Liczba postów: 3,032
Liczba wątków: 162
Reputacja:
0
Alek napisał(a):teraz jest ryzyko,że Sławek po prostu odstawił w tym temacie kabaret
bez obaw zamociku, możesz śmiało pisać

. Możesz nawet próbować sie doszukać kabaretu w moich postach w tym temacie, choć raczej ich nie znajdziesz.
"Nie sposób zrozumieć dziejów narodu polskiego - tej wielkiej tysiącletniej wspólnoty, która tak głęboko stanowi o mnie, o każdym z nas - bez Chrystusa."
Jan Paweł II
Reputacja:
0
moje posty były pisane na poważnie, za innych nie mogę mówić, chociaż w niektórych miejscach mam wątpliwości co do powagi autorów
nie taplajmy się w tym prosze po raz drugi
"Nie sposób zrozumieć dziejów narodu polskiego - tej wielkiej tysiącletniej wspólnoty, która tak głęboko stanowi o mnie, o każdym z nas - bez Chrystusa."
Jan Paweł II
Reputacja:
0
myśl tę rozpropagował jednak inny Wielki Człowiek Naszych Czasów (w skrócie WCNC), czyli Użytkownik "ja" (w skrócie UJot)
Jan Paweł II
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Podałem link do rozmowy z Herlingiem-Grudzińskim i co - oderwałem cytat od kontekstu czy nie?
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]