Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trio Łódzko-Chojnowskie w Łodzi
Czy ktoś wybiera sie na koncert Tria Łódzko-Chojnowskiego do Łodzi?

Data: 19.05.2007 (sobota)
Godzina: 21.00
Wstęp: 5zł
Miejsce: Oberża folkowa Zapiecek

Jak będą jacyś chętni to postaram sie zarezerwować stolik. Dawajcie szybko znac bo czasu mało zostało... *-`-
[i][b][color=#FF40BF]"Żyjemy w wolnym kraju i człowiek ma prawo być łajdakiem, jeżeli tak mu się podoba!"[/color][/i][/b]
Odpowiedz
Serenellen napisał(a):Data: 21.05.2007 (sobota)
poniedziałek to jest nie sobota ;]
Odpowiedz
Dzięki Zmienna- już poprawiłam... Zasugerowałam sie godziną [:

Na pewno w sobotę- 19.05.2007
z resztą tutaj podaje link do strony Zapiecka i rozkładówki koncertów (szukajcie a znajdziecie Tongue):

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.zapiecek.art.pl/">http://www.zapiecek.art.pl/</a><!-- m -->
[i][b][color=#FF40BF]"Żyjemy w wolnym kraju i człowiek ma prawo być łajdakiem, jeżeli tak mu się podoba!"[/color][/i][/b]
Odpowiedz
Serenellen napisał(a):Czy ktoś wybiera sie na koncert Tria Łódzko-Chojnowskiego do Łodzi?
gdzie mozna dostac bilety??
Odpowiedz
Wenus napisał(a):gdzie mozna dostac bilety??
W Zapiecku nie funkcjonują bilety, płaci się po prostu przy wejściu Smile Przynajmniej tak wynika z moich doświadczeń.
I nie wiem, jak to będzie z tą rezerwacją stolika- czasami nie ma z tym problemu, innym razem mówią, że w przypadku płatnego koncertu rezerwacji nie robią. Zależy, na kogo się trafi.
Odpowiedz
Etain napisał(a):W Zapiecku nie funkcjonują bilety, płaci się po prostu przy wejściu
dzieki za informacje Smile
chcialabym sie tam wybrac z moim chlopakiem
a w Zapiecku jeszce nie byłam...

moze sie spotkamy przy stoliku "forumowicze"?
Odpowiedz
Zobaczymy- ja jutro idę się dowiedzieć o tą rezerwację- bo dziś się nie wyrobię :wstyd: ... Chyba że ktoś ma bliżej, lub będzie w dziś w Zapiecku lub jego okolicach....

[ Dodano: 15 Maj 2007, 19:08 ]
Etain napisał(a):nie wiem, jak to będzie z tą rezerwacją stolika- czasami nie ma z tym problemu, innym razem mówią, że w przypadku płatnego koncertu rezerwacji nie robią. Zależy, na kogo się trafi.
Zawsze można przyjść na tyle wcześnie żeby zająć stolik bez rezerwacji Smile)
Odpowiedz
Serenellen napisał(a):przyjść na tyle wcześnie
o 18?

no jakbyscie wiedzieli cos z rezerwacją to dajcie znać
słyszalam o tym TŁ-CH tyleeeeeeeeeeeeeeeeee.........
ze sama chcialabym stwierdzic ze rzeczywiscie są TACY świetni
a przy okazji fajnie byloby poznac inne osoby z FORUM Smile)
Odpowiedz
E, wcale nie trzeba tak wcześnie Wink Ostatnio, jak byli w Łodzi przyszedłem na 20 i jeszcze był luz Smile Kurczę, żebym tylko zdążył z Tomaszowa wrócić w sobotę...

..::Zdravim::..
Tarko
Coś się na pewno wydarzy - to jasne.
Odpowiedz
Koncert jest planowany na godzinę 21:00. Znając zapieckowe realia, pewnie zancznie się z pewnym opóźnieniem. Myślę, że jeśli przyjdziecie na 20:00 albo na 20:30 to w zupełności wystarczy - miejsca będą.

pozdrawiam i zapraszam
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Myślę, że jeśli przyjdziecie na 20:00 albo na 20:30 to w zupełności wystarczy
I ja miałam na myśli takowe pojawienie sie tam... Ale dziś pójdę i na wszelki wypadek dowiem sie czy dałoby radę zarezerwować....
Odpowiedz
Serenellen napisał(a):Czy ktoś wybiera sie na koncert Tria Łódzko-Chojnowskiego do Łodzi?
Nie udało mi się dotrzeć w Warszawie, więc przyjadę do Łodzi. Smile

Kasiu, tylko co z naszym zakazem wspólnych koncertów? Wink Tongue
Patrycja
Odpowiedz
Młoda napisał(a):Kasiu, tylko co z naszym zakazem wspólnych koncertów?
Wiesz... Starych nie będzie, rzecz się dzieje w pubie więc wszyscy sie tam będą śmiać i gadać... A poza tym to nie wiem czy ja po sobotnim zabiegu przekłucia języka będę mogła mówić i czy będzie mi do śmiechu :'
Odpowiedz
Młoda napisał(a):Nie udało mi się dotrzeć w Warszawie
Wrrrr... A ja sobie posłucham ( mam nadzieję ) przez internet.
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
tmach napisał(a):przez internet
...hm...fajny pomysł...ale nie ma to jak koncert na żywo Wink
Odpowiedz
No ba. Ale jak się nie ma co się lubi..... Poza tym byłam w poniedziałek i słyszałam na żywo.
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
tmach napisał(a):Poza tym byłam w poniedziałek i słyszałam na żywo.
ja tez byłam w poniedzialek na koncercie
ale -----w Łodzi Big Grin ----u Pana P.G.

...szkoda ze oba byly w tym samym czasie
ale wybieram sie w sobote Smile
Odpowiedz
Wenus napisał(a):u Pana P.G.
To Przemysław Gintrowski grał w Łodzi? Wink
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
Gintrowski, Grudziński... whatever.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
gredler napisał(a):Gintrowski, Grudziński... whatever.
Wybacz Gredler, ale jak ktoś mówi Pan PG, to bardziej kojarzy mi się Gintrowski niż Grudziński. Big Grin Chociaż zdaję sobie sprawę, że Ty też pasujesz.
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
tmach napisał(a):To Przemysław Gintrowski grał w Łodzi?
niom
----grał, grał ...
obecnie jest podczas "trasy koncerowej"
...a fani jeżdża i słuchają
Odpowiedz
Na <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.gintrowski.art.pl">www.gintrowski.art.pl</a><!-- w --> nie ma żadnej informacji na ten temat.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
ooooo o wilku mowa :rotfl:
Odpowiedz
gredler napisał(a):Gintrowski, Grudziński... whatever.
I znowu przypomniał mi się Toruń- czy tam też nie przekręcili Twego nazwiska ??

Co do stolika to niestety nie udało mi się zarezerwować ;( więc trzeba będzie kombinować...
Odpowiedz
Serenellen napisał(a):czy tam też nie przekręcili Twego nazwiska ??
Nie wydaje mi się.
Odpowiedz
gredler napisał(a):Nie wydaje mi się.
Bo komuś zmienili, byłam święcie przekonana że Tobie przy pierwszej zapowiedzi... Ale widać się pomyliłam... Zobaczę na nagraniu z Torunia...
Pozdrawiam Smile)
Odpowiedz
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

[ Dodano: 17 Maj 2007, 13:30 ]
Serenellen napisał(a):o do stolika to niestety nie udało mi się zarezerwować więc trzeba będzie kombinować...
luzik Smile
zawsze jest podłoga i lada przy barze Wink
Odpowiedz
Kasiu mu przecież takie małe i zgrabne jesteśmy! Może jacyś przystojni panowie użyczą swych kolan? (J i M?) Wink Big Grin hihi :rotfl:
damy rade!
Patrycja
Odpowiedz
Młoda nie zapomnij o notesie i długopisie. Wink
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
Młoda napisał(a):(J i M?)
Oni na 100% :Smile Nawet sie pytać nie trzeba [:

[ Dodano: 18 Maj 2007, 11:08 ]
Wenus napisał(a):zawsze jest podłoga i lada przy barze
Nawet dwie, na górze i na dole jest bar a przy nim lada [: Na górze też nieźle słychać tylko wykonawców nie będzie się widzieć
Odpowiedz