszystkiego najlepszego i ciągłego rozwoju
[b][size=85]Dziś gra się słońcem football-match ogromny!
Bóg strzela gole - po ludzku, wspaniale!
Dziś skok na ziemię z nieba karkołomny,
Cesarskie cięcie i salto mortale![/size][/b]
|