Liczba postów: 2,038
Liczba wątków: 68
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Musimy sie tutaj wspólnie zastanowić nad najbardziej optymalnym terminem. Sądzę, że sprawa warta jest przemyślenia, gdyż warunki na takową imprezę są naprawdę dobre - jest scena, jest nagłośnienie, jast i bar. jestem jak najbardziej za, myślę, że jak większość.
Taka rzecz musi się odbyć w weekend, inaczej ciężko będzie urwać się ze swoich miast.
Dlatego trzeba by pomyśleć to w taki sposób, żeby klub nie był na tym stratny (lub był stratny jak najmniej ).
Ale to oczywizmy są.
Liczba postów: 1,018
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Zróbcie to w weekend, proszę proszę proszę, piątek, sobota, wtedy przyjadę na bank.
W środku tygodnia nie ma szans, bo już nie mam ani jednego dnia urlopu
No i mały bukiecik z okazji rocznicy:
*-`- *-`- *-`- *-`- *-`- *-`- *-`- *-`- *-`- *-`-
NestSite
http://www.arturkaczorek.pl
Liczba postów: 3,635
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
Sobota. A dlaczego ? Jeśli ktoś kończy pracę o 16,00 w piątek, to może dojechać z Warszawy do Wrocławia, w najlepszym razie po 22,00. Bez sensu. A niektórzy kończą pracę później. Dlatego s o b o t a to idealny dzień na spotkanie.
Gratulacje i oby tak dalej. Jak najdłużej niech nam Salon trwa. *-`-
Plus Leonardo i Mach
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Nie mieszajmy tematów.
Nadejdzie czas - założę stosowny wątek nt. zjazdu.
Dziekuję za rocznicowe życzenia, choc może lepiej z tym poczekać ten miesiąc - wszak wszystko zdarzyc sie może, odpukać...
Liczba postów: 4,151
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
Ja tez przylacze sie do gratulacji - osobistych dla Ciebie -robisz wspaniala rzecz i na dodatek w moim ukochanym Wroclawiu. Mam nadzieje spotakc 'salonowa spolecznosc' i posluchac dobrej gitary - kiedys
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Liczba postów: 1,284
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
dzikakaczka napisał(a):Zróbcie to w weekend, proszę proszę proszę, piątek, sobota, wtedy przyjadę na bank.
W środku tygodnia nie ma szans, bo już nie mam ani jednego dnia urlopu Dolaczam sie do prosby. Nie dam rady zjawic sie w srodku tygodnia, ale weekend to zupelnie cos innego.
Pozdrawiam :
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Liczba postów: 335
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Yeremiash na naszej scenie czuje się coraz lepiej i kiedyś pewnie także da pełny koncert. o ile zabronisz mi podchodzić do baru przed graniem
czy są już może zdjęcia z tego salonu?
Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.
Reputacja:
0
yeremyash napisał(a):o ile zabronisz mi podchodzić do baru przed graniem Każdy swój krzyż przez życie targa...
yeremyash napisał(a):czy są już może zdjęcia z tego salonu? Dołączam do pytania.
Liczba postów: 61
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
yer, może trzeba odłączyć okoliczne bankomaty?
;p
'ta konspiracja wyobraźni'
Liczba postów: 176
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Klub muzyczny również "uczcił" nasz mały jubileusz oferując do zamówień barowych bilety na Cuban Day.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://wrock.pl/index.php?name=News&file=article&sid=427">http://wrock.pl/index.php?name=News&fil ... le&sid=427</a><!-- m --> A tak swoją drogą - czy ktoś (poza mną) był na tym koncercie ?
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą
bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a następnie wygra doświadczeniem"
Liczba postów: 335
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
ewus napisał(a):yer, może trzeba odłączyć okoliczne bankomaty?
;p to raczej nic nie da, bo to byla wyjatkowa sytuacja ;] z reguly nie biegam po nocy w poszukiwaniu bankomatu
Khamul napisał(a):A tak swoją drogą - czy ktoś (poza mną) był na tym koncercie ? niestety tym razem nie było mi po drodze z Poznania ;p
Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.
Liczba postów: 1,686
Liczba wątków: 160
Reputacja:
0
Wymieniony imiennie czuję się zobowiązany odpowiedzieć. Simonie, cieszę się z tego co robisz z moimi wierszami. Co tu dużo gadać, one po prostu żyją dzięki Tobie i Triadzie.
Forumowy weekend w Łykendzie? Zrobię wszystko, żeby się tam znaleźć. Życzę Salonowi wielu kolejnych lat istnienia, wiernej, rozrastającej się publiczności i coraz wyższej rangi i uznania w całym kraju.
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.
"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
michalf napisał(a):Forumowy weekend w Łykendzie? Zrobię wszystko, żeby się tam znaleźć. I ja, i ja, i ja...
Mam nadzieję, że to nie powód, by wszystko odwołać! ;(
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Reputacja:
0
Spokojnie, spokojnie. To na razie jeno mglisty zamysł.
|