Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O "małżeństwach" forumowych offtopic
Pawła będą uświadamiac żonaci, więc szanse się wyrównają.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
Przemek napisał(a):A jeżeli nawet przyjąc, że to był offtopic to nie do karczmy.
Jasne, że nie.
Ale poleciał cały fragment wątku - tak to już jest, że nie wszystkie posty w Karczmie muszą być karczemne Tongue

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
Zgodnie z regulaminem forum:
Cytat:2. 9
Dopóki user jest nowym użytkownikiem (miesiąc stażu na forum i ma mniej niż 20 zliczanych postów) - nie ma dla niego ostrzeżeń za złamanie punktu 2. 1 regulaminu - konto jest natychmiast blokowane a użytkownik zostaje zbanowany.
Konta zostają połączone a user po zablokowaniu konta dodatkowo otrzymuje bana na IP. Jak dla mnie koniec sprawy.
Odpowiedz
Robert Siwiec napisał(a):Nie wiem za bardzo o co w tym wszystkim chodzi, ale wyczuwam, że: 1) sprawa jest delikatna, 2) dotyczy prywatnych spraw. Więc może nie wp...alaj (-ajmy) się między wódkę a zakąskę.
Dziękuję Ci, Robercie! Piwa Ci tu nie mogę postawić, ale...po porstu dziekuję!
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
partycja napisał(a):Cisną się na usta słowa dobrze wszystkim znane. Powstrzymam się jednak, bo nie chcę robić przykrości użytkownikowi tjk. Pozdrawiam.
:rotfl:
Szkoda, że nie można dawać tu piw.
A strażak także był Sam
Odpowiedz
Zeratul napisał(a):Koniec zabawy - będzie ban na IP, żeby Luter mógł rozdzierać szaty
Tym razem sobie daruję, żeby przy okazji nie wyszło, że nie stosuję się do rady Roberta Siwca i wp...am się między wódkę a zakąskę. Pozwolę sobie tylko na kilka słów wyjaśnienia.
Kazia:) napisał(a):Ja się właśnie zastanawiałam ile jeszcze nicków sobie wymyśli
Miło Zeratulu, że działasz
Droga Kaziu, właśnie że niemiło. Chodzi o to, że zablokowany użytkownik nie jest bynajmniej trollem, o czym nie wiesz, za to administracja tego forum wie doskonale.
Przypomina mi to proces Maćka Tomczyka (z filmu Człowiek z Żelaza), który rozdawał w pociągu ulotki, a skazany został za zaśmiecanie miasta.
Odpowiedz
No więc dobrze Lutrze, nie wiem, że nie miło. Ale skoro są takie sprawy, o których ja nie mam skąd wiedzieć i przede wszystkim, o których nie muszę wiedzieć, to miło, że nie są załatwiane na forum (tu dwuznaczność słowa, nie mam na myśli tego forum, tylko forum jako miejsce publiczne).
Nie mieszam się, pozdrawiam.
"Radio to cudowny wynalazek! Jeden ruch ręki i ... nic nie słychać." :)
Odpowiedz
Kazia:) napisał(a):No więc dobrze Lutrze, nie wiem, że nie miło. Ale skoro są takie sprawy, o których ja nie mam skąd wiedzieć i przede wszystkim, o których nie muszę wiedzieć, to miło, że nie są załatwiane na forum (tu dwuznaczność słowa, nie mam na myśli tego forum, tylko forum jako miejsce publiczne).
Byłoby miło, gdyby nie były załatwiane na forum - chyba tak byłoby ściślej.
Ja się z tym zgadzam, jednak fakty są takie, że pokusa załatwiania na forum spraw publicznych jest nieobca większej liczbie osób. I teraz: jeśli w przypadku, kiedy Pacia bez skrępowania jedzie sobie po czyichś sprawach prywatnych, forumowa GTW długo nie reaguje, a w końcu przydziela ostrzeżenia kilku osobom, w tym mnie, bo śmiałem się jakoś bronić, natomiast w przypadku, kiedy ktoś zahacza o sprawy prywatne Paci, natychmiast go banują i przenoszą wszystko do Karczmy, to jest to delikatnie rzecz biorąc nie w porządku. Zgadzasz się z tym, Kaziu?
Odpowiedz
Tak, zgadzam się z tym Lutrze Smile
Z uściśleniem też.

Pozdrawiam Smile
"Radio to cudowny wynalazek! Jeden ruch ręki i ... nic nie słychać." :)
Odpowiedz