Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koncert Tria Łódzko-Chojnowskiego w Warszawie 3.06
Kto idzie na ten koncert w Wawie w niedziele 3.06?
Pierwszy raz chyba widze regularna impreze polaczona z koncertem Tria, zapowiada sie niezleSmile
Zreszta co myslicie o polaczeniu na jednej imprezie TŁCh ze Smilem, ktory jak odkrylem calkiem milo gra Queen? Big Grin (sa sample na <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.smile.strona.pl">www.smile.strona.pl</a><!-- w -->)
pozdr
<i>Idę młody, genialny, ręce łańcuch mi skuł.. </i>
Odpowiedz
Namawiają, namawiają... aż namówili!
Odpowiedz
Ja chyba też.
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
Stansfield napisał(a):Smilem, ktory jak odkrylem calkiem milo gra Queen
Fajnie... W galerii mają zdjęcia z Dni Ursynowa... Byłam na tym koncercie (gdyby były pokazane zdjęcia górki to może i bym siebie znalazła :Smile ...) i muszę przyznać że grają na prawdę fajnie [:
[i][b][color=#FF40BF]"Żyjemy w wolnym kraju i człowiek ma prawo być łajdakiem, jeżeli tak mu się podoba!"[/color][/i][/b]
Odpowiedz
ja będę ! może moja przyjaciółka i chyba rodzice się szykują Smile
If I'm leaving we don't stop livin', you know.
Odpowiedz
TŁCh nigdy dość! Nie przepuszczę! Big Grin
Patrycja
Odpowiedz
ja ide Big Grin Trzeba posłuchać na żywo, a wcześniej jeszcze nie złożyło się żebym był na koncercie TŁCH :/
Odpowiedz
Młoda napisał(a):TŁCh nigdy dość! Nie przepuszczę! Big Grin
To gdzie byłaś w poniedziałek ??
Odpowiedz
No i tu mnie masz... Niestety po wypadzie do Bydgoszczy ledwo doszłam do domciu a co dopiero mówić o koncercie Sad Ale obiecuję poprawę! Wink

[ Dodano: 17 Maj 2007, 22:11 ]
Poza tym nadrobię w sobotę Big Grin
Patrycja
Odpowiedz
Kurcze właśnie się dowiedziałem, że 4.06 mam zaliczenie. Będę musiał wyjść z imprezki koło 5 rano aby wstać na zaliczenie Sad
Odpowiedz
Obczajcie to: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.last.fm/event/241846">http://www.last.fm/event/241846</a><!-- m -->
Niezle VIPy tam beda Smile kto by sie spodziewal po koncercie TLCh, ze takie osoby chlopaki przyciagna.. Wink
can't wait :rotfl:
Odpowiedz
Ja bym jednak zwrócił uwagę na to:
Cytat:Zapraszamy też na grill na świeżym powietrzu, oraz darmowe piwo!
Odpowiedz
to przecież będzie coś strasznego - R.Leszczyński 0.o....
a ludzi multum pewnie bo darmowe... no nie wiem...
Odpowiedz
heh, na szczescie na plakatach 'darmowego piwa' nie ma, wiec moze nie bedzie tak zle Smile
zreszta, trzeba sie bedzie wczesniej pod scena ustawic i piwozlopy z tylu nie beda przeszkadzaly w delektowaniu sie Mistrzem Smile)
Odpowiedz
to zajmijcie mi miejsce ;] :Smile
Odpowiedz
portal internetowy o omawianej imprezie napisał(a):Wspomnienia z tej wielkiej chwili przekażą nam m.in. Bronisław Geremek, Władysław Frasyniuk, Marcin Święcicki, Daniel Olbrychski i Kazimierz Kutz.

Swój udział wstępnie zapowiedzieli też Aleksander Kwaśniewski, Adam Michnik
Ponieważ tego typu porównania ostatnio są w modzie, to mam nadzieję, że się nie obrazicie jeśli przyznam, że zrobiło mi się... niewyraźnie.

Wyjątkowo nieciekawe towarzystwo będą mieli Forumowicze. Współczuję!

[ Dodano: 22 Maj 2007, 02:25 ]
To jest dopiero manifestacja polityczna! Niczym pochód pierwszomajowy.
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Odpowiedz
Polityczna część dyskusji tu: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?p=98821#98821">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/view ... 8821#98821</a><!-- m -->
Odpowiedz
Darmowe piwo, grill, Leszczyński, i kultowe piosenki Jacka Kaczmarskiego.

Trochę mi to zestawienie zgrzyta (i nie mam na myśli piwa i grilla). Chętnie zobaczyłbym jak Trio odnajdzie się na takim występie. I jak będzie reagować publiczność.
Odpowiedz
DuchX napisał(a):Darmowe piwo, grill, Leszczyński, i kultowe piosenki Jacka Kaczmarskiego.
Myślę, że ważniejesze w tym wszystkim jest, że personalny, a co za tym idzie, ideologiczny sklad zaproszonych na imprezę gości jest zgodny ze światopoglądowymi zapatrywaniami Jacka Kaczmarskiego.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
Amen to that.

Swoja droga skorzystam z okazji: graliscie juz na jakichs otwartych imprezach tego typu? Czyli nie na koncercie z biletami, ani nie na imprezie zamknietej, tylko wlasnie na takim wielkim evencie? Pytam bo ciekaw jestem, jak reaguje publicznosc, kiedy nie jest 'wybrana' tylko masowa.. Mam nadzieje ze pozytywnie Smile
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):ideologiczny sklad zaproszonych na imprezę gości jest zgodny ze światopoglądowymi zapatrywaniami Jacka Kaczmarskiego.
O kurde Smile Czyli z jakimi?
Odpowiedz
Krasny napisał(a):Czyli z jakimi?
liberalnymi Wink, KRaśny, liberalnymi!
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Myślę, że ważniejesze w tym wszystkim jest, że personalny, a co za tym idzie, ideologiczny sklad zaproszonych na imprezę gości jest zgodny ze światopoglądowymi zapatrywaniami Jacka Kaczmarskiego.

Myślę, że działa to również w drugą stronę, gdyż ludzie ci są chyba najdawniejszymi ideowymi "fanami" JK. Wynika to m.in. z fascynacji rosyjskimi bardami antytotalitarnymi takimi jak Galicz czy Wysocki, których JK był najdoskonalszą polską kontynuacją. A także z docenienia przez te środowiska wagi kultury w kształtowaniu się rzeczywistość społeczno-politycznej. Niestety tej świadomości - bliskim mi - środowiskom prawicowym wyraźnie brakuje.
Odpowiedz
Stansfield napisał(a):Pytam bo ciekaw jestem, jak reaguje publicznosc, kiedy nie jest 'wybrana' tylko masowa..
I własnie o to mi chodziło - broń Boże o jakąkolwiek ujmę dla twórczości JK.
Odpowiedz
O, stronka jest Smile <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.dziendemokracji.pl">www.dziendemokracji.pl</a><!-- w -->
Odpowiedz
Stansfield napisał(a):Niezle VIPy tam beda
Cytat:PROGRAM IMPREZY
16:30 - rozpoczęcie imprezy, pierwsza część wystąpień Gości
17:30 - koncert piosenek Jacka Kaczmarskiego w wykonaniu Trio Łódzko-Chojnowskiego
No to już wiadomo, że w razie przyjścia o czasie jest godzina na grilla i piwo, żeby nie musieć zbytnio się absorbować Gośćmi...
A strażak także był Sam
Odpowiedz
piotrek napisał(a):
Cytat:PROGRAM IMPREZY
16:30 - rozpoczęcie imprezy, pierwsza część wystąpień Gości
17:30 - koncert piosenek Jacka Kaczmarskiego w wykonaniu Trio Łódzko-Chojnowskiego
a Tu cytat z strony Trio:
Cytat:3 VI 2007 — Warszawa, Fort Legionów, koncert w ramach Dni Demokracji, godz. 19.00
To jak to w końcu będzie?

Pozdrawiam!
Odpowiedz
raven87 napisał(a):To jak to w końcu będzie?
Na naszej stronie jest błąd. Koncert zaczyna się o 17:30
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz
No i właśnie wróciłam Smile Na początku przeproszę te osoby z którymi nie pożegnałam sie ale koleżanka źle się czuła i szybko ją transportowałam do domu (zwykły pośpiech i roztargnienie ot co).
Co do koncertu - był naprawdę miły dla ucha choć nagłośnienie było tak sobie przygotowane a ludzie przyszli raczej na darmowe piwo, pogadać lub pojeść - zachowywali się głośno (sama nie powinnam zwracać uwagi bo w drugiej części koncertu nie byłam lepsza :/ )
Co do wykonania to bardziej podobało mi się pod Egidą, ale to najprawdopodobniej wina miejsca i publiczności. z resztą lepiej brzmi gra na fortepianie niż na keybordzie. Było miło Smile
Pozdrawiam Wszystkich Smile i do następnego Smile
Odpowiedz
Przepraszam, może jestem troche niedoinformowany, ale czemu nie było znów witka? :niepewny:
Odpowiedz