Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"... lub czasopisma"
Z przyjemnością chciałabym poinformować, że w ostatnim numerze czasopisma „Bez Porównania” ukazała się moja praca licencjacka Dialogiczność poezji Jacka Kaczmarskiego.

Czasopismo jest niszowe, bo literackie ;--) Gdyby ktoś był zainteresowany, to jest wydawane przez fundację Dynamis, która działa w Krakowie, ale prowadzi sprzedaż internetową. Cena 5 zł, Nr konta: 94 1060 0076 000 3300 0048 2897 BPH oddział w Krakowie. Jeśli ktoś byłby już zainteresowany, mogę postarać się zorganizować parę egzemplarzy na sobotni koncert (ja aktualnie dysponuję jednym ;--))) Podobno można kupić też je w niektórych księgarniach, ale – mówiąc szczerze – nie wiem jakich, można je tez cyklicznie kupić w Instytucie Polonistyki na Gołębiej. No i podobno jest dostępne w bibliotekach uniwersyteckich kilku ośrodków akademickich.

(informacje na wszelki wypadek, gdyby ktoś miał ochotę przeczytać ;--)

Pozdrawiam serdecznie
Grabi
Odpowiedz
Grabi napisał(a):Jeśli ktoś byłby już zainteresowany, mogę postarać się zorganizować parę egzemplarzy na sobotni koncert
To ja bardzo chętnie. Z autografem oczywiście Smile
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Odpowiedz
lodbrok napisał(a):
Grabi napisał(a):Jeśli ktoś byłby już zainteresowany, mogę postarać się zorganizować parę egzemplarzy na sobotni koncert
To ja bardzo chętnie. Z autografem oczywiście Smile
Weź i dla mnie, jakby nadwyżki były :]

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
Grabi napisał(a):Z przyjemnością chciałabym poinformować, że w ostatnim numerze czasopisma „Bez Porównania” ukazała się moja praca licencjacka Dialogiczność poezji Jacka Kaczmarskiego.
Ile ta gazetka ma stron? :o
Odpowiedz
Grabi, to ta gazetka?
Odpowiedz
ann napisał(a):Grabi, to ta gazetka?
Najnowszy numer - lato 2006 Wink

Pozdrawiam
Zeratul
Odpowiedz
No, ociupinę nieaktualnie informacje tu są, bo najnowszy numer to "lato 2007", a przynajmniej tak stoi na egzemplarzu, który mam w dłoni Big Grin

Pozdrawiam
Grabi
Odpowiedz
Grabi napisał(a):No, ociupinę nieaktualnie informacje tu są, bo najnowszy numer to "lato 2007", a przynajmniej tak stoi na egzemplarzu, który mam w dłoni Big Grin
Aha :wredny:
A ja już myślałem, że z tym info, to tak jak ze zdjęciami Wink

Pozdrawiam
Zeratul
Odpowiedz
Zeratul napisał(a):A ja już myślałem, że z tym info, to tak jak ze zdjęciami
Zeratulu, ze zdjęciami, to, ekhm, piwo zarobiłeś ;--) ale „Bez Porównania” działa szybciej – pojawił się opis nowego numeru i fragmenta mojej pracy ;--)

Pozdrawiam!
Grabi

PS. Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa na jej temat ;--)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości