Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pa! wiara
Jak tak, to spoko Tongue . :piwko:
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Odpowiedz
O, a już myślałem, że się tego "Wiekopomnego Momentu" nie doczekam. Ale dlaczego Z. nie wspomniałeś, że to na motywach filmu Tarkowskiego "Podróż"? Tongue

A tak na serio, to był efekt tzw. "schizy" związanej z dość długą (dla mnie dłuższą niż dla reszty "zespołu") podróży PKP. W jej trakcie powstała również całkowicie *khm* *khm* oryginalna (w każdym razie bez jakiejkolwiek cząstki muzyki JK/PG/ZŁ) piosenka egzystencjalno-filozoficzna (nie mylić z fizolem) ze wstawką pedagogiczną pt. "Dlaczego". Być może kiedyś dotrze jeszcze do czyichś uszu, czego nie planuję i za co serdecznie przepraszam.

PS. Elessar, wykonanie jest bardzo dobre i już nie marudź.
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.

"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Odpowiedz
michalf napisał(a):O, a już myślałem, że się tego "Wiekopomnego Momentu" nie doczekam. Ale dlaczego Z. nie wspomniałeś, że to na motywach filmu Tarkowskiego "Podróż"? Tongue
Wybacz - pamięć już nie ta co kiedyś Tongue

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
Cytat:Wystawiono 11 piw(a):
Freed, jodynka, dzikakaczka, Luna, bryce, piotrek, tmach, nadzieja, Jaśko, Sławek, Marcepanowy Koń
Kwartet KRWK pisał, Elessar nagrał, a Zeratul zgarnął piwa :rotfl: Wink
Odpowiedz
michalf napisał(a):Być może kiedyś dotrze jeszcze do czyichś uszu, czego nie planuję i za co serdecznie przepraszam.
chyba że sie z Jodynką pokusimy o akt stworzenia (czytaj: nagranie) Tongue
jodynka napisał(a):Kwartet KRWK pisał, Elessar nagrał, a Zeratul zgarnął piwa
dlatego też mu nie postawie Tongue Gdzie sie podziała solidarność zespołu?? żeby wszsytkie laury pozbierać sprzed nosa pozostałym członkom i członkini? Tak się nie robi Tongue
Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.
Odpowiedz
yeremyash napisał(a):żeby wszsytkie laury pozbierać sprzed nosa pozostałym członkom i członkini? Tak się nie robi
Spokojnie, odda im te piwa w realu! :rotfl:
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości