Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Znowu?
Eliszeba napisał(a):(i już Kuby w tym głowa, żeby brzmiało jak należy)
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
piotru napisał(a):Po PG wystąpił "kombatant" z Zielonki. Z całym szacunkiem do człowieka i jego przeżyć, ale nie jeden był internowany, nie jeden dostał pałą po plecach.
Kuba Mędrzycki napisał(a):Właśnie! Zwłaszcza, że ja jeszcze wtedy w Zielonce nie mieszkałem.
Pan Jakub M. widocznie z nudów ów cytat wziął do siebie. Istotnie w wieku lat siedmiu padł ofiarą junty generała. Potwornie spałowany przez oddziały ZOMO ogłuchł i prawdopodobnie połamano mu palce Wink Z właściwym sobie taktem zainteresował się, ile zarabiają dentyści w Danii.
Znacznie lepiej niż amatorzy pijaniści w polsce.
Z serdecznymi pozdrowieniami dla Elemelka i jego przyjaciela Ćwirka Big Grin
Odpowiedz
Cytat:Wystawiono 1 piw(a):
berseis13
Rozumiem berseis, że akceptujesz tego typu osobiste wycieczki i kibicujesz działaniom tego użytkownika? Cóż, powinszować...
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Rozumiem berseis, że akceptujesz tego typu osobiste wycieczki i kibicujesz działaniom tego użytkownika? Cóż, powinszować...
Kuba, wyluzuj, nie warto. Berseis akceptuje i kibicuje, bo zna użytkownika Wink
Odpowiedz
Pils napisał(a):bo zna użytkownika
że niby mendę Wink?
"Nie sposób zrozumieć dziejów narodu polskiego - tej wielkiej tysiącletniej wspólnoty, która tak głęboko stanowi o mnie, o każdym z nas - bez Chrystusa."
Jan Paweł II
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Rozumiem berseis, że akceptujesz tego typu osobiste wycieczki i kibicujesz działaniom tego użytkownika? Cóż, powinszować...
Pils napisał(a):Kuba, wyluzuj, nie warto. Berseis akceptuje i kibicuje, bo zna użytkownika Wink
'There's the pot calling the kettle black'... Czyli, mówiąc wprost: i kto to mówi?
"Chude Dziecko"
Odpowiedz
berseis13 napisał(a):'There's the pot calling the kettle black'... Czyli, mówiąc wprost: i kto to mówi?
Ano!
Kuba Mędrzycki napisał(a):Rozumiem berseis, że akceptujesz tego typu osobiste wycieczki i kibicujesz działaniom tego użytkownika?
:rotfl: Doprawdy, Jakubie, kto jak kto, ale Ty mógłbyś sobie tego typu uwagi darować.
Pils napisał(a):Berseis akceptuje i kibicuje, bo zna użytkownika
A skąd ta pewność, Pilsie? Skąd pewność, że zna?
Inna sprawa, że moim zdaniem działania uż. menda 1974 nie różnią się zasadniczo od działań uż. Ćwirek. No może tym się różnią, że są mniej nachalne i jednak w lepszym nieco stylu.
Ćwirka nigdy, Pilsie, nie potępiałeś. Raczej milcząco dawałeś do zrozumienia, że akceptujesz jego postawę. Skąd więc teraz Twoje poparcie dla szczerze oburzonego Kuby?
Ciekawe, czy gdyby uż. menda atakował berseis to też - Ty i Kuba - tak byście sie "szczerze" obruszali? Wink
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz