Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gredler i jego koncerty
Kuba Mędrzycki napisał(a):po kilka minut
To jest genialny sposób, jeśli ma się ubogi repertuar (mówię o sobie), a organizatorzy chcą np. godzinnego koncertu.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
gredler napisał(a):
To jest genialny sposób, jeśli ma się ubogi repertuar (mówię o sobie), a organizatorzy chcą np. godzinnego koncertu.
Gorzej, gdy zażyczą sobie konkretnie, powiedzmy 14tu piosenek. Smile
Odpowiedz
Faktycznie, to gorzej. Ale np. jeśli jedna jest długa, to można ją podzielić na dwie i powiedzieć, że to jest piosenka, która ma dwie części, które powstawały w dużych odstępach czasu.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
gredler napisał(a):
Przemek, co ty opowiadasz? Boga się nie boisz? Gdy pół roku temu byłem z Natalią na Twoim koncercie w LO-III we Wrzeszczu (była też i Eliza), to z bisami trwało to jakieś 2,5 godziny (łącznie blisko 30 utworów). Przemawia przez Ciebie jakaś fałszywa skromność Sad
Czekamy na obiecany koncert, gdziekolwiek w Trójmieście, plizz... (Starość Owidiusza się kłania - "Kiedyś tu będzie Rumunia").
Pozdrowienia dla wszystkich znajomych
Odpowiedz
Andrzej J. napisał(a):Przemek, co ty opowiadasz? Boga się nie boisz? Gdy pół roku temu byłem z Natalią na Twoim koncercie w LO-III we Wrzeszczu (była też i Eliza), to z bisami trwało to jakieś 2,5 godziny (łącznie blisko 30 utworów). Przemawia przez Ciebie jakaś fałszywa skromność Sad
A z "Karino" nas na zbity... wyrzucili! :rotfl: Mimo talentów Przemka! :rotfl:
Przemek, jeszcze raz, sorry!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
Tak długo grał?
Odpowiedz
Andrzej J napisał(a):Tak długo grał?
Niestety, niemal wcale! Sad(
Odpowiedz
Kochani, ja mówię o repertuarze tzw. autorskim (zaliczam do tego nawet te teksty których nie napisałem, ale obok postawiłem literkę G albo a). A jeśli chodzi o Kaczmarskiego, to postanowiłem przejść z ilości w jakość, więc maratony na razie odpadają.
Andrzej J. napisał(a):Tak długo grał?
Zdążyłem się jeszcze pomylić w drugiej zwrotce, po czym moją rękę chwyciła inna ręka... I od tamtego momentu zaczęliśmy wychodzić.

[ Dodano: Pon 12 Lis, 2007 23:48 ]
gosiafar napisał(a):Niestety, niemal wcale! Sad(
Acha, zdaje się, że mam jeszcze w archiwum rozmowę, z której wynikało, że sytuacja może się odmienić.
Odpowiedz
poeta napisał napisał(a):To wcale nie jest takie łatwe
Dziesięć liter
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
gredler napisał(a):Acha, zdaje się, że mam jeszcze w archiwum rozmowę, z której wynikało, że sytuacja może się odmienić.
Czego nam i Tobie życzę gorąco! Zwłaszcza nam! Wink
Odpowiedz