11-19-2007, 11:16 PM
Małgosia napisał(a):jakby zareagował niewłaściwy stolikA to już zmartwienie stolika... Ale pewnie byś dobrze trafiła!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Wrocławski Salon Jacka KAczmarskiego - koncert rocznicowy
|
11-19-2007, 11:16 PM
Małgosia napisał(a):jakby zareagował niewłaściwy stolikA to już zmartwienie stolika... Ale pewnie byś dobrze trafiła!
11-19-2007, 11:17 PM
A z tym Szymonem to co? duży błąd?
"Swoje za sobą mam i macie wy za swoje!"
11-19-2007, 11:20 PM
No wiesz... To Ci najlepiej Simon odpowie, on coś o tym wie... :rotfl:
Nie, nie duży, ale znaczący! :rotfl:
11-19-2007, 11:21 PM
Głupi Jasio i Małgosia...co to znaczy?
11-19-2007, 11:29 PM
Małgosia napisał(a):No nic...następnym razem będę was poszukiwać.Ja się zwykle rzucam w oczy trochę Więc się nie przejmuj - 8.12 będzie łatwiej Pozdrawiam Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
11-19-2007, 11:30 PM
cóż cię czyni takim wyraźnym? wszyscy rzucali się w oczy!
11-19-2007, 11:34 PM
Małgosia napisał(a):Głupi Jasio i Małgosia...co to znaczy?Głupi Jasio to jedna z rang na forum zależna od liczby postów. Zajrzyj tu: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/ranks.php">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/ranks.php</a><!-- m --> Małgosia napisał(a):cóż cię czyni takim wyraźnym? wszyscy rzucali się w oczy!190 cm wzrostu i niebieska koszulka z napisem Zeratul (i 10-tką) na plecach Pozdrawiam Zeratul
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
11-19-2007, 11:35 PM
wiem na co zwracać uwagę. 8.12. będzie łatwiej
11-19-2007, 11:45 PM
Małgosia napisał(a):A z tym Szymonem to co? duży błąd? gosiafar napisał(a):No wiesz... To Ci najlepiej Simon odpowie, on coś o tym wie...Ja mówię Szymon i jeszcze żyję,więc też jestem ciekaw o co chodzi fizol napisał(a):Przepraszam, co poniektórzy mieli koszulki!Widzę impreza się rozkręciła...
11-19-2007, 11:49 PM
Alek napisał(a):Widzę impreza się rozkręciła...No dobra, Koszulki (tak, TE koszulki). BTW: niektórzy przecież z salonów wracali bez K(k)oszulek, więc jakoś tym razem tak hardcore'owo nie było )
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja, a za mna już nikt."[/size][/b]
11-20-2007, 09:16 AM
fizol napisał(a):TE koszulkiHa, a ja mam kaczmarską koszulke inną niz wszyscy
11-20-2007, 01:43 PM
Simon napisał(a):Bo się nie identyfikujesz z drużynąfizol napisał(a):TE koszulkiHa, a ja mam kaczmarską koszulke inną niz wszyscy Pozdrawiam Zeratul
11-20-2007, 02:03 PM
Zeratul napisał(a):się nie identyfikujesz z drużynąZ Drużyną Pierścienia czystości przedmałżeńskiej - na pewno. [ Dodano: 20 Listopad 2007, 15:57 ] Alek napisał(a):Ja mówię Szymon i jeszcze żyję,więc też jestem ciekaw o co chodziTeż bym sie chętnie dowiedział.
11-28-2007, 01:38 PM
Gdy sobie jeszcze raz przeanalizowałam cały koncert, wyszło mi, że najczęściej cytowaną, choć nie zaśpiewaną, była piosenka "Ze sceny".
Tzn najczęściej słychać było: "Co się stało, czemu ten reflektor zgasł"...
11-28-2007, 01:40 PM
Był jeszcze Goethe!
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|