Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):po kilka minut To jest genialny sposób, jeśli ma się ubogi repertuar (mówię o sobie), a organizatorzy chcą np. godzinnego koncertu.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
gredler napisał(a):Kuba Mędrzycki napisał(a):po kilka minut To jest genialny sposób, jeśli ma się ubogi repertuar (mówię o sobie), a organizatorzy chcą np. godzinnego koncertu. Gorzej, gdy zażyczą sobie konkretnie, powiedzmy 14tu piosenek.
Reputacja:
0
Faktycznie, to gorzej. Ale np. jeśli jedna jest długa, to można ją podzielić na dwie i powiedzieć, że to jest piosenka, która ma dwie części, które powstawały w dużych odstępach czasu.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Kuba Mędrzycki napisał(a):po kilka minut To jest genialny sposób, jeśli ma się ubogi repertuar (mówię o sobie), a organizatorzy chcą np. godzinnego koncertu. Przemek, co ty opowiadasz? Boga się nie boisz? Gdy pół roku temu byłem z Natalią na Twoim koncercie w LO-III we Wrzeszczu (była też i Eliza), to z bisami trwało to jakieś 2,5 godziny (łącznie blisko 30 utworów). Przemawia przez Ciebie jakaś fałszywa skromność
Czekamy na obiecany koncert, gdziekolwiek w Trójmieście, plizz... (Starość Owidiusza się kłania - "Kiedyś tu będzie Rumunia").
Pozdrowienia dla wszystkich znajomych
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Andrzej J. napisał(a):Przemek, co ty opowiadasz? Boga się nie boisz? Gdy pół roku temu byłem z Natalią na Twoim koncercie w LO-III we Wrzeszczu (była też i Eliza), to z bisami trwało to jakieś 2,5 godziny (łącznie blisko 30 utworów). Przemawia przez Ciebie jakaś fałszywa skromność A z "Karino" nas na zbity... wyrzucili! :rotfl: Mimo talentów Przemka! :rotfl:
Przemek, jeszcze raz, sorry!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
Reputacja:
0
Andrzej J napisał(a):Tak długo grał? Niestety, niemal wcale! (
Reputacja:
0
Kochani, ja mówię o repertuarze tzw. autorskim (zaliczam do tego nawet te teksty których nie napisałem, ale obok postawiłem literkę G albo a). A jeśli chodzi o Kaczmarskiego, to postanowiłem przejść z ilości w jakość, więc maratony na razie odpadają.
Andrzej J. napisał(a):Tak długo grał? Zdążyłem się jeszcze pomylić w drugiej zwrotce, po czym moją rękę chwyciła inna ręka... I od tamtego momentu zaczęliśmy wychodzić.
[ Dodano: Pon 12 Lis, 2007 23:48 ]
gosiafar napisał(a):Niestety, niemal wcale! ( Acha, zdaje się, że mam jeszcze w archiwum rozmowę, z której wynikało, że sytuacja może się odmienić.
Liczba postów: 3,635
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
poeta napisał napisał(a):To wcale nie jest takie łatwe Dziesięć liter
Plus Leonardo i Mach
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Acha, zdaje się, że mam jeszcze w archiwum rozmowę, z której wynikało, że sytuacja może się odmienić. Czego nam i Tobie życzę gorąco! Zwłaszcza nam!
|