Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
26 maja 2007 koncert
heh hehSmile to bedziemy glosno rozmawiac i was zagluszacTongue
oczywiscie zartuje, osobiscie duzo bardziej odpowiadaja mi takie kameralne koncerty - unplugged Smile)
echhh...
Odpowiedz
Jak nie będziecie głośno gadać to będzie ok Smile
Przestań potykać się z tym murem, nie widzisz, że na dobre skrzepł?
Odpowiedz
no dobrze, postaramy sie nie gadac, ale oczywiscie nie bedziemy sobie zalowac wrzaskow zachwytu Tongue
echhh...
Odpowiedz
O kurcze, ja bym chętnie przyszedł, ale chyba mi się nie uda Sad(

A czy jakby co, to będzie jakieś video z koncertu?
...chociaż myślę, że jeśli będzie Xaos, to nagranie będzie na 100%

Pozdrawiam,
Antek
Celui qui a eu le bonheur de rencontrer sa Marguerite Gautier
mais qui est devenu Emma Bovary
D'Artagnan sans courage de se laisser guider par ses passions
regrettant une décision jamais prise...
Odpowiedz
Cześć Antek, no szkoda że nie przybędziesz, ale ja na Waszych koncertach też nie bywałem, bo czasu brak Sad
No video oczywiście będzie Smile Xaos rządzi Smile
Odpowiedz
W sumie to ja nie wiem, jak z tym wideo... Moze bedzie trzesienie ziemi, powodz, etc... I wtedy raczej nie bedzie wideo Wink
Odpowiedz
Nie znam za bardzo Krakowa, ale pod adresem Miodowa 43 na Kazimierzu znalazłem knajpę "Enigma", czy o nią się rozchodzi?
Odpowiedz
Ja znalazłam "Piekło i Niebo" (czy jakoś tak), ale myślę, że trafimy Wink

Do zobaczenia
Jestem egzemplarz człowieka
- diabli, czyśćcowy i boski.
Odpowiedz
Traficie na 100% obok tej knajpy jest STS(zakłady sportowe) i jest wielki szyld nad wejściem z metalowym napisem "Godziny" i to jest jakieś 30 metrów od ul. Starowiślnej i już nie wiem co pisać... Smile
Odpowiedz
No to chłopaki dajcie czadu Smile naprawdę chętnie bym posłuchał, ale jestem właśnie po przeprowadzce i nie mam możliwości przybyć ;(

Z tego co wiem, to w imieniu "naszej" grupy ma być Ela, więc wypytam ją jak było!

Pozdrufka!!!
Odpowiedz
Jutro zrobie kilka fotek okolicy Godzin, to takze okolice mojej firmy....
Odpowiedz
Godziny są dokładnie na Miodowej 43. Byłam tam dzisiaj. Trzeba iść lewym brzegiem (od Starowiślnej) lub prawym (od Jirziego Smile)), aż trafi się w szyld oraz brzydki różowy napis o dobrej kawie (po polsku od strony Starowiślnej, po angielsku od ińszej).
Knajpa, jak knajpa. Powiedziałabym, że przyjemna.

Przenieśmy się może do spotkań i ustalmy co, gdzie, jak i kiedy Smile
[b][size=85]Dziś gra się słońcem football-match ogromny!
Bóg strzela gole - po ludzku, wspaniale!
Dziś skok na ziemię z nieba karkołomny,
Cesarskie cięcie i salto mortale![/size][/b]
Odpowiedz
Mam pomysł: po koncercie wpadnijcie z imprezą na Nowowiejską. Ale się chłopaki zdziwią!
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
Ktoś w ogóle pamięta, gdzie to Big Grin?
Odpowiedz
AnteKopydłowski napisał(a):No to chłopaki dajcie czadu
Ponoć są takie plany, że mamy dać razem czadu Smile
Odpowiedz
Nowhere Woman napisał(a):Ktoś w ogóle pamięta, gdzie to Big Grin ?
No przecież mówię - Nowowiejska, na lewo od tramwaju, zaraz koło monopolowego. Acha, i obok jest bank, a przed klatką był taki fajny murek, więc traficie bez problemu. Możecie się zapytać o panią kurator i jajko w andrzejki, to już Was każdy pokieruje (albo zadzwoni po policję).
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
gredler napisał(a):No przecież mówię - Nowowiejska, na lewo od tramwaju, zaraz koło monopolowego. Acha, i obok jest bank, a przed klatką był taki fajny murek, więc traficie bez problemu. Możecie się zapytać o panią kurator i jajko w andrzejki, to już Was każdy pokieruje (albo zadzwoni po policję).
To może prościej? Przyjedź do nas? Smile
Odpowiedz
Bardzo bym chciał, ale jest to w tej chwili niemożliwe.
Odpowiedz
gredler napisał(a):to już Was każdy pokieruje (albo zadzwoni po policję).
gredler napisał(a):Bardzo bym chciał, ale jest to w tej chwili niemożliwe.
Czyli, o ile dobrze zrozumiałam, gdybyś przyjechał, ta policja byłaby pewna?
I dlatego nie chcesz ryzykować?! :rotfl:
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):Czyli, o ile dobrze zrozumiałam, gdybyś przyjechał, ta policja byłaby pewna?
Nie. Policja już tam była, i sąsiedzi na pewno dobrze to pamiętają.
Odpowiedz
A oto foto-dane dla Policji :-)
<!-- m --><a class="postlink" href="http://picasaweb.google.com/hipotures/Godziny">http://picasaweb.google.com/hipotures/Godziny</a><!-- m -->
Odpowiedz
Łukasz napisał(a):
AnteKopydłowski napisał(a):No to chłopaki dajcie czadu
Ponoć są takie plany, że mamy dać razem czadu Smile
No właśnie, Ela nam mówiła! Smile (chociaż jak obejrzałem sobie video z ostatniego koncertu w Spotkaniu z Balladą i posłuchałem swojego śpiewania, to się kurde ;( załamałem swoim poziomem - zwłaszcza w kwestii fałszowania 8o ).

...no ale cóż, chyba należałoby więcej ćwiczyć (z tym u mnie krucho, bo moje dwie córki wymagają poświęcenia prawie 100% wolnego czasu).

...w każdym razie trzeba się wziąć ostro do roboty :Smile

Pozdrawiam,
Antek
Odpowiedz
xaos napisał(a):A oto foto-dane dla Policji :-)
<!-- m --><a class="postlink" href="http://picasaweb.google.com/hipotures/Godziny">http://picasaweb.google.com/hipotures/Godziny</a><!-- m -->
z takim wyjasnieniem na pewno trafimySmile
echhh...
Odpowiedz
Krótko (bo nie spałem całą noc, a jeszcze jechałem o 6:00 autobusem z Krakowa... Smile ) - koncert jak dla mnie dobry Smile Salka bardzo kameralna i może przez to taki miły nastrój był podczas koncertu (chociaż pewnie również to wpływało, że prawie cała publiczność tam się znała Smile ). Nie chcę się rozwodzić na tym jak co zagrali - po prostu było dobrze. Dużego smaczku dodawała tam gitara Irka. Z nowości granych z Irkiem podobał mi się Konfesjonał - dobrego nastroju dodawała druga gitarka. W ogóle ładnego klimatu dodaje gra Irka. A Łukasz ze Zbyszkiem - widać, że już grają ze sobą dłuższy czas i sobie dobrze radzą. W końcu miałem ich okazję usłyszeć na żywo i nie żałuję Smile

A po koncercie - długie śpiewanie nieoficjalne. Również bardzo przyjemnie. Należy wspomnieć o dwóch panach z Holandii, którzy nas również słuchali choć śpiewanych tekstów nie rozumieli... ale mówili, że im się bardzo podobało i Leszek nawet im podał adres strony żeby mogli zagladnąć Wink Dziękuję wykonawcom jak i wszystkim obecnym, z którymi można było miło spędzić czas. Smile

Pozdrawiam! Smile
"In the city od blinding lights..."

--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Odpowiedz
Ja chciałbym przeprosić za nienajlepszy występ, a w szczególności za "Encore..." Smile Jakoś nam nie siadł ten koncert... Sad(
Odpowiedz
a ja chcialabym podziekowac za fantastyczna kantyczke - i wcale nie uwazam, zeby kazde jej wykonanie bylo swietne (to do Kuby); naprawde przeszly mnie ciarki...
echhh...
Odpowiedz
Pierwszy raz miałam okazję usłyszeć na żywo w sytuacji koncertowej cały skład Smile więc krótko. Zgadzam się co do tego, że trzecia gitara dodaje smaczku. Podoba mi się bardzo głos Zbyszka - jest niski i naprawdę w niektórych momentach przejmuje.

Kapitalny "Autoportret Witkacego" oraz "A my nie chcemy". O "Kantyczce" nie mówię, bo dla mnie KAŻDE wykonanie rzeczonego utworu w aranżacji Łukaszowej jest piękne Big Grin

Dziękuję za wspólne śpiewanie (chociaż dla mnie bardzo krótkie Sad)
A przede wszystkim dziękuję Patce za kontakt wzrokowy oraz za twórczą interpretację "Karmanioli" Smile

Pozdrawiam
Nowhere w okularach
Odpowiedz
Smile

pozdrawiam

wszystkich

ciepło.
śni inny byt jurajski gad
Odpowiedz
no, to kiedy mozna sie spodziewac nagrania z koncertu ? Wink
echhh...
Odpowiedz
Łukasz napisał(a):Ja chciałbym przeprosić za nienajlepszy występ, a w szczególności za "Encore..." Smile Jakoś nam nie siadł ten koncert... Sad(
Nie ma za co przepraszać, mogło być lepiej, ale nie było źle. Wieczór spędzony w miłym towarzystwie, przy fajnej muzyczce. Fakt : za "Encore" powinieneś dostać po uszach Smile (zresztą już dostałeś). Mimo wszystko, życzę sobie, żebyś nas tak przepraszał przynajmniej raz w miesiącu :Smile. Pozdrawiam Smile
[i]Nawet drzewa próchnieją przedwcześnie
A przecież istnieją - bezgrzesznie.[/i]
Odpowiedz