Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
berseis13 napisał(a):Słusznie, albowiem nie wypada zaglądać innym do kieszeni i do garnków. Co prawda to prawda!
berseis13 napisał(a):No chyba, że ktoś "stary garnek studzi". Po pierwsze - to co wtedy, Paciu? Wtedy ma prawo zaglądać innym do kieszeni i do garnków?
Po drugie - nie: ktoś studzi stary garnek tylko: stary garnek studzi czyjeś czoło.
Język polski jest językiem fleksyjnym, Paciu. Tu nie jest tak, że co pierwsze to podmiot.
Liczba postów: 880
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
Administracjo, protestuję przeciwko użyczaniu konta Pawłowi Konopackiemu przez uż. berseis13.
berseis13 napisał(a):Słusznie, albowiem nie wypada zaglądać innym do kieszeni i do garnków. Takoż do alkowy. I nie wypada wtrącać się w sprawy rodzinne. I w drugą stronę: nie wypada o tym rozpowiadać. Pewne rzeczy powinny zostać w rodzinie.
Liczba postów: 1,532
Liczba wątków: 163
Reputacja:
0
Luter napisał(a):wiem coś o tym Krzysiu, tyś jest przecież Krynica Wiedzy Wszelkiej. Sama to przyznałam niedawno, ale Patka wtedy stwierdziła, że mnie popierdoliło.
"Chude Dziecko"
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):Każda ugoda jest cenna i warta co najmniej rozważenia. Protestuję też przeciwko użyczaniu konta Angeli Merkel przez uż. Przemka.
Liczba postów: 1,367
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
Luter napisał(a):Po pierwsze - to co wtedy, Paciu? Wtedy ma prawo zaglądać innym do kieszeni i do garnków? Krzysiu, wypowiedzi użytkowniczki berseis13 są w ogóle bardzo ciekawe pod względem logicznym. Błędy językowe nie są takie śmieszne, bo popełniają je na tym forum prawie wszyscy (czasem trochę tęsknię za adme). Mnie najbardziej, a co tam - lubię to słowo, rozpierdala wartość logiczna tego co Pacia pisze, a raczej brak tej wartości. Uczy się przecież od najlepszych...
śni inny byt jurajski gad
Liczba postów: 150
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Edyta napisał(a):Przemek napisał(a):Każda ugoda jest cenna i warta co najmniej rozważenia. Protestuję też przeciwko użyczaniu konta Angeli Merkel przez uż. Przemka. Post ten wart jest dużego piwa!
[i]I pamiętaj - że dana ci pamięć:
Nie kłam sobie - a nikt ci nie skłamie[/i]
Reputacja:
0
Jasny gwint napisał(a):Post ten wart jest dużego piwa! Ale..?
[ Dodano: 23 Czerwiec 2007, 15:39 ]
Aha <kurwa mać>
Reputacja:
0
Edyta napisał(a):Administracjo, protestuję przeciwko użyczaniu konta Pawłowi Konopackiemu przez uż. berseis13. Czy jest jakaś sprawa przeciwko której nie protestujesz?
W dniu dzisiejszym nie użyczam komputera Pawłowi Konopackiemu. Paweł Konopacki nigdy nie pisał z mojego profilu i nie użyczałam mu nigdy swojego konta. Praktyki Twoich przyjaciół są nam obce, Edytko. No chyba że przedstawisz mi tutaj dowód na nieprawdziwość moich słów. W przeciwnym razie zachowujesz się jak pewien użytkownik co to 'wie ale nie powie skąd wie', może ten użytkownik korzysta dzisiaj także z konta 'Edyta'. PROTESTUJE przeciwko takim praktykom.
"Chude Dziecko"
Reputacja:
0
Proponuję, żeby każdy napisał pustego posta w innym temacie i miał link w podpisie, żeby można było stawiać piwka. Może wtedy Konopacki się ujawni.
[ Dodano: 23 Czerwiec 2007, 15:41 ]
berseis13 napisał(a):PROTESTUJE przeciwko takim praktykom. Kto? Luter?
Reputacja:
0
berseis13 napisał(a):W dniu dzisiejszym nie użyczam komputera Pawłowi Konopackiemu. A dyktowanie postów, Edytko, nie jest zabronione, więc wszystko jest zgodne z regulaminem.
Reputacja:
0
Edyta napisał(a):Aha <kurwa mać> Tak, brak piw w Karczmie bardzo boli. Wyrażę więc uznanie za pomocą słów: Edyto, jesteś fantastyczna!
Reputacja:
0
berseis13 napisał(a):Praktyki Twoich przyjaciół są nam obce, Edytko. Nie wiedziałam, że znasz moich przyjaciół.
Reputacja:
0
partycja napisał(a):Uczy się przecież od najlepszych... A Ty od kogo się uczysz gry na saksofonie?
"Chude Dziecko"
Reputacja:
0
partycja napisał(a):Edyto, jesteś fantastyczna! Patko, jesteś najzajebistszą dupą w niebieskoforumowym grajdołku! Piwko!
Reputacja:
0
Edyta napisał(a):Patko, jesteś najzajebistszą dupą w niebieskoforumowym grajdołku! A Ty skąd wiesz?
Reputacja:
0
berseis13 napisał(a):A Ty od kogo się uczysz gry na saksofonie? W ogóle się nie uczę.
Edyta napisał(a):Patko, jesteś najzajebistszą dupą w niebieskoforumowym grajdołku! Oj, daj spokój. Po ujawnieniu galerii Markowej już nie mam szans na ten tytuł.
Reputacja:
0
Luter napisał(a):A Ty skąd wiesz? Słyszałam. A jak nie usłyszę, to wymyślę.
partycja napisał(a):Oj, daj spokój. Po ujawnieniu galerii Markowej już nie mam szans na ten tytuł. Chyba nie wiesz, co może zdziałać Photoshop.
Reputacja:
0
Edyta napisał(a):Chyba nie wiesz, co może zdziałać Photoshop. Niby wiem, ale nie mogę napisać, bo mi znów zarzuci, że chcę ją zniszczyć czy coś...
Luter napisał(a):A Ty skąd wiesz? Ta wiedza!
|