Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Jacek Kaczmarski napisał(a):bo to się brało po trosze z mojego temperamentu i z polskiej tradycji spędzania wolnego czasu. hmmm, mówiąc szczerze, pierwszy raz słysze o polskiej tradycji spędzania wolnego czasu na rozbijaniu małżeństw i robieniu dzieci.
Inna sprawa, ze w jakimś wywiadzie JK mówił, iż każdą wolną chwilę spędzał na czytaniu książek. Rozumiem, ze wypowiedź o książkach to jest tzw. autokreacja - w przeciwieństwie do prokreacji, którą to JK faktycznie zajmował się w czasie wolnym.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 438
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):pierwszy raz słysze o polskiej tradycji spędzania wolnego czasu na rozbijaniu małżeństw i robieniu dzieci  aha
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):hmmm, mówiąc szczerze, pierwszy raz słysze o polskiej tradycji spędzania wolnego czasu na rozbijaniu małżeństw i robieniu dzieci. Przeginasz.
Reputacja:
0
Luter napisał(a):Przeginasz. ???? Słucham? Co przeginam? Poważnie pierwszy raz słyszę!
Ty, wypasiony na Ikacu -
Liczba postów: 1,532
Liczba wątków: 163
Reputacja:
0
Luter napisał(a):Paweł Konopacki napisał(a):hmmm, mówiąc szczerze, pierwszy raz słysze o polskiej tradycji spędzania wolnego czasu na rozbijaniu małżeństw i robieniu dzieci.
Pawciu kochanie, Krzysio ma rację, jako rodowity polak na pewno wie jak spędza czas!
"Chude Dziecko"
Liczba postów: 2,651
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
Luter napisał(a):Przeginasz. O co Ci chodzi, Krzysztofie? Przecież Paweł odnosił się do słów samego JK, czyż nie?
[ Dodano: 18 Czerwiec 2007, 12:41 ]
Przy okazji, dla rozlużnienia atmosfery chciałem zapytać (mam nadzieję, że drobna niezgodność tego pytania z zasadami panującymi na Forum zostanie mi wybaczona) Administracji czy może wie, co spowodowało przepadek (na rzecz Skarbu Forum?) części piw niektórych użytkowników. Ja wprawdzie straciłem tychże tylko osiem, więc jakoś to przeżyję, ale Konopowi zabrano, zdaje się, około sześćdziesięciu! To jakiś nowy rodzaj sankcji czy może podatku?
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Liczba postów: 1,367
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):hmmm, mówiąc szczerze, pierwszy raz słysze o polskiej tradycji spędzania wolnego czasu na rozbijaniu małżeństw i robieniu dzieci. Phi.
śni inny byt jurajski gad
Reputacja:
0
partycja napisał(a):Phi. Przeginasz.
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Reputacja:
0
Szymon napisał(a):O co Ci chodzi, Krzysztofie? Zbyt trudne pytania zadajesz!
Ty, wypasiony na Ikacu -
Reputacja:
0
Szymon napisał(a):Przeginasz. O co Ci chodzi, Szymonie? Przecież Partycja odniosła się do słów samego PK, czyż nie?
Reputacja:
0
partycja napisał(a):O co Ci chodzi, Szymonie? Przecież Partycja odniosła się do słów samego PK, czyż nie? Phi.
[b][i]
[/i][/b]
JK
Reputacja:
0
Szymon napisał(a):Phi. Przeginasz.
Reputacja:
0
Luter napisał(a):Przeginasz. Pils napisał(a):Przeginasz. Dramatopisarz by napisał(a):(Pils powraca - do Słowa)
PILS: Przeginasz.
[b][i]
[/i][/b]
JK
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
partycja napisał(a):O co Ci chodzi, Szymonie? Przecież Partycja odniosła się do słów samego PK, czyż nie? Przeginasz.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Przeginasz. Przeginasz.
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Przeginasz. Phi.
Liczba postów: 470
Liczba wątków: 21
Reputacja:
0
Monty Python aranżuje tą dyskusję? :rotfl:
Żydowinem być mi raczej,
Gdy mianuje mnie Polaczek...
Reputacja:
0
Kamil napisał(a):Monty Python aranżuje tą dyskusję? :rotfl: Niestety samo życie.
Reputacja:
0
partycja napisał(a):Niestety samo życie. Phi.
[b][i]
[/i][/b]
JK
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
partycja napisał(a):Kuba Mędrzycki napisał(a):Przeginasz. Przeginasz. Phi.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Reputacja:
0
Szymon napisał(a):Phi. Przeginasz.
Kuba Mędrzycki napisał(a):Phi. Phi.
partycja napisał(a):Phi. Phi.
Liczba postów: 563
Liczba wątków: 41
Reputacja:
0
The only thing I knew how to do
Was to keep on keepin' on
Like a bird that flew
Liczba postów: 1,018
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
wiecie co? tyle osób nabija sobie posty zasłaniając się dyskutowaniem.
Jestem przeciwny takiej hipokryzji.
Tego posta piszę JEDYNIE w celu nabicia sobie licznika.
Co więcej, wystawię sobie piwo z mojego drugiego konta.
NestSite
http://www.arturkaczorek.pl
Liczba postów: 880
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
dzikakaczka napisał(a):Tego posta piszę JEDYNIE w celu nabicia sobie licznika. Aha.
[ Dodano: 18 Czerwiec 2007, 15:58 ]
berseis13 napisał(a):Pawciu kochanie, Krzysio ma rację, jako rodowity polak na pewno wie jak spędza czas! Pawcio też jest Polakiem, chociaż chłopak z Łodzi.
Reputacja:
0
Edyta napisał(a):Pawcio też jest Polakiem Skąd ta pewność, że nie mam np. podwójnego obywatelstwa i nie urodziłem się np. w miejscowości Meppen w NIemczech?
Ty, wypasiony na Ikacu -
Liczba postów: 954
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
A polskie prawo dopuszcza posiadanie podwójnego obywatelstwa?
Reputacja:
0
Edyta napisał(a):Pawcio też jest Polakiem Czyżby?
Paweł Konopacki napisał(a):Paweł Konopacki - Mosze Kohnblum - ( kaczarofob, dywersant, alkoholik, schizofrenik z manią przesladowczą, bez reszty zaangazowany w zwalczanie tzw. Prawych, że Aż Łyso, których opluwa epitetami w rodzaju "kaczmarofilski beton" ). Urodzony w żydowskiej dzielnicy Łodzi - żyje na garnuszku mamusi. Przez lata pielęgnował swój kompleks Kaczmarskiego, by ostatecznie dać upust antykaczmarowym emocjom i szkodzić na każdym kroku sprawie JK.
Działa też na szkodę spadkobierców Kaczmarskiego, regularnie nie płacąc ZAiKS. Za w ten sposób "zebrane" pieniądze, kupił na Rynku Bałuckim (dawna żydowska dzielnica robotniczej Łodzi) dyplom magistra nauk hujmanistycznych - sam bowiem nie potrafił dokończyć pracy magisterskiej na temat swoich żydowskich braci.
[b][i]
[/i][/b]
JK
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Przeginacie...
[ Dodano: 18 Czerwiec 2007, 16:35 ]
Chyba przegiąłem :]
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 1,706
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
partycja napisał(a):Niestety samo życie. Przeginasz.
Liczba postów: 1,018
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Arturze:
zrób grupę NABIJACZE, gdzie można się zapisać, i za każdy napisany post dostaje się automatycznie piwo oraz każdy post liczony jest jako 10. I będzie to jedyne miejsce gdzie punkty regulaminu:
2. 2
Nie rób z forum chata - wszelkiego typu dyskusje prywatne prowadzimy przez GG albo Priv. Posty, które będą takimi prywatnymi rozmowami nic nie wnoszącymi do tematyki forum będą kasowane.
2. 7
Nie nabijaj sobie na siłę licznika pisząc bezsensowne lub nic nie wnoszące posty typu sama emotka, znak zapytania czy jedno słowo.
będą ignorowane przez Modów.
Przebijanie się przez setki bezsensownych postów, żeby w końcu nie dowiedzieć się precyzyjnie jak było z tym graniem Jacka na elektryku jest delikatnie mówiąc wkurwiające.
NestSite
http://www.arturkaczorek.pl
|