Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Formuła koncertów od "Pochwały łotrostwa". -ot
Paweł Konopacki napisał(a):otóż podczas drugiej części występu nagle komuś z publiczności wypadła butelka z dłoni i głośno potoczyła się po podłodze.
O, ciekawe!
W zeszłym roku na koncercie Susmęda w Kołobrzegu wydarzyła się podobna sytuacja Smile DuchX coś później pisał na forum o tym.
Odpowiedz
Krasny napisał(a):
Paweł Konopacki napisał(a):otóż podczas drugiej części występu nagle komuś z publiczności wypadła butelka z dłoni i głośno potoczyła się po podłodze.
O, ciekawe!
W zeszłym roku na koncercie Susmęda w Kołobrzegu wydarzyła się podobna sytuacja Smile DuchX coś później pisał na forum o tym.
Oj nie, Kolego, tonietak Smile.

Ani słowem nie wspomniałem o spożywaniu alkoholu podczas kołobrzeskiego koncertu TS z zespołem.* Moje oburzenie tudzież rozczarowanie dotyczyło czegoś innego. Później zresztą przyznałem, że była to reakcja częściowo - przesadzona.

Reakcja. Osobiście wszak powiedziałem Ci, że już bym takiego posta nie napisał. Co nie znaczy że moja ocena moralna przepychania się pod sceną w czasie "Naszej klasy" zmieniła się choć trochę.

W tym roku osobiście dopilnuję porządku podczas Festiwalu Wink Big Grin

-
* Zrobił to za to ktoś inny.
Odpowiedz
DuchX napisał(a):W tym roku osobiście dopilnuję porządku podczas Festiwalu
Nowy ochroniarz? Wink Marek w zeszłym roku miał fajną kamizelkę, poproś, może Ci pożyczy. Big Grin
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
tmach napisał(a):Marek w zeszłym roku miał fajną kamizelkę, poproś, może Ci pożyczy. Big Grin
No chyba byle komu nie pożycza...
śni inny byt jurajski gad
Odpowiedz
partycja napisał(a):No chyba byle komu nie pożycza...
Dlaczego DuchX to Twoim zdaniem byle kto?
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Dlaczego DuchX to Twoim zdaniem byle kto?
Wcale tak nie uważam i Duch chyba o tym wie, prawda Duchu? Tam było w domyśle coś takiego: Wink
śni inny byt jurajski gad
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):
partycja napisał(a):No chyba byle komu nie pożycza...
Dlaczego DuchX to Twoim zdaniem byle kto?
Oto i kolejny przykład na to, jakim to Paweł Konopacki jest nadzwyczaj spokojnym użytkownikiem, zupełnie nie wszczynającym "bójek", nie prowokującym do waśni, sporów i tym podobnych przepychanek. Nie próbującym wyrywać fragmentów wypowiedzi innych użytkowników tylko po to, aby sporwokować choćby drobną awanturkę. Wink
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Żeby nie być gołosłowną Smile
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
E... to już te zdjęcia z pożyczania były lepsze.
Odpowiedz
Ja znalazłam tylko takie. Mam nadzieję, że autor i model nie będą mieć pretensji. Smile
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
tmach napisał(a):Mam nadzieję, że autor i model nie będą mieć pretensji.
Najmniejszych - o ile nie robi się ze zdjęć komiksu.
"nawet jeżeli czyjeś sacrum jest dla mnie profanum, to sama kultura osobista, szacunek dla innego człowieka nakazuje mi pewną powściągliwość słowną."
Odpowiedz