Liczba postów: 57
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Czy ktoś wybiera sie na koncert Tria Łódzko-Chojnowskiego do Łodzi?
Data: 19.05.2007 (sobota)
Godzina: 21.00
Wstęp: 5zł
Miejsce: Oberża folkowa Zapiecek
Jak będą jacyś chętni to postaram sie zarezerwować stolik. Dawajcie szybko znac bo czasu mało zostało... *-`-
[i][b][color=#FF40BF]"Żyjemy w wolnym kraju i człowiek ma prawo być łajdakiem, jeżeli tak mu się podoba!"[/color][/i][/b]
Liczba postów: 185
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Serenellen napisał(a):Data: 21.05.2007 (sobota) poniedziałek to jest nie sobota ;]
Reputacja:
0
Dzięki Zmienna- już poprawiłam... Zasugerowałam sie godziną [:
Na pewno w sobotę- 19.05.2007
z resztą tutaj podaje link do strony Zapiecka i rozkładówki koncertów (szukajcie a znajdziecie ):
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.zapiecek.art.pl/">http://www.zapiecek.art.pl/</a><!-- m -->
[i][b][color=#FF40BF]"Żyjemy w wolnym kraju i człowiek ma prawo być łajdakiem, jeżeli tak mu się podoba!"[/color][/i][/b]
Liczba postów: 62
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Serenellen napisał(a):Czy ktoś wybiera sie na koncert Tria Łódzko-Chojnowskiego do Łodzi? gdzie mozna dostac bilety??
Liczba postów: 13
Reputacja:
0
Wenus napisał(a):gdzie mozna dostac bilety?? W Zapiecku nie funkcjonują bilety, płaci się po prostu przy wejściu Przynajmniej tak wynika z moich doświadczeń.
I nie wiem, jak to będzie z tą rezerwacją stolika- czasami nie ma z tym problemu, innym razem mówią, że w przypadku płatnego koncertu rezerwacji nie robią. Zależy, na kogo się trafi.
Reputacja:
0
Etain napisał(a):W Zapiecku nie funkcjonują bilety, płaci się po prostu przy wejściu dzieki za informacje
chcialabym sie tam wybrac z moim chlopakiem
a w Zapiecku jeszce nie byłam...
moze sie spotkamy przy stoliku "forumowicze"?
Reputacja:
0
Zobaczymy- ja jutro idę się dowiedzieć o tą rezerwację- bo dziś się nie wyrobię :wstyd: ... Chyba że ktoś ma bliżej, lub będzie w dziś w Zapiecku lub jego okolicach....
[ Dodano: 15 Maj 2007, 19:08 ]
Etain napisał(a):nie wiem, jak to będzie z tą rezerwacją stolika- czasami nie ma z tym problemu, innym razem mówią, że w przypadku płatnego koncertu rezerwacji nie robią. Zależy, na kogo się trafi. Zawsze można przyjść na tyle wcześnie żeby zająć stolik bez rezerwacji )
Reputacja:
0
Serenellen napisał(a):przyjść na tyle wcześnie o 18?
no jakbyscie wiedzieli cos z rezerwacją to dajcie znać
słyszalam o tym TŁ-CH tyleeeeeeeeeeeeeeeeee.........
ze sama chcialabym stwierdzic ze rzeczywiscie są TACY świetni
a przy okazji fajnie byloby poznac inne osoby z FORUM )
Liczba postów: 393
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
E, wcale nie trzeba tak wcześnie Ostatnio, jak byli w Łodzi przyszedłem na 20 i jeszcze był luz Kurczę, żebym tylko zdążył z Tomaszowa wrócić w sobotę...
..::Zdravim::..
Tarko
Coś się na pewno wydarzy - to jasne.
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Koncert jest planowany na godzinę 21:00. Znając zapieckowe realia, pewnie zancznie się z pewnym opóźnieniem. Myślę, że jeśli przyjdziecie na 20:00 albo na 20:30 to w zupełności wystarczy - miejsca będą.
pozdrawiam i zapraszam
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Myślę, że jeśli przyjdziecie na 20:00 albo na 20:30 to w zupełności wystarczy I ja miałam na myśli takowe pojawienie sie tam... Ale dziś pójdę i na wszelki wypadek dowiem sie czy dałoby radę zarezerwować....
Liczba postów: 219
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Serenellen napisał(a):Czy ktoś wybiera sie na koncert Tria Łódzko-Chojnowskiego do Łodzi? Nie udało mi się dotrzeć w Warszawie, więc przyjadę do Łodzi.
Kasiu, tylko co z naszym zakazem wspólnych koncertów?
Patrycja
Reputacja:
0
Młoda napisał(a):Kasiu, tylko co z naszym zakazem wspólnych koncertów? Wiesz... Starych nie będzie, rzecz się dzieje w pubie więc wszyscy sie tam będą śmiać i gadać... A poza tym to nie wiem czy ja po sobotnim zabiegu przekłucia języka będę mogła mówić i czy będzie mi do śmiechu :'
Liczba postów: 3,635
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
Młoda napisał(a):Nie udało mi się dotrzeć w Warszawie Wrrrr... A ja sobie posłucham ( mam nadzieję ) przez internet.
Plus Leonardo i Mach
Reputacja:
0
tmach napisał(a):przez internet ...hm...fajny pomysł...ale nie ma to jak koncert na żywo
Reputacja:
0
No ba. Ale jak się nie ma co się lubi..... Poza tym byłam w poniedziałek i słyszałam na żywo.
Plus Leonardo i Mach
Reputacja:
0
tmach napisał(a):Poza tym byłam w poniedziałek i słyszałam na żywo. ja tez byłam w poniedzialek na koncercie
ale -----w Łodzi ----u Pana P.G.
...szkoda ze oba byly w tym samym czasie
ale wybieram sie w sobote
Reputacja:
0
Wenus napisał(a):u Pana P.G. To Przemysław Gintrowski grał w Łodzi?
Plus Leonardo i Mach
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Gintrowski, Grudziński... whatever.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Gintrowski, Grudziński... whatever. Wybacz Gredler, ale jak ktoś mówi Pan PG, to bardziej kojarzy mi się Gintrowski niż Grudziński. Chociaż zdaję sobie sprawę, że Ty też pasujesz.
Plus Leonardo i Mach
Reputacja:
0
tmach napisał(a):To Przemysław Gintrowski grał w Łodzi? niom
----grał, grał ...
obecnie jest podczas "trasy koncerowej"
...a fani jeżdża i słuchają
Reputacja:
0
Na <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.gintrowski.art.pl">www.gintrowski.art.pl</a><!-- w --> nie ma żadnej informacji na ten temat.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Reputacja:
0
ooooo o wilku mowa :rotfl:
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Gintrowski, Grudziński... whatever. I znowu przypomniał mi się Toruń- czy tam też nie przekręcili Twego nazwiska ??
Co do stolika to niestety nie udało mi się zarezerwować ;( więc trzeba będzie kombinować...
Reputacja:
0
Serenellen napisał(a):czy tam też nie przekręcili Twego nazwiska ?? Nie wydaje mi się.
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Nie wydaje mi się. Bo komuś zmienili, byłam święcie przekonana że Tobie przy pierwszej zapowiedzi... Ale widać się pomyliłam... Zobaczę na nagraniu z Torunia...
Pozdrawiam )
Reputacja:
0
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
[ Dodano: 17 Maj 2007, 13:30 ]
Serenellen napisał(a):o do stolika to niestety nie udało mi się zarezerwować więc trzeba będzie kombinować... luzik
zawsze jest podłoga i lada przy barze
Liczba postów: 219
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Kasiu mu przecież takie małe i zgrabne jesteśmy! Może jacyś przystojni panowie użyczą swych kolan? (J i M?) hihi :rotfl:
damy rade!
Patrycja
Reputacja:
0
Młoda nie zapomnij o notesie i długopisie.
Plus Leonardo i Mach
Reputacja:
0
Młoda napisał(a):(J i M?) Oni na 100% : Nawet sie pytać nie trzeba [:
[ Dodano: 18 Maj 2007, 11:08 ]
Wenus napisał(a):zawsze jest podłoga i lada przy barze Nawet dwie, na górze i na dole jest bar a przy nim lada [: Na górze też nieźle słychać tylko wykonawców nie będzie się widzieć
|