05-31-2007, 07:57 PM
Witam!
Niestety moj pierwszy post objawi sie bezradnością i niezdecydowaniem :' ,za co was drodzy karczmarofile,przepraszam. :wstyd:
Prosiłbym o opinię pozwalająca dokonać trafniejszego wyboru sposród danych utworów,a to dlategoż,ze istotne sa dla mnie oceny "ogólu",a nie mnie.Potrzebuję wyłowić TEN najistotniejszy dla WIEKSZOŚCI(a nie dla mnie-chociaz taki mam
)(45min.wykład na którym zamierzam skrzętnie ominąć wszelkie:mury,obławę,żródłoitd.)znowuż kierując sie własna "fascynacja" danego wiersza,moglbym jej potwierdzenie łatwiej poprzeć ,anizeli czyjeś...jednakże prosiłbym o pomoc w ciągu dalszym mojej selekcji: do motywu polit-hist intensywnie lustrowalem:
-rycerze okragłego stołu
-sumienie i historia(!!!!!)
-pierestrojka w KGB
-rokosz
pozdrawiam
Niestety moj pierwszy post objawi sie bezradnością i niezdecydowaniem :' ,za co was drodzy karczmarofile,przepraszam. :wstyd:
Prosiłbym o opinię pozwalająca dokonać trafniejszego wyboru sposród danych utworów,a to dlategoż,ze istotne sa dla mnie oceny "ogólu",a nie mnie.Potrzebuję wyłowić TEN najistotniejszy dla WIEKSZOŚCI(a nie dla mnie-chociaz taki mam

-rycerze okragłego stołu
-sumienie i historia(!!!!!)
-pierestrojka w KGB
-rokosz
pozdrawiam