Liczba postów: 1,872
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
Chciałem zapytać mądrych głów :wink: O to jak uczynić aby z kasety VHS umieścić film na kompuerze z rozszerzeniem np. *avi .
Mam parę koncertów Jacka oraz program z nim. Tylko że na kasetach własnie.
I zapytanie drugie czy godzi się tak... :?:
Pozdrawiam :|
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Pewno, ze sie godzi
A jak?
Potrzebujesz TunerTv, albo najlepiej karteDV. Masz?
Najlepiej znajdź łosia co ma i Ci to zrobi z free, albo z browara

A jesli tylko uda ci sie zdobyc TunerTV albo karte DV to sie zglos po dlasze instrukcje.
Ogolnie to b. dobry jest virtuadub do takich rzeczy
Gruźliku,
Nie wciągaj wilgoci !
Reputacja:
0
Czyli Trzeba doprowadzić komputer do takiego stanu by wyświetlało się na nim to co na odbiorniku sygnału telewizyjnego... o to teraz wydaje mi się że to cieżka sprawa może się okazać...
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
No troche to zjamuje czasu i nerów. Jak jestes calkiem zielony w tym, a nie masz pod reka takich kumpli co maja to jako tako obcykane to moze byc ciezko. A jak nie ma sprzetu to juz calkiem.
Ale jak bediesz mial odpowiednie urzadzenie, pomeczysz sie, to wiesz jaka satysfakacja poznie?
Gdybys mieszkal troche blizej to ja bym mogl to zrobic :/
Gruźliku,
Nie wciągaj wilgoci !
Reputacja:
0
kurcze. Właśnie chodzi o to ze nie ma sprzętu a 100 zł nie wydam. Ale będe szukał...
Sizer ja Ci nie proponuje tej przerubki, gdyż w moim przypadku nie wiem jak Twoim mnie to za dużo kosztowało!!!!!Naszczęście zdążyłem zakupiony sprzęt szybko obchnąć, ale niestety już nie w tej cenie :lol: Serio szkoda tylko kaski ;/ Pozdrawiam
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
Niestety, musisz jeszcze poczekać, bo jej nawety jeszscze nie wysłałem gdzie trzeba.
KN.
Reputacja:
0
Ćwicze cnotę cierpliwości, narazie idzie dobrze. Ogólnie nie ma problemu.
Pozdrawiam
Wiesz co Sizer;podziwiam Cie za cierpliwość :wink: Ja mam z tym bardzo duże problemy ;/ Pozdro
Liczba postów: 52
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Zapytam brata, czy jeszcze mu to ustrojstwo działa (przez jakiś czas nasze archiwum kasetowe (VHS) backupował na kompie
"Choć tyle wiemy własnym doświadczeniem:
W nas jest Raj, Piekło -
I do obu - szlaki."