08-13-2007, 10:11 AM
Edyta napisał(a):nie domyślasz się? wszechwiedząca Edycjo?
Nie.
szkoda.
"Chude Dziecko"
"Arka Noego" - prawa do zdjęć - seks, przemoc i je
|
08-13-2007, 10:11 AM
Edyta napisał(a):nie domyślasz się? wszechwiedząca Edycjo? szkoda.
"Chude Dziecko"
08-13-2007, 10:32 AM
Przemek napisał(a):Edyty rady są za to na wysokim poziomie...Przynajmniej trafne. Przemek napisał(a):A gdzież Ty się histerii dopatrzyłeś ?? Przemek napisał(a):Intuicja mi to podpowiada.Kuba Mędrzycki napisał(a):Twoja udawana histeria brzmi dość komicznie.A gdzież Ty się histerii dopatrzyłeś ?? ![]() berseis13 napisał(a):Phi.Przemek napisał(a):A gdzież Ty się histerii dopatrzyłeś ??Przemku, wiesz że Kuba lubi mocne wrażenia, on się histerii dopatrzy w szklance cukru. berseis13 napisał(a):Kubusiu, my wszyscy doskonale wiemy że miłujesz poglądy LutraCóż, każdy ma taki obiekt miłowania na jaki zasłużył. ![]()
08-13-2007, 10:55 AM
Paweł Konopacki napisał(a):Stąd jego kolejne wynurzenia i wyśmiwaniu Siwca, szkalowaniu Mistrza, atakach na Fundację,Kiedyś powiedziałbyś: "Roberta" lub "Roberta Siwca", ale widocznie teraz wygodniej Ci "Siwca". Trochę żałuję, ale trudno. Niech będzie, może być Siwca. Natomiast ja o czym innym. Pojawiłem się tutaj w jednym tylko celu: aby rozdać trochę plakatów. I tyle. A widzę, że ciągle wyciera się mną gęby. Za co? Co ja takiego zrobiłem? Bardzo proszę Pawle i bardzo proszę Krzysztofie, abyście nie wykorzystywali instrumentalnie mojego nazwiska w swoich prywatnych rozgrywkach. Nie zasłużyłem sobie na to. Robert
08-13-2007, 11:27 AM
Robert Siwiec napisał(a):Natomiast ja o czym innym. Pojawiłem się tutaj w jednym tylko celu: aby rozdać trochę plakatów. I tyle.Wielka szkoda, że "I tyle" ![]() A przecież Konop i KN (choć hałaśliwi dość ![]() Naprawdę warto odchodzić z powodu jednej czy kilku osób? Pozdrawiam Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
08-13-2007, 11:47 AM
To nie tak. To nie jest obrażanie się, czy temu podobne pierdoły. Na to jestem za duży. Nie będę się w tej kwestii rozpisywał, bo to moje prywatne sprawy. Moja krótka wizyta na Forum ma na celu wyłącznie załatwienie sprawy plakatów.
08-13-2007, 11:51 AM
A biorąc pod uwagę problemy, które dla Pana w związku z tym wyniknęły znowu pojawia się zdanie "Po chuj mi to było?"...
Pozdrawiam, Kasia
"Radio to cudowny wynalazek! Jeden ruch ręki i ... nic nie słychać." :)
08-13-2007, 11:56 AM
Zeratul napisał(a):A przecież Konop i KN (choć hałaśliwi dość ) nie stanowią jednak większości forumowiczów...I wyszło na to, że to m, in, z mojego powodu Robert odszedł z forum. Dzięki, Zeratulu.
08-13-2007, 12:13 PM
Robert odszedł, bo uznał, że tak będzie lepiej. I odszedł nie przez kogoś, ale dlatego, że nikt nie ma przymusu tu być, skoro nie chce. Skończmy z tym, bo sytuacja staje się dla mnie coraz bardziej niezręczna.
08-13-2007, 12:51 PM
Luter napisał(a):I wyszło na to, że to m, in, z mojego powodu Robert odszedł z forum. Dzięki, Zeratulu.Ależ proszę bardzo ![]() Tak serio, to sprawa odejścia Dyla była już wałkowana wielokrotnie i wszyscy znają Twoją wersję (nie mówię, że nieprawdziwą - nawet Konop sie mniej więcej zgodził ![]() Natomiast Dyl w swoim pierwszym w tym temacie poście zwraca się także do Ciebie - i o to mi chodziło. Pozdrawiam Zeratul
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
08-13-2007, 01:09 PM
Zeratul napisał(a):Tak serio, to sprawa odejścia Dyla była już wałkowana wielokrotnie i wszyscy znają Twoją wersję (nie mówię, że nieprawdziwą - nawet Konop sie mniej więcej zgodziłZeratulu, zlituj się i przestań bujdy wymyślać! Nie było żadnej mojej wersji w tej sprawie. Założyłem nawet wątek, w którym pytam o odejście Dyla. Pytałem, bo żadnej mojej wersji w tej sprawie nie było i nie ma. <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?p=94741#94741">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/view ... 4741#94741</a><!-- m --> [ Dodano: 13 Sierpień 2007, 15:11 ] Zeratul napisał(a):Natomiast Dyl w swoim pierwszym w tym temacie poście zwraca się także do Ciebie - i o to mi chodziło.Tak, bo ja również byłem łaskaw wycierać sobie Nim gębę w tym wątku. Ty natomiast zasugerowałeś jakoby Dyl odszedł między innymi przeze mnie.
08-13-2007, 01:23 PM
Luter napisał(a):Zeratulu, zlituj się i przestań bujdy wymyślać! Nie było żadnej mojej wersji w tej sprawie. Założyłem nawet wątek, w którym pytam o odejście Dyla. Pytałem, bo żadnej mojej wersji w tej sprawie nie było i nie ma.Przepraszam - pomyliłem się. Czasem nadmiernie ufam własnej pamięci :agent: Luter napisał(a):Ty natomiast zasugerowałeś jakoby Dyl odszedł między innymi przeze mnie.Niezupełnie. Pisałem tylko o obecnym zniechęceniu Dyla. Pozdrawiam Zeratul
08-13-2007, 01:24 PM
OK, dziękuję za wyjaśnienia.
08-13-2007, 08:05 PM
Przeczytałem wszystko w temacie i widzę to tak:
1) był sobie konflikt o 2 zdjęcia: PK/V dowiedziała się, ze nie jest wymieniona jako właścicielka 2 zdjęć w 'napisach' na boxie 2) sprawa została wyjaśniona prywatnie na linii PK/V-KN 3) pojawiły się przeprosiny ze strony KNa, które dodatkowo zostały przyjęte przez PK/V Sprawa zamknięta Ale oto po 5 minutach przychodzi do KNa sms od Pawła Konopackiego, w którym pojawiają się dość mocne oskarżenia, powtórzone potem przez niego na forum. Efekt? Ta właśnie dyskusja. Dyskusja, która niczego nie zmieniła poza zapoznaniem osób postronnych z tymi faktami i jeszcze większym zaognieniem relacji PK/V-KN Mam więc pytanie do Pawła Konopackiego: dlaczego stawia mur między swoim oponentem a córką JK? Warto zastanowić się co z tego zamieszania mają 'autorzy zdjęć', 'właściciele zdjęć' a co mają odbiorcy dorobku Jacka Kaczmarskiego. Posługując się analogią - nawet Yoko Ono, choć od lat dba o wizerunek i pamięć po Johnie Lennonie i jego twórczości, pamiętana jest jednak jako osoba, która skłóciła The Beatles. Stawiając moje pytanie, proponuję p. Pawłowi zastanowić się nad tym przypadkiem. PS: Patrycjo - Jezus nie został poczęty w stajence, ale tam urodzony - przypadkowo zresztą.
[i]I pamiętaj - że dana ci pamięć:
Nie kłam sobie - a nikt ci nie skłamie[/i]
08-13-2007, 08:13 PM
Śliczny post Jasny Gwincie, tylko że myśmy z Przemkiem i Kubą pytanie "po co" zadali już chyba na drugiej stronie
![]()
08-13-2007, 08:30 PM
Nic nie było tu dla mnie stuprocentowo jasne "od pierwszych stron" - bo nie znałem faktów, które w toku dyskusji się pojawiły. Sprawa zaczęła się dla mnie wyjaśniać mniej/więcej w okolicach tego posta:
Luter napisał(a):A później okazało się, że wcale nie Patrycja Kaczmarska jest autorką tego nieszczęsnego smsa.berseis13 napisał(a):Przeprosiny przyjmuję, bo nie zależy mi na sytuacjach konfliktowych.Paciu, dokładnie te same słowa wypowiedziałaś wczoraj w rozmowie telefonicznej ze mną, co nie przeszkodziło Ci w pięć minut później nazwać mnie oszustem i złodziejem. Zostawmy już więc tę sprawę, bo chyba do niczego więcej nie dojdziemy.
08-13-2007, 08:40 PM
Jasny Gwint napisał(a):A później okazało się, że wcale nie Patrycja Kaczmarska jest autorką tego nieszczęsnego smsa.... czyli, że nadal nie rozumiesz tak ![]() Lepiej już tego nie drążyć skoro przycichło ![]()
08-13-2007, 08:52 PM
Kazia:) napisał(a):... czyli, że nadal nie rozumiesz takRaczej - "i sytuacja wyjaśniła się do końca". Kazia:) napisał(a):Lepiej już tego nie drążyć skoro przycichłoCo racja - to racja
08-14-2007, 06:19 AM
po tym temacie widać po co jest forum. od dwóch dni zostało naprodukowane 14 stron tematu, który jak sądzę (nie czytałem) jest kłótnią. ile postów zostało napisanych odnośnie prozy i poezji ?
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
08-14-2007, 06:22 AM
szkoda, ze w karczmie nie ma piw... w takim razie kiedys bede Ci musial za ten jakze trafny komentarz postawic piwo w rzeczywistosci
![]()
08-14-2007, 11:13 AM
Stron kłótni było więcej, bo parę stron zostało w dziale muzyka
![]()
08-14-2007, 11:16 AM
Kazia:) napisał(a):Stron kłótni było więcej, bo parę stron zostało w dziale muzykaByły aż tak śpiewne... ![]()
Żydowinem być mi raczej,
Gdy mianuje mnie Polaczek...
08-17-2007, 09:09 PM
Tomek_Ciesla napisał(a):szkoda, ze w karczmie nie ma piw... w takim razie kiedys bede Ci musial za ten jakze trafny komentarz postawic piwo w rzeczywistoscimożesz mu przecież dać piwo w każdym innym temacie ![]() ![]() tytuł żeście dali za dobry do tej dyskusji ale moim zdaniem tak ta sprawa nie jest warta kłótni jak ten topic czytania. pozdrawiam
"W tym bajorze, co z naszych czasów pozostanie
Lękam się, że po władzę sięgną chrześcijanie..."
08-21-2007, 12:14 AM
ja napisał(a):ile postów zostało napisanych odnośnie prozy i poezji ?Zawsze możesz nadrobić zaległości, nad którymi tak bolejesz. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|