08-26-2007, 11:14 AM
bryce napisał(a):mam taką swoją prywatną klasyfikację.Ja swoją nawet niedawno poszerzyłem :rotfl:
Wniebobranie - OT z Marka Grechuty poety z Zamościa
|
08-26-2007, 11:14 AM
bryce napisał(a):mam taką swoją prywatną klasyfikację.Ja swoją nawet niedawno poszerzyłem :rotfl:
08-26-2007, 11:21 AM
Simon napisał(a):Ja swoją nawet niedawno poszerzyłemNo to jedziesz. O tych, których czytujesz niekiedy, nigdy i ?
"nawet jeżeli czyjeś sacrum jest dla mnie profanum, to sama kultura osobista, szacunek dla innego człowieka nakazuje mi pewną powściągliwość słowną."
08-26-2007, 11:24 AM
bryce napisał(a):O tych, których czytujesz niekiedy, nigdyA nie, nie. Tacy byli od dawna. :]
08-26-2007, 11:25 AM
bryce napisał(a):No po prostu dla Sławka jest osobna kategoriaSimon napisał(a):Ja swoją nawet niedawno poszerzyłemNo to jedziesz. O tych, których czytujesz niekiedy, nigdy i ?
"Radio to cudowny wynalazek! Jeden ruch ręki i ... nic nie słychać." :)
08-26-2007, 12:02 PM
Kazia:) napisał(a):No po prostu dla Sławka jest osobna kategoriatrudno Wam będzie mnie sklasyfikować
"Nie sposób zrozumieć dziejów narodu polskiego - tej wielkiej tysiącletniej wspólnoty, która tak głęboko stanowi o mnie, o każdym z nas - bez Chrystusa."
Jan Paweł II
08-26-2007, 12:06 PM
Sławek napisał(a):trudno Wam będzie mnie sklasyfikowaćOch, gdybym chciał to zrobić - byłoby to nadzwyczaj łatwe. Ale Kazia tym razem nie trafiła.
08-26-2007, 12:06 PM
Sławek napisał(a):trudno Wam będzie mnie sklasyfikowaćAleż nawet nie będziemy próbować, po prostu nie pasujesz do żadnej już istniejącej [ Dodano: 26 Sierpień 2007, 14:08 ] Nie trafiłam, ojej ;(
08-26-2007, 12:09 PM
Kazia:) napisał(a):po prostu nie pasujesz do żadnej już istniejącejWręcz przeciwnie. Kazia:) napisał(a):Nie trafiłam, ojejAno nie.
08-26-2007, 12:12 PM
Simon napisał(a):No w zasadzie możesz mieć racjęKazia:) napisał(a):po prostu nie pasujesz do żadnej już istniejącejWręcz przeciwnie. Simon napisał(a):Jakoś to przeżyjęKazia:) napisał(a):Nie trafiłam, ojejAno nie.
08-26-2007, 12:15 PM
Ale o czym my tu... :nuci:
Klasyfikacja Bryce`a mi się bardzo podoba
08-26-2007, 12:19 PM
Simon napisał(a):Ano nieSimon ma kategorie 'forumowi masochisci' Simon napisał(a):Ale o czym my tu... :nuci: - tylko jak do tematu wrocic, skoro to OT ?
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar) Płacić rozpaczą, gniewem, strachem, Zużywać w kłótniach cenne słowa'
08-26-2007, 12:27 PM
Elzbieta napisał(a):tylko jak do tematu wrocic, skoro to OT ?Ja do tematu wracać nie zamierzam, nie ma już czego dodać. Chodźmy Ela do tematów muzycznych
08-26-2007, 12:27 PM
Po prostu do jakiej kategorii nie zostałbym zakwalifikowany mogę się z niej wyłamać jednym, dwoma postami i odwrócić Wam klasyfikację o 180 stopni
Forum traktuję jako jedną z życiowych uciech.
"Nie sposób zrozumieć dziejów narodu polskiego - tej wielkiej tysiącletniej wspólnoty, która tak głęboko stanowi o mnie, o każdym z nas - bez Chrystusa."
Jan Paweł II
08-26-2007, 12:28 PM
Sławek napisał(a):do jakiej kategorii nie zostałbym zakwalifikowany mogę się z niej wyłamać jednym, dwoma postami i odwrócić Wam klasyfikację o 180 stopniOj, tak Ci sie tylko wydaje, Przyjacielu. :rotfl:
08-26-2007, 12:31 PM
Simon napisał(a):Oj, tak Ci sie tylko wydaje, Przyjacielu. :rotfl:Ty tylko oglądasz pacynkę W jej środku są moje palce.
Jan Paweł II
08-26-2007, 12:36 PM
Faktycznie, zwiewamy do innych tematów, bo nie ważne jaki temat - kłótnie i tak już są 'powielane' i wciąż te same
Pozdrawiam (my?)
08-26-2007, 01:04 PM
Kazia napisał(a):Faktycznie, zwiewamy do innych tematów, bo nie ważne jaki temat - kłótnie i tak już są 'powielane' i wciąż te sameTen drobiazg od którego teraz usiłujesz się zdystansować, zaczął się od takiej "zgrabnej" szpileczki: Kazia napisał(a):No po prostu dla Sławka jest osobna kategoria
08-26-2007, 01:13 PM
Jaśko ja sobie zdaję sprawę, że to była szpileczka, wyobraź sobie, że świadoma. Ale jednocześnie niezwykle rzadko jest moim zamiarem dokuczyć na poważnie .
A o uciekaniu gdzie indziej mówię dlatego, że mimo mojej drobnej złośliwości nie chcę, by powstało kolejne kilkanaście stron kłótni .
08-26-2007, 02:07 PM
Jaśko napisał(a):Ten drobiazg od którego teraz usiłujesz się zdystansować, zaczął się od takiej "zgrabnej" szpileczki:na całe szczęście takie szpileczki nie powodują, że wpadam w przerażenie, jestem dosyć gruboskórny, także i grubsze się na mnie łamałyKazia napisał(a):No po prostu dla Sławka jest osobna kategoria
Jan Paweł II |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|