Liczba postów: 388
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Roman Y 7th napisał(a):To może lepiej dajmy sobie spoko z MJK02, MJK03... co, SzAMaN...? Ja jeszcze byłbym w stanie je umieścić i zrobiłbym to chętnie, bo jeszcze korki się jakoś trzymają... No ale to zależy od Ciebie...
Pozdrawiam
[i]"To, co wiesz chłopaczku, to drobiazg. To, co musisz jeszcze pojąć, to bezmiar."[/i]
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Witam!
Nie bylo mnie dlugo dosyc, a tu sporo ciekawych rzeczy doszlo!
Sciagam sobie wszystko powoli i bardzo bardzo dziekuje!
Pozdrawiam wszystkich!
PS. Byl udostepniony koncert "Piesni bohaterstwa..." i juz nie ma  ; moze ktos zna sposob zeby dalo sie sciagnac? Szaman, uratujesz?
Reputacja:
0
Niestety nie zdążyłem tych "Pieśni..." ściągnąć...
[i]"To, co wiesz chłopaczku, to drobiazg. To, co musisz jeszcze pojąć, to bezmiar."[/i]
Dzięki. Ściągnąłem Zbroję, reszta powoli jakoś idzie, takie małe podziekowanie. Nagranie audio z koncertu Kaczmarskiego z października 1988 roku z Monachium. Szkoda, że słaba juz jakość nagrania: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.cbd.hiya-host.com/uploads/Monachium.rar">http://www.cbd.hiya-host.com/uploads/Monachium.rar</a><!-- m --> Sądzę, że nie naruszam żadnych praw autorskich mistrza ani nikogo innego.
Reputacja:
0
Dzieki za koncert CeCe. Wprawdzie juz byl na forum, ale kilku piosenek brakowalo. I tu mam pytanie do znawcow tematu (filów, logów i innych): Czy te dwa "albumy" razem wzięte dają pełny zapis koncertu, czy jakiś utworów jeszcze brakuje?
Pozdrawiam.
Reputacja:
0
Z przykrością zawiadamiam, że nagrania umieszczone na serwerze "tarnobrzeg.org" nie są już dostępne, ponieważ zostało wyłączone udostępnianie plików przez www na tym serwerze  . Jeżeli zostanie włączone na nowo, będą dostępne z powrotem, ale czy i ewentualnie kiedy to się stanie nie potrafię odpowiedzieć.
Liczba postów: 106
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
SzAMaN napisał(a):Tym razem dzięki uprzejmości Romana Y. Seventh mogę wam udostępnić dwa koncerty JK: "Zbroja" (nagrany w 1982 w Londynie) i "Przejście Polaków przez Morze Czerwone" (nagrany w 1983 w Paryżu). Udostepniam to w takiej formie, w jakiej otrzymałem, wraz z wykonaną przez Romana okładką. Oba koncerty są spakowane do jednego pliku i są tu:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://czelusc.tbg.net.pl/~szaman/ZbrojaPPMC.rar">http://czelusc.tbg.net.pl/~szaman/ZbrojaPPMC.rar</a><!-- m --> Możliwe, że trochę późno, ale ściągnąłem te koncerty i chciałbym serdecznie podziękować za taki dar SzAMaNowi i oczywiście Romanowi. DZIĘKUJĘ więc!!!
Tryumf, to tryumf - to tylko jest istotne -
Ty i tylko ty - bo jesteś łotrem!
Liczba postów: 27
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Cześć.
Mam wielka prosbę. Próbuję sobie ściągnąć te filmy już któryś dzień, ale pierweszego dnia odcieli mi prąd, a teraz po 30 godzinach, nagle przerwało mi połączenie i już nie mam siły ściągać tego przez następne 40 godzin z prędkością 0.5 KB/s . Czy ktoś z was byłby tak łaskaw i udostępnił mi ściągnięty już film?
Z góry dziękuje i pozdrawiam
Czartogromski
Liczba postów: 2,154
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Cytat:Czyżby istniała możliwość "dostania" całości koncertu "Live in RPA"?
Jeśli tak, to polecam siępamięci
jezeli nikt nie odpowiedzial jeszcze na te i podobne pytania twoerdzoca to jestem posiadaczem calego koncertu z rpa ze "wspomnienieami niebieskiego mundurka" wlacznie i moge go udostepnic jesli potwierdzi sie zainteresowanie
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Reputacja:
0
Czartogromski napisał(a):Próbuję sobie ściągnąć te filmy już któryś dzień Muszę Cię rozczarować - to nie są filmy. ;/
Reputacja:
0
fizol napisał(a):Cytat:Czyżby istniała możliwość "dostania" całości koncertu "Live in RPA"?
jezeli nikt nie odpowiedzial jeszcze na te i podobne pytania twoerdzoca to jestem posiadaczem calego koncertu z rpa ze "wspomnienieami niebieskiego mundurka" wlacznie i moge go udostepnic jesli potwierdzi sie zainteresowanie
Wyrazam zainteresowanie  Ktos kiedys obiecal mi przeslac ten koncert, ale do finalizacji nie doszlo, mam tylko fragmenty, a z wielka checia posluchalbym calosci - jak pewnie wiekszosc forumowiczow.
Bede wdzieczny bardzo!
Pozdrawiam.
Liczba postów: 390
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
fizol napisał(a):Cytat:Czyżby istniała możliwość "dostania" całości koncertu "Live in RPA"?
Też mam ze wspomnieniami. To jest bodajze dwuczęściowe. Moge na serwa wrzucić jak reflektujecie.
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
Elrond napisał(a):Też mam ze wspomnieniami. To jest bodajze dwuczęściowe. Moge na serwa wrzucić jak reflektujecie.
Można wiedzieć skąd macie te nagrania?
KN.
Reputacja:
0
Cytat:Można wiedzieć skąd macie te nagrania?
dostalem od znajomego, ktory nie wiem skad je ma. ale chyba sciagniete z neta
Cytat:To jest bodajze dwuczęściowe.
jak najbardziej dwuczesciowe
za Tobą ja,
Liczba postów: 270
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Cytat:moge go udostepnic jesli potwierdzi sie zainteresowanie
Oto potwierdza się zainteresowanie
Liczba postów: 161
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Ja też jestem zainteresowany, jak najbardziej
zwłaszcza że te linki znów nie działają :x
Ci co zginęli idą w bohatery
Ci co przeżyli muszą walczyć dalej
Reputacja:
0
Cytat:Oto potwierdza się zainteresowanie
wiec w najblizszym czasie to wrzuce tylko musze sobie jakos poradzic z serwerem  ale bedzie
za Tobą ja,
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
KN., jak to skąd... przecież to oczywiste. Obojętnie co z ann robimy to strona się robi centrum pirackim.
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
centrum pirackim ????? teraz to trochę przesadziłeś ...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Artur napisał(a):strona się robi centrum pirackim.
czemu?nie rozumiem;/ chyba nikt nie wykorzystuje tego do "celow zarobkowych" przynajmniej mam taka nadzieje
za Tobą ja,
Reputacja:
2
Nagrania z ftp już widziano na allegro. Zresztą sam widziałem tą aukcję.
Reputacja:
0
Artur napisał(a):Obojętnie co z ann robimy to strona się robi centrum pirackim. Oho... widzę, że temat nabiera rumieńców. Ja bym tego tak nie nazwał, ale skoro tak to traktujecie... Niniejszym informuję, że żaden z linków podanych wyżej już nie działa. Chciałbym jeszcze raz podkreślić, że udostępniając te nagrania (nie wydane oficjalnie, według informacji, które posiadam) kierowałem się jedynie chęcią podzielenia się nimi z szerszym gronem miłośników Jacka, wierząc, że ich posiadanie nie będzie nikomu przeszkadzało w nabyciu płyt oficjalnych. Dalej w to wierzę, ale z tego, co widać, zdania na ten temat są podzielone. Dlatego też rezygnuję z udostępniania tych mp3. Jeżeli ktoś będzie nimi zainteresowany, niech pisze na priv - w miarę możliwości i wolnego czasu pomogę.
Reputacja:
2
SzAMaN, nie mam wątpliwości, że dawałeś je w dobrej wierze, ale ten temat jest dość śliski. Nie chciałbym naprawdę zamykać strony z powodu mp3
Reputacja:
0
Artur napisał(a):Nagrania z ftp już widziano na allegro. Zresztą sam widziałem tą aukcję.
czyli juz nic nie wiadomo co zrobic;/
za Tobą ja,
Reputacja:
0
Rozumiem. Właśnie z powodu śliskości tematu zdjąłem te nagrania.
Reputacja:
0
czy ludzie zawsze musza wykorzystac czyjas uczynnosc;/
za Tobą ja,
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
fizol napisał(a):czyli juz nic nie wiadomo co zrobic;/
Na pewno nie należy oferować publicznie nagrań, które do Ciebie nie należą. Choćby dlatego, że - tak jak powiedział Artur - temat jest śliski. Linki do mp3 mogą spowodować zamknięcie strony. I nie jest to żadne straszenie, bo stron z mp3 ostatnio zamknięto wiele.
Jeśli Artur umieszcza na stronie jakiś materiał, to zawsze dysponuje prawem do jego umieszczenia (ewentualnie konsultujemy umieszczenie problematycznych materiałów). Dlatego mimo niedawnej nagonki na strony z poezją śpiewaną (z wielu stron usunięto nie tylko nagrania, ale i teksty) strona Ann i Artura pozostała nieruszona.
Nie bawmy się więc w Robin Hoodów i nie wyręczajmy naszych Adminów, bo to Oni są odpowiedzialni za całość.
KN.
Reputacja:
0
Cytat:Na pewno nie należy oferować publicznie nagrań, które do Ciebie nie należą
czyli chyba na razie sie wstrzymam z "przejsciem..."
za Tobą ja,
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Pytanko na marginesie: Czy JK należał do ZAIKS-u, którym Artur "straszy" w innym temacie?
Bo ZAIKS dba chyba tylko o prawa własnych członków.
Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Liczba postów: 390
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
KN. napisał(a):Można wiedzieć skąd macie te nagrania?
Ja dostałem od kolegi z klasy, ściągnął z DC bodajże.
Kiedyś ELROND
|