Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wrocław Salon JK 16 X 2007, godz. 20:00
Simon napisał(a):Musimy sie tutaj wspólnie zastanowić nad najbardziej optymalnym terminem. Sądzę, że sprawa warta jest przemyślenia, gdyż warunki na takową imprezę są naprawdę dobre - jest scena, jest nagłośnienie, jast i bar.
jestem jak najbardziej za, myślę, że jak większość.
Taka rzecz musi się odbyć w weekend, inaczej ciężko będzie urwać się ze swoich miast.
Dlatego trzeba by pomyśleć to w taki sposób, żeby klub nie był na tym stratny (lub był stratny jak najmniej Wink ).

Ale to oczywizmy są. Smile
Odpowiedz
Zróbcie to w weekend, proszę proszę proszę, piątek, sobota, wtedy przyjadę na bank.
W środku tygodnia nie ma szans, bo już nie mam ani jednego dnia urlopu Sad
No i mały bukiecik z okazji rocznicy:
*-`- *-`- *-`- *-`- *-`- *-`- *-`- *-`- *-`- *-`-
NestSite
http://www.arturkaczorek.pl
Odpowiedz
Sobota. A dlaczego ? Jeśli ktoś kończy pracę o 16,00 w piątek, to może dojechać z Warszawy do Wrocławia, w najlepszym razie po 22,00. Bez sensu. A niektórzy kończą pracę później. Dlatego s o b o t a to idealny dzień na spotkanie.
Gratulacje i oby tak dalej. Jak najdłużej niech nam Salon trwa. *-`-
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
Nie mieszajmy tematów.
Nadejdzie czas - założę stosowny wątek nt. zjazdu.

Dziekuję za rocznicowe życzenia, choc może lepiej z tym poczekać ten miesiąc - wszak wszystko zdarzyc sie może, odpukać...
Odpowiedz
Ja tez przylacze sie do gratulacji - osobistych dla Ciebie -robisz wspaniala rzecz i na dodatek w moim ukochanym Wroclawiu. Mam nadzieje spotakc 'salonowa spolecznosc' i posluchac dobrej gitary - kiedys Smile
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Odpowiedz
dzikakaczka napisał(a):Zróbcie to w weekend, proszę proszę proszę, piątek, sobota, wtedy przyjadę na bank.
W środku tygodnia nie ma szans, bo już nie mam ani jednego dnia urlopu
Dolaczam sie do prosby. Nie dam rady zjawic sie w srodku tygodnia, ale weekend to zupelnie cos innego.
Pozdrawiam :Smile
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Odpowiedz
Simon napisał(a):Yeremiash na naszej scenie czuje się coraz lepiej i kiedyś pewnie także da pełny koncert.
o ile zabronisz mi podchodzić do baru przed graniem Wink

czy są już może zdjęcia z tego salonu?
Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.
Odpowiedz
yeremyash napisał(a):o ile zabronisz mi podchodzić do baru przed graniem
Każdy swój krzyż przez życie targa...
yeremyash napisał(a):czy są już może zdjęcia z tego salonu?
Dołączam do pytania.
Odpowiedz
yer, może trzeba odłączyć okoliczne bankomaty?
;p
'ta konspiracja wyobraźni'
Odpowiedz
Simon napisał(a):Klub muzyczny również "uczcił" nasz mały jubileusz oferując do zamówień barowych bilety na Cuban Day.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://wrock.pl/index.php?name=News&file=article&sid=427">http://wrock.pl/index.php?name=News&fil ... le&sid=427</a><!-- m -->
A tak swoją drogą - czy ktoś (poza mną) był na tym koncercie ?
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą
bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a następnie wygra doświadczeniem"
Odpowiedz
ewus napisał(a):yer, może trzeba odłączyć okoliczne bankomaty?
;p
to raczej nic nie da, bo to byla wyjatkowa sytuacja ;] z reguly nie biegam po nocy w poszukiwaniu bankomatu Wink
Khamul napisał(a):A tak swoją drogą - czy ktoś (poza mną) był na tym koncercie ?
niestety tym razem nie było mi po drodze z Poznania ;p
Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.
Odpowiedz
Wymieniony imiennie czuję się zobowiązany odpowiedzieć. Simonie, cieszę się z tego co robisz z moimi wierszami. Co tu dużo gadać, one po prostu żyją dzięki Tobie i Triadzie.

Forumowy weekend w Łykendzie? Zrobię wszystko, żeby się tam znaleźć. Życzę Salonowi wielu kolejnych lat istnienia, wiernej, rozrastającej się publiczności i coraz wyższej rangi i uznania w całym kraju.
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.

"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Odpowiedz
michalf napisał(a):Forumowy weekend w Łykendzie? Zrobię wszystko, żeby się tam znaleźć.
I ja, i ja, i ja...
Mam nadzieję, że to nie powód, by wszystko odwołać! ;(
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
Spokojnie, spokojnie. To na razie jeno mglisty zamysł.
Odpowiedz