Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
karpie Trójkowe
Są wśród nas słuchacze radiowej Trójki?

Słyszeliście już Karpia 2007?
Dla mnie rewelacja!

Pamiętacie poprzednie Karpie?
Ja jestem wielką fanką Karpii Trójkowych. Mam nagrane wszystkie.
Cóż, każdy ma swojego bzika Wink

Dla tych, którzy nie wiedzą, o czym mówię - link
Odpowiedz
Moje radio jest nastawione na Trójkę i czasem słucham. Karpie są świetne. Nie zbierałem nagrań, ale słyszałem Karpie 2005 i 2006. Tegorocznej wersji niestety jeszcze nie słyszałem, ale pewnie uda mi się dziś wieczorkiem. Najbardziej mnie interesuje, gdzie i jaką wstawkę mówioną ma Mann Wink
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.

"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Odpowiedz
hehe - Mann ma, oczywiście Wink
moje trzy ulubione: Karp 03, 04 i 05.
03 - z grupą MoCarta, o rodzinie Karpiów
04 - z łosiem, który ma kokardkę na ogonie
05 - marsz karpiowy.

No i sentyment mam do pierwszego... pamiętam, że byłam wtedy w pierwszej klasie liceum. Już miałam wychodzić na autobus, kiedy Strzyczkowski zapowiedział utwór swojego autorstwa, niespodziankę dla słuchaczy. Mama mnie zawróćiłą z drzwi.
Ale się uśmiałam!
I nie poszłam na pierwszą lekcję, bo bym już na autobus nie zdążyła.
Odpowiedz
Posłuchałem tego karpia i muszę powiedzieć, że Wasowski nieco przesadził. Są momenty dobre, ale w porównaniu z poprzednimi ten karp nie olśniewa.
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.

"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Odpowiedz
Jak dla mnie żadna rewelacja. Mówię o tegorocznym karpiu, poprzednich nie słyszałem.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
Zeszłoroczny Karp był całkiem dobry. Nie pamiętam jego treści, ale pamiętam, że mi się podobał...
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.lastfm.pl/user/KatAAk/">http://www.lastfm.pl/user/KatAAk/</a><!-- m -->
''Wieczór i noc
Następny krok
A potem znowu świt
Cudem nastaje dzień''-Tomasz Budzyński
Odpowiedz
to fakt, ostatnio trochę zaniżyli z karpiem. Były trzy pod rząd bardzo, bardzo dobre, ale dwa ostatnie już tego poziomu nie trzymają.
Co nie zmienia faktu, że co roku czekam na kolejną edycję karpia. Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości