Liczba postów: 393
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Mam zaszczyt po raz kolejny zaprosić na koncert piosenek Jacka Kaczmarskiego. Będzie to nasz drugi otwarty dla wszystkich występ. Pierwszy odbył się w maju tego roku i spotkał z ciepłym przyjęciem
Koncert odbędzie się 15 grudnia w Bałuckim Ośrodku Kultury przy ulicy Żubardzkiej w Łodzi o godzinie 17:00. Serdczenie zapraszamy wszystkich miłośników JK. Mam nadzieję, że uda się nam, młodym artystom, sprostać wymganiom forumowego grona
..::Zdravim::..
Tarko
Coś się na pewno wydarzy - to jasne.
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
A kto występuje? Jakieś konkrety?
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
No, występuje Tarko, który na gitarze gra lepiej niż Kaczmarski. Czy to dla Ciebie niewystarczająca zachęta?
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Luter napisał(a):No, występuje Tarko Ale kto zacz?
Liczba postów: 438
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Luter napisał(a):No, występuje Tarko, który na gitarze gra lepiej niż Kaczmarski. Czy to dla Ciebie niewystarczająca zachęta? aaa i dlatego zatytułował ten temat "Koncert JK, Łódź, 15 XII".
A już myślałem że Sławek nam załatwił kolejne wskrzeszenie byśmy uwierzyli
Reputacja:
0
Bardzo wymyślne, bardzo. Zachęcam do poszukania na forum, wszak nie tak dawno odbył się nasz poprzedni koncert o którym na forum pisaliśmy.
Kto wystąpi? Agata, Ola, Agnieszka, Magda, Michał, Adam, Wojtek, Andrzej, Bartek... Obawiam się, że nazwiska nikogo z nas nic Szanownemu Gronu nie powiedzą. Proponuję przyjść i się przekonać.
Tarko
W którego wstąpił duch Segovii :rotfl:
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
A który to Tarko? Agata, Ola, Agnieszka, Magda, Michał, Adam, Wojtek, Andrzej czy Bartek?
Reputacja:
0
Bartek.
10
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Luter napisał(a):No, występuje Tarko, który na gitarze gra lepiej niż Kaczmarski. A słyszałeś jak gra Tarko? Może warto by było najpierw posłuchać, a dopiero potem szydzić?
Reputacja:
0
Pawle, KN nie usłyszy jak gram, gdyż, niestety, na tym koncercie będę grał tylko piosenki Kaczmarskiego. Jeśli będzie okazja posłuchania jak GRAM na gitarze, a nie akompaniuję, to nie omieszkam zamieścić stosownej informacji na forum.
Tarko
Liczba postów: 2,038
Liczba wątków: 68
Reputacja:
0
a ja jestem szczerze ciekawa, jak Tarko gra na gitarze.
Tarko, masz jakieś swoje nagrania, które mógłbyś wrzucić na forum?
Reputacja:
0
Niestety, nie dysponuję niczym aktualnym. Mogą być nagrania sprzed dwóch lat. Jeśli kogoś to interesuje i powie mi, jak się to robi, bardzo chętnie udostępnię. To takie sobie dwa kawałki rozrywkowe.
A jeśli jeszcze trochę się wstrzymacie, to może uda mi się w dział z własną twórczością wrzucić trochę baroku (ale do tego muszę kupić mikrofon).
Tarko
PS. O proszę. Udało mi się znaleźć "Różową Panterę z błędem na gitarę solo" Dość nowe nagranie z jakiejś chałtury. Chętnie pokażę.
Reputacja:
0
Czy ktoś się pojawi? Mam nadzieję, że dyskusja na temat moich zdolności muzyczno-manualnych nie zniechęciła potencjalnych słuchaczy. Jeszcze raz zapraszam. Sobota, 15 grudnia, godzina 17:00. Cóż, niefortunnie tuż przed Triem... ale można sobie zrobić maraton
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Ja nie dam rady, choć ochoty nie brak! Zbyt dużo ostatnio podróżowałam... Muszę "przystopować"... Ale może moje dziecię (Serenellen) się wybierze!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
|