Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koncert JK, Łódź, 15XII
Mam zaszczyt po raz kolejny zaprosić na koncert piosenek Jacka Kaczmarskiego. Będzie to nasz drugi otwarty dla wszystkich występ. Pierwszy odbył się w maju tego roku i spotkał z ciepłym przyjęciem Smile

Koncert odbędzie się 15 grudnia w Bałuckim Ośrodku Kultury przy ulicy Żubardzkiej w Łodzi o godzinie 17:00. Serdczenie zapraszamy wszystkich miłośników JK. Mam nadzieję, że uda się nam, młodym artystom, sprostać wymganiom forumowego grona Smile

..::Zdravim::..
Tarko
Coś się na pewno wydarzy - to jasne.
Odpowiedz
A kto występuje? Jakieś konkrety?
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
No, występuje Tarko, który na gitarze gra lepiej niż Kaczmarski. Czy to dla Ciebie niewystarczająca zachęta?
Odpowiedz
Luter napisał(a):No, występuje Tarko
Ale kto zacz?
Odpowiedz
Luter napisał(a):No, występuje Tarko, który na gitarze gra lepiej niż Kaczmarski. Czy to dla Ciebie niewystarczająca zachęta?
aaa i dlatego zatytułował ten temat "Koncert JK, Łódź, 15 XII".
A już myślałem że Sławek nam załatwił kolejne wskrzeszenie byśmy uwierzyli Wink
Odpowiedz
Bardzo wymyślne, bardzo. Zachęcam do poszukania na forum, wszak nie tak dawno odbył się nasz poprzedni koncert o którym na forum pisaliśmy.

Kto wystąpi? Agata, Ola, Agnieszka, Magda, Michał, Adam, Wojtek, Andrzej, Bartek... Obawiam się, że nazwiska nikogo z nas nic Szanownemu Gronu nie powiedzą. Proponuję przyjść i się przekonać.

Tarko
W którego wstąpił duch Segovii :rotfl:
Odpowiedz
A który to Tarko? Agata, Ola, Agnieszka, Magda, Michał, Adam, Wojtek, Andrzej czy Bartek?
Odpowiedz
Bartek.

10
Odpowiedz
Luter napisał(a):No, występuje Tarko, który na gitarze gra lepiej niż Kaczmarski.
A słyszałeś jak gra Tarko? Może warto by było najpierw posłuchać, a dopiero potem szydzić?
Odpowiedz
Pawle, KN nie usłyszy jak gram, gdyż, niestety, na tym koncercie będę grał tylko piosenki Kaczmarskiego. Jeśli będzie okazja posłuchania jak GRAM na gitarze, a nie akompaniuję, to nie omieszkam zamieścić stosownej informacji na forum.

Tarko
Odpowiedz
a ja jestem szczerze ciekawa, jak Tarko gra na gitarze.
Tarko, masz jakieś swoje nagrania, które mógłbyś wrzucić na forum?
Odpowiedz
Niestety, nie dysponuję niczym aktualnym. Mogą być nagrania sprzed dwóch lat. Jeśli kogoś to interesuje i powie mi, jak się to robi, bardzo chętnie udostępnię. To takie sobie dwa kawałki rozrywkowe.
A jeśli jeszcze trochę się wstrzymacie, to może uda mi się w dział z własną twórczością wrzucić trochę baroku (ale do tego muszę kupić mikrofon).

Tarko

PS. O proszę. Udało mi się znaleźć "Różową Panterę z błędem na gitarę solo" Smile Dość nowe nagranie z jakiejś chałtury. Chętnie pokażę.
Odpowiedz
Czy ktoś się pojawi? Mam nadzieję, że dyskusja na temat moich zdolności muzyczno-manualnych nie zniechęciła potencjalnych słuchaczy. Jeszcze raz zapraszam. Sobota, 15 grudnia, godzina 17:00. Cóż, niefortunnie tuż przed Triem... ale można sobie zrobić maraton Smile
Odpowiedz
Ja nie dam rady, choć ochoty nie brak! Zbyt dużo ostatnio podróżowałam... Sad Muszę "przystopować"... Sad Ale może moje dziecię (Serenellen) się wybierze! Smile
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz