Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Złoty program
Wzorem roku 2006, gdy wybierano "Złotą 10", czyli dziesięć najbardziej popularnych utworów autorstwa Jacka Kaczmarskiego, Fundacja im. Jacka Kaczmarskiego postanowiła ogłosić plebiscyt pod hasłem "Złoty program". Tym razem wszyscy chętni będą głosować na najlepszy ich zdaniem program, którego współtwórcą lub współwykonawcą był Jacek Kaczmarski.

Więcej znajdziecie tu Wink
Odpowiedz
Artur napisał(a):wszyscy chętni będą głosować na najlepszy ich zdaniem program,
Glosowanie jak zrozumialam bedzie internetowe - na adres strony? Czy Fundacji?
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Odpowiedz
Cytat:10.Swoje głosy należy przesyłać na adres: <!-- e --><a href="mailto:plebiscyt.nadzieja@vp.pl">plebiscyt.nadzieja@vp.pl</a><!-- e --> Dane zgłoszenie powinno być podpisane imieniem i nazwiskiem osoby głosującej. Zgłoszenia anonimowe nie będą brane pod uwagę. Żadne inne dane nie są wymagane.
1234567890
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
gredler napisał(a):1234567890
Sorry, nie doczytalam...
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Odpowiedz
O wiele łatwiejszy wybór niż przy " Złotej 10 ". Smile
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
Art proszę zlikwiduj temat który zdublowałem. Mam za duże zaległości forumowe i nie zauważyłem ;( . Za zamieszanie przepraszam.
Przy okazji proszę popraw link w regulaminie bo klikając na Dzieci Hioba trafia się na Głupiego Jasia.
Swoją drogą uważam, że ten temat powinien jednak znajdować się w konkursach bo koncert będzie jedynie finalizacją konkursu - plebiscytu. Pozdrawiam
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Odpowiedz
Przypominam zainteresowanym o trwającym głosowaniu. Co prawda jest jeszcze sporo czasu na oddanie głosu ale myślę, że przypomnieć nie zaszkodzi Smile . Do tej pory zagłosowało niewiele ponad 50 osób. Pozdrawiam wszystkich
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Odpowiedz